Családi pihenés a Zichy Park Hotelben - családbarát szálloda

Foglalás
| Szerző: Zichy Park Hotel

Variációk pihenésre, feltöltődésre

Aki még nem járt a Zichy Park Hotelben, az nem igazán értheti, miért látogatnak el hozzánk újra meg újra visszatérő vendégeink. Hiszen rengeteg kipróbálásra érdemes négycsillagos szálloda van hazánkban, mely adott esetben több luxust kínál, mint a Zichy birtok. Úgy tűnik azonban, hogy sokan vannak, akik más értékrend szerint választanak maguknak helyet a pihenésre. Vendégeinket kérdeztük a témáról - ezúton is köszönjük, hogy időt szakítottak ránk és válaszoltak a feltett kérdéseinkre.

Családi nyaralás

Gyerekkori emlékek

„Már harmadik éve járunk a Zichy Park Hotelbe pihenni, általában a húsvéti időszakban és nyár végén vagy kora ősszel, 3-4 éjszakát töltünk el itt. Amikor először jöttünk ide, már akkor is nagyon jól éreztük magunkat, de nem gondoltuk, hogy alig néhány hónap múlva ismét visszatérünk. Aztán mikor a következő hosszú hétvégét terveztük valahogy mégis ismét a Zichyre esett a választás. Mikor újra megérkeztünk, akkor jöttem rá, hogy azért vágytam ide vissza, mert a nagyszüleimnél töltött régi nyarak emlékét idézi a hely.  A sparheltről, piros lábaskákban felszolgált reggeli, a hagyományos ételek, az itt élő állatok, és a tó olyan érdekes hangulatot kölcsönöznek a helynek, mely a gyerekkori felhőtlen lét örömét idézi vissza. Örülök, hogy a fiaim is átélhetik mindezt. Igazából megengedhetnénk magunknak drágább szállodákat is, de a négycsillagos kényelem itt is megvan és mi inkább élményeket szeretnék, emberi szót a felszolgálóktól, nem őszintétlen, kötelező mosolyt a recepción.”

 

Szabadtéri programlehetőségek

„Mi már negyedszerre vagyunk itt. Nehéz megmondani, hogy mi hoz vissza mindig bennünket. Olyan otthonos minden, nem érzi az ember, hogy szállodában van. Nagyon szeretjük a házias ételeket, ez az egyik fő érv. De ami leginkább számít, az a kiszabadulás a négy fal közül - Budapesten élünk, lakásban. A család minden tagja aktívan sportol. Évente több futóversenyen részt veszünk és itt a Zichyben minden adott a futáshoz/terepfutáshoz. Amióta van extrém futópálya, ezt is szoktuk használni. Nagyon jó kihívás, a fiúk is élvezik.”

 

Babával az élet

„Két picivel nem könnyű útra kelni, mégis néha muszáj kilépni a hétköznapokból. Itt már szinte ismernek bennünket, az étteremben két etetőszékkel várnak. Általában hétköznapokon jövünk, mert így olcsóbb és a férjem tud innen is dolgozni. Addig én vagyok a babákkal – sétálunk,  biciklizünk. Az állatok közelségét is nagyon szeretik a gyerekek. Bármilyen rossz az idő, akkor is kimegyünk egy kicsit sétálni, vagy az istállóba a lovakhoz. Egyébként meg a beltéri medencében töltjük az időt vagy a játszóházban.”

A Zichy Park Hotel kedvezményes csomagajánalatait ide kattintva tekintheti meg!


AKCIÓS AJÁNLATOK

Az őszi színek varázslatosak, a végtelen sárga, narancssárga, vörös levelek csodálatos kavalkádja megunhatatlan. Véget ért a nyár, de ez az idő is épp olyan élményekkel kecsegtet. És még egy plusz ajándék: MOST a gyermekeknek 6 éves korig a szállás ingyenes!

A nyár után, végre újra együtt lehet a család egy gondtalan pihenésre. Sok izgalmas, sokszínű programajánlattal várjuk a kicsiket és nagyokat egyaránt! Jöjjön és csodálja meg az őszi természetet nálunk, mely október végén is számtalan kirándulási- és programlehetőséggel várja Önt és Családját!

Nagysikerű hamisítatlan vidéki hangulatú disznóvágásra várjuk négycsillagos kényelemben! A vidéki élet hagyományait felelevenítve szombat kora reggeltől egész napos programot kínálunk, a vállalkozó kedvűek részt vehetnek a disznó feldolgozásának folyamatában, elleshetik böllérünk és főzőasszonyaink fortélyait.

Október 23-a Szabadság Napja. Ezen a hétvégén megemlékezünk a magyar történelem egyik legjelentősebb időszakáról. Múltidéző programokkal, mécsesgyújtással emlékezünk meg '56 hőseiről. Az ünnepi momentumok mellett a főszerep a pihenésé, a lazulásé és a változatos családi aktivitásoké egy kis wellness élménnyel fűszerezve.

Lepje meg az Önnek oly kedves szeretteit élménnyel! Különböző időszakokra választható ajándékutalványainkat egyszerűen e-mailen és postán is el tudjuk küldeni, hogy igazi örömteli arcokat lásson!

Mi gondolunk a csendes téli estékre is, amikor jó bevackolni magunkat! Élvezze a vidéki tél szépségeit a Zichy Park Hotelben! Szállodánk hatalmas parkjában megfigyelheti a a téli természet csodáit.

Töltse a Zichy Park Hotelben a Karácsonyi Ünnepeket! Ajándékozza meg családját néhány nap tökéletes kikapcsolódással.
Mi mindenről gondoskodunk, Önnek csak az ajándékokat kell majd becsomagolnia.

A két ünnep közötti csendes időszak néha hihetetelenül kell. Kell, hogy egy kicsit leeresszünk a felfokozott karácsonyi hangulat után és rápihenjünk a  pörgős szilveszter előtt.

A jó évkezdésnek velejárói a jó italok és a bőséges étkezés. Hogy is lehet igazán jól kezdeni a 2019-as évet, mint egy igazán bőséges, mesterien elkészített étkekkel, fergeteges hangulattal?!"Csoportépítő"

Értékelés időpontja: 1 héttel ezelőtt

"Egy 80 fős csoporttal érkeztünk ide több városból is, hogy közelebb hozzuk egymáshoz az embereket. Itt minden a rendelkezésünkre állt az előadóteremtől az esti zenés táncolásig. A kollégá kifejezetten élvezték a faulisias hangulatot az állatokkal együtt. A svédasztalos tálalás jól elő volt készítve választékos és..."

LEGFRISSEBB HÍREK
Egy recept, amit imádni fog a család: beregi csirke

A nagymamáinknál valószínűleg senki sem tud jobban főzni a világon... Lehet, hogy finomabb, lehet, hogy szebb, amit egy étteremben kapunk, de azokból a fogásokból hiányzik az a feltétel nélküli szeretet, az az odaadás, amit a nagyi minden alkalommal belecsempész az ételbe.

gyógyító háziálllatok - birtok szálloda

Senki sem tud ellenállni egy kiscicának, kiskutyának vagy akár egy póninak. Azonnal szeretnénk megsimogatni, a közelében lenni, etetni, gondozni. Az állatokkal való időtöltés, törődés pedig pozitívan hat a lelki állapotra, csökkenti a stresszt, megnyugtat. Erre a felismerésre már a XVIII. században rájöttek a szakemberek és ebből az időből vannak az első feljegyzések pszichoterápiában alkalmazott állatokról is. 

Őszi kikapcsolódás, túrázás

Vége a nyárnak, elkezdődtek ismét a dolgos hétköznapok. Tele élményekkel, kicsit szomorkásan hagyjuk magunk mögött az elmúlt heteket. Ám az ember természetes igénye az alkotás, a munka és a tanulás, így augusztus vége felé a megszokott napirendet és az új kihívásokat már jólesően vesszük tudomásul.

A vidék ízei - gyümölcsleves

Nyári étlapunk legkedveltebb fogása vitathatatlanul a tejszínes gyümölcsleves. Vendégeink kortól függetlenül rajonganak érte, főszakácsunk, Teca pedig nem győzi készíteni. Nem túl édes és nem túl fűszeres – éppen csak szelíden megmutatja magát a fahéj és a szegfűszeg. A friss nyári gyümölcs és a lágy tejszín ha találkozik a leveses csészében, attól mindenki egy kicsit boldogabb lesz. A receptet természetesen megosztjuk Önökkel, bár egy összetevő mindenképp hiányozni fog: főzőasszonyaink szíve-lelke, amit minden általuk készített ételhez hozzáadnak.

További hírek
New York Café TripAdvisor