Tolna megyében, a festői Bikácson, a Zichy Park Hotel a természet ölelésében, a vidéki vendéglátás egyik ékköve

Foglalás
| Szerző: Zichy Park Hotel

Természet közeliség és kényelem egy helyen - Az aktív nyugalom szigete: a Zichy Park Hotel

Ha valós kikapcsolódásra vágyunk, el kell hagyni a városi betondzsungelt. Kis autózás után rálelhetünk az abszolút vidéki nyugalomra, amely egyáltalán nem jelenti az igényesség feladását – sőt! A Zichy Park Hotel négycsillagos kényelemmel várja vendégeit, akár gyermekkel érkeznek, akár baráti társasággal akár csak kettesben. Túrázás, programok, romantika, állatok és vidéki hangulat – mindössze másfél órára Budapesttől.

Tanyasi állatok a Zichy Park Hotelben

A vidéki vendéglátásról sokak fejében valamiféle parasztromantika jut eszébe, ami messze eltér megszokott kényelmétől, amelyet nem szeretne feladni. Épp ezért az, aki ragaszkodik a puha ágyhoz és a kényeztetéshez, bele sem vág egy ilyen túrába, pedig a vidék ma már nem jelent egyet a döngölt földpadlóval. Épp ellenkezőleg!

 

Vidéki kényelem – lemondások nélkül

Tolna megyében, a festői Bikácson, a Zichy Park Hotel a természet ölelésében, a vidéki vendéglátás egyik ékköve, amely garantálja a stresszmentes és élvezetes időtöltést – csakhogy mindez négycsillagos kivitelben. A Zichy Park Hotel sajátos egyvelege az igényességnek, letisztultságnak, ugyanakkor a vidéki életérzés megélésének, parasztudvarral, lovakkal és a hideg időszakban disznótorokkal, a melegebb napokon egyéb gasztronómiai, szabadtéri programokkal. Épp ezért úgy élvezhetjük ezeket a jellegzetességeket, hogy közben nem adjuk fel azt az igényszintet, amelyben egyébként szívesen éljük az életünket.  Puha ágy, igényes szobák, kitűnő konyha, barátságos személyzet, masszázs, wellness. A falakon túl pedig maga a természet, tóval, erdővel, lovardával, tanyasi állatokkal – és akkor a birtok határait még el sem hagytuk.

 

A döntés szabad

A Zichy Park Hotel egyik sajátossága, hogy tökéletes búvóhely azoknak, akik úgy döntenek: csak aludni és enni szeretnének, na jó, talán egy kicsit sétálnak vagy wellnesseznek is, de csak azért, hogy ne hagyjon nyomot a párna az arcukon.

Aztán vannak azok, akik számára a kikapcsolódásnak szerves része az aktivitás. Jó hír, hogy ők is a legjobb helyen vannak, mert a komplexum területén elsősorban a szabadidős programok, aktivitások a hangsúlyosak. Saját horgász-és csónakázótó, lovaglás (oktatással), sétalehetőség minden mennyiségben. Vincellérház, ahol a legkellemesebb helyi borokat kóstolhatják, sőt hétvégenként még disznótor is van, amelyben akár részt is lehet venni, de az eredményt a vacsoránál garantáltan meg lehet kóstolni. A birtokon kívüli programok is szép számban elérhetők, ezek főként évszakfüggők.

 

A hotel kedvezményes csomagajánlatai itt tekinthetők meg!

 

Ha gyerekkel próbáljuk meg a kikapcsolódást

A szülők tudják, hogy gyerekkel pihenni egészen más dimenzió, mint gyerek nélkül. Nincs délig ágyban lustálkodás vagy egy órás csúszás a vacsorával, mert a kifogyhatatlan energiával bíró csemeték bizony kikényszerítik a mozgást és az evést is, függetlenül attól, hogy apának vagy anyának épp mihez van kedve. Ez érthető is, hiszen a kölyköknek pont a világ megismerése a dolguk. És itt minden új megismerésére megvan a lehetőségük, különösen arra, amit a városi életmód esetén csak elméletben érinthetnek.

 

Digitális világ helyett igazi

Ahogy a gyerekek cseperednek, egyre több szülő fejében fordulhat meg a gondolat, hogy a tabletek és a videójátékok világából néhány napra kiszakadva csemetéjének szívesen megmutatná a gyermekkorának egy darabkáját. Milyen volt vidéki gyereknek lenni, vagy esetleg hogy teltek a nyarak a nagyinál, amikor a városi forgatagból hirtelen a faluban találták magukat egy-két hónapra. Hogy ez a gyerekekben elsőre milyen gondolatokat ébreszt a mai inger gazdag környezetben, azt csak ők tudják megmondani, de az biztos, hogy egy-két óra a friss levegőn, a simogatnivaló tanyasi állatok közelében - és képesek elfelejtkezni az őket beszippantó digitális világról.

A kisebb lurkókkal viszonylag nehéz kiadósabb kirándulásokat tervezni, de a birtokon egy komplett kis tanyát alakítottak ki, amelynek az egyik legkedveltebb részlege a háztáji állatoknak otthont adó Zichy Zoo. Itt a baromfiudvarban kakasokat, tyúkokat, kacsákat, sőt még fácánokat is tartanak, míg az ólban disznók, nyulak, a pajtában pedig lovak és más tanyasi állatok élnek. Ezeket egészen kora reggeltől lehet látogatni, simogatni, sőt a vállalkozó kedvűek kipróbálhatják magukat gondozóként is.

Ide kattintva tekintheti meg kedvezményes csomagajánlatainkat!


AKCIÓS AJÁNLATOK

Gondoljon már most arra, hogy véget vessen majd a téli begubózásnak és látogasson el a bikácsi Zichy Park Hotelbe élvezze a természet vendégszeretetét! Túrázzon, töltődjön fel nálunk!

Két hétig foglalható ez a páratlan csomag! Ki ne hagyja! Nem csak a kuponos oldalakon lehet kupont vásárolni! Akár ősszel is beválthatja! Foglaljon már ma!

Töltse a Húsvétot hamisítatlan, falusi környezetben, a tolna megyei Zichy Park Hotelben ahol felelevenítjük a vidéki, húsvéti népszokásokat felnőttek és gyermekek örömére! Egésznapos, húsvéti gyermekprogramokkal várjuk a legkisebbeket - tojást festünk, nyulakat etetünk, bárányt terelünk és Húsvét vasárnapján megkeressük az elrejtett tojásokat!

Ismét egy hosszú hétvége, ami remek alkalmat kínál pihenésre az egész családnak! Semmi munka, csak pihenés!

Vége az iskolának! Ó-IÓ-CIÓ… VAKÁCIÓ!!!!
Kezdjék nálunk a nyarat gyönyörű környezetben, kiszabadulva a kötöttségekből!

Birtokunk teljes tavaszi pompájába öltözik - lágy szellő, napsütés, illatos virágok, mind tökéletes keretet adnak az Ön aktív kikapcsolódásához. Sétálhat birtokunkon, megismerkedhet Majorságunk egy napjával, kerékpárjainkon kényelmesen csodálhatja a környék páratlan természeti szépségeit.

Amíg a férj horgászik a feleséget megmasszírozzuk! Igazi pihenés a család számára! Ráadásnak ajándék csalit adunk, hogy legyen fogás!

Nyaraljon a Zichy Park hotelben, ahol minden adott egy tartalmas, élményekkel teli pihenéshez! Élvezze a napsütést, a naponta változó programjainkat, Tolna megye hagyományait életre keltő gasztronómiánkat.

 

Lepje meg az Önnek oly kedves szeretteit élménnyel! Különböző időszakokra választható ajándékutalványainkat egyszerűen e-mailen és postán is el tudjuk küldeni, hogy igazi örömteli arcokat lásson!"Remek hétvége a családdal!"

Értékelés időpontja: 2017. december 3.

"Rendkívül barátságos környezet, gondozott park tiszta, barátságos belső terek! Abszolút pozitív a személyzet hozzáállása mindenhez, legyen szó segítség kérésről vagy csak egy egyszerű kérdésről! Családias légkört varázsol az összes ott dolgozó a kedvességével és közvetlenségével! Az ételek finomak és a választék is elegendő. Külön köszönet..."

LEGFRISSEBB HÍREK
Húsvéti sonkatekercs

A sonkatekercset nem csak gépsonkából készíthetjük, hanem a húsvéti sonkánkból is. Persze nem egyszerű feladat szép vékony szeleteket vágni belőle, de megoldható. Akinek van szeletelőgépe, vagy elektromos kése, azzal könnyebben fog menni, de egy igazán éles késsel sem kivitelezhetetlen a művelet.

Aktív programok

Minden szülő tisztában van vele, hogy a gyerekek számára fontos a tiszta levegő és a mozgással töltött idő a szabadban. De, hogy ez milyen hatással van pontosan a gyerekek fejlődésére – vagy megfordítva: ennek hiánya milyen károkat okoz, azzal már kevesebben foglalkoznak.

Családi nyaralás

A nehéz, munkával töltött hétköznapokon általában egyetlen apró gondolat tartja életben a családfőt: a tudtad, hogy hamarosan vége a mókuskeréknek és néhány napot- vagy nyáron akár néhány hetet pihenéssel, kikapcsolódással tölthet. Azonban ebbe a jóleső gondolatba hamar bekúszik a családfő két kisgyermekének hangos kacagása. Bizony nem könnyű az apák élete, pláne, ha pihenésről van szó.

Masszázs

A szakirodalom szerint: „a masszázs a test felületén meghatározott kezelési céllal alkalmazott mechanikus inger, melyre a szervezet válaszreakciója a fizikai gyógyhatás.” Igazán nagyon tudományosan hangzik és nagyon jó, hogy közben gyógyulunk is, de lássuk be, leginkább azért fekszünk a masszázsasztalra, hogy végre teljesen ellazult állapotba kerülhessünk és minden problémát, gondot az ajtón kívül hagyhassunk. Egy órányi masszás után frissen, jókedvűen szökkenünk vissza a mindennapi életünkbe. Egyáltalán nem gondolunk a tudományosan meghatározott fizikai válaszreakciókra. És ez így van jól.

További hírek
New York Café TripAdvisor