Tolna megyében, a festői Bikácson, a Zichy Park Hotel a természet ölelésében, a vidéki vendéglátás egyik ékköve

Foglalás
| Szerző: Zichy Park Hotel

Természet közeliség és kényelem egy helyen - Az aktív nyugalom szigete: a Zichy Park Hotel

Ha valós kikapcsolódásra vágyunk, el kell hagyni a városi betondzsungelt. Kis autózás után rálelhetünk az abszolút vidéki nyugalomra, amely egyáltalán nem jelenti az igényesség feladását – sőt! A Zichy Park Hotel négycsillagos kényelemmel várja vendégeit, akár gyermekkel érkeznek, akár baráti társasággal akár csak kettesben. Túrázás, programok, romantika, állatok és vidéki hangulat – mindössze másfél órára Budapesttől.

Tanyasi állatok a Zichy Park Hotelben

A vidéki vendéglátásról sokak fejében valamiféle parasztromantika jut eszébe, ami messze eltér megszokott kényelmétől, amelyet nem szeretne feladni. Épp ezért az, aki ragaszkodik a puha ágyhoz és a kényeztetéshez, bele sem vág egy ilyen túrába, pedig a vidék ma már nem jelent egyet a döngölt földpadlóval. Épp ellenkezőleg!

 

Vidéki kényelem – lemondások nélkül

Tolna megyében, a festői Bikácson, a Zichy Park Hotel a természet ölelésében, a vidéki vendéglátás egyik ékköve, amely garantálja a stresszmentes és élvezetes időtöltést – csakhogy mindez négycsillagos kivitelben. A Zichy Park Hotel sajátos egyvelege az igényességnek, letisztultságnak, ugyanakkor a vidéki életérzés megélésének, parasztudvarral, lovakkal és a hideg időszakban disznótorokkal, a melegebb napokon egyéb gasztronómiai, szabadtéri programokkal. Épp ezért úgy élvezhetjük ezeket a jellegzetességeket, hogy közben nem adjuk fel azt az igényszintet, amelyben egyébként szívesen éljük az életünket.  Puha ágy, igényes szobák, kitűnő konyha, barátságos személyzet, masszázs, wellness. A falakon túl pedig maga a természet, tóval, erdővel, lovardával, tanyasi állatokkal – és akkor a birtok határait még el sem hagytuk.

 

A döntés szabad

A Zichy Park Hotel egyik sajátossága, hogy tökéletes búvóhely azoknak, akik úgy döntenek: csak aludni és enni szeretnének, na jó, talán egy kicsit sétálnak vagy wellnesseznek is, de csak azért, hogy ne hagyjon nyomot a párna az arcukon.

Aztán vannak azok, akik számára a kikapcsolódásnak szerves része az aktivitás. Jó hír, hogy ők is a legjobb helyen vannak, mert a komplexum területén elsősorban a szabadidős programok, aktivitások a hangsúlyosak. Saját horgász-és csónakázótó, lovaglás (oktatással), sétalehetőség minden mennyiségben. Vincellérház, ahol a legkellemesebb helyi borokat kóstolhatják, sőt hétvégenként még disznótor is van, amelyben akár részt is lehet venni, de az eredményt a vacsoránál garantáltan meg lehet kóstolni. A birtokon kívüli programok is szép számban elérhetők, ezek főként évszakfüggők.

 

A hotel kedvezményes csomagajánlatai itt tekinthetők meg!

 

Ha gyerekkel próbáljuk meg a kikapcsolódást

A szülők tudják, hogy gyerekkel pihenni egészen más dimenzió, mint gyerek nélkül. Nincs délig ágyban lustálkodás vagy egy órás csúszás a vacsorával, mert a kifogyhatatlan energiával bíró csemeték bizony kikényszerítik a mozgást és az evést is, függetlenül attól, hogy apának vagy anyának épp mihez van kedve. Ez érthető is, hiszen a kölyköknek pont a világ megismerése a dolguk. És itt minden új megismerésére megvan a lehetőségük, különösen arra, amit a városi életmód esetén csak elméletben érinthetnek.

 

Digitális világ helyett igazi

Ahogy a gyerekek cseperednek, egyre több szülő fejében fordulhat meg a gondolat, hogy a tabletek és a videójátékok világából néhány napra kiszakadva csemetéjének szívesen megmutatná a gyermekkorának egy darabkáját. Milyen volt vidéki gyereknek lenni, vagy esetleg hogy teltek a nyarak a nagyinál, amikor a városi forgatagból hirtelen a faluban találták magukat egy-két hónapra. Hogy ez a gyerekekben elsőre milyen gondolatokat ébreszt a mai inger gazdag környezetben, azt csak ők tudják megmondani, de az biztos, hogy egy-két óra a friss levegőn, a simogatnivaló tanyasi állatok közelében - és képesek elfelejtkezni az őket beszippantó digitális világról.

A kisebb lurkókkal viszonylag nehéz kiadósabb kirándulásokat tervezni, de a birtokon egy komplett kis tanyát alakítottak ki, amelynek az egyik legkedveltebb részlege a háztáji állatoknak otthont adó Zichy Zoo. Itt a baromfiudvarban kakasokat, tyúkokat, kacsákat, sőt még fácánokat is tartanak, míg az ólban disznók, nyulak, a pajtában pedig lovak és más tanyasi állatok élnek. Ezeket egészen kora reggeltől lehet látogatni, simogatni, sőt a vállalkozó kedvűek kipróbálhatják magukat gondozóként is.

Ide kattintva tekintheti meg kedvezményes csomagajánlatainkat!


AKCIÓS AJÁNLATOK

Vége az iskolának! Ó-IÓ-CIÓ… VAKÁCIÓ!!!! Foglaljon 2 éjszakát kedvezményes áron!
Kezdjék nálunk a nyarat gyönyörű környezetben, kiszabadulva a kötöttségekből!

Ki nem szeret pihenni, kényelmesen?! És ki mondta, hogy csak a kuponos oldalakon lehet kupont vásárolni?! Itt egy nagyszerű lehetőség most limitált ideig!!! Ha már tudja, hogy ősszel/télen töltene nálunk néhány napot, akkor most mindenképpen érdemes kihasználni ezt a kínálkozó alkalmat!

Vége az iskolának! Ó-IÓ-CIÓ… VAKÁCIÓ!!!! Foglaljon 4 éjszakát kedvezményes áron!
Kezdjék nálunk a nyarat gyönyörű környezetben, kiszabadulva a kötöttségekből!

Szívesen eltöltene szerelmével egy-két napot csak kettesben? Szívesen beszélgetne egy meghitt séta után Párjával, egy finom pohár bort kortyolgatva tóparti gyertyafényes vacsora mellett?! Szállodánk a romantika és a nyugalom szigete, ahol jó kettesben lenni! Lepje meg Kedvesét egy romantikus pihenéssel, ajándékozzon felejthetetlen élményt!

Nyaraljon a Zichy Park hotelben, ahol minden adott egy tartalmas, élményekkel teli pihenéshez! Élvezze a napsütést, a naponta változó programjainkat, Tolna megye hagyományait életre keltő gasztronómiánkat.

 

Lepje meg az Önnek oly kedves szeretteit élménnyel! Különböző időszakokra választható ajándékutalványainkat egyszerűen e-mailen és postán is el tudjuk küldeni, hogy igazi örömteli arcokat lásson!

Amíg a férj horgászik a feleséget megmasszírozzuk! Igazi pihenés a család számára! Ráadásnak ajándék csalit adunk, hogy legyen fogás!"Budapest"

Értékelés időpontja: 3 nappal ezelőtt

"Csak jót tudunk mondani,csendes nyugodt,de kiváló a kötnyezet sétára,lovaglára,hogászásra,ideális gyermekeknek több igény kielégitő foglalkozást nyújt.A vellnesz részlege fantasztikus.Személyzet mindenben a kedvünket nézte,nagyon figyelmesek,udvariasak.Csak ajánlani tudom,családok,fiatalok,és egyedül állok számára is.Köszönjük az egyhetes vendéglátást.visszajövünk,még az ősszel.

"

LEGFRISSEBB HÍREK
Kezdődik a vakáció

A bizonyítványosztás után jöhet a jól megérdemelt pihenés, házifeladatok és kötelező memoriterek nélkül. De vajon a szülők is ennyire örülnek a két és fél hónapnyi vakációnak? A munkahelyen bizony nem támogatott az egész nyáron át tartó szabadság. Mit tehetünk?

Quad bérlés

A Zichy Park Hotel újabb élménylehetőséggel bővítette az egyébként is igen széles szabadtéri programlehetőségeinek palettáját. A csónakázás, kerékpározás, horgászat, ugrálóvár és extrém futópálya mellett mostantól quad bérlésére is van lehetőség. Ezzel a négykerekű járművel az egész család bejárhatja a környéket. Az élmény pedig igazán kivételes.

joghurtos gyümölcssaláta

Nehéz elképzelni, hogy valaki (bárki) olyan sokat egyen a fagyiból, ebből az édes-jeges-krémes finomságból, hogy megunja, de ha mégis akadna ilyen, akkor íme, egy kiváló és nagyon egyszerű recept, vidéki ízeik sorozatunk következő darabjakén, mellyel helyettesíthetjük a fagylaltot. Amellett, hogy igazán finom, még egészséges is. Csak néhány percig tart összeállítani, majd érdemes egy-két órára a hűtőszekrényben pihentetni, hogy az ízek jól összeérjenek.

Mézes masszázs a Zichy Park Hotelben

A folyékony arany nem csak belülről táplál minket, bőrünkön alkalmazva is csodákra képes. A természet igaz nagy ajándéka, igazi csodaszer a természet kincseinek kedvelői körében. Az orvostudomány is meghajol a méz nagysága előtt, mint masszázs pedig csak nekünk új. A tibeti és az orosz kultúrában több száz éve ismerik és alkalmazzák a mézes masszázst frissítésre és méregtelenítésre.

További hírek
New York Café TripAdvisor