Szabadtéri csapatépítő programok, bográcsozás, borkóstolás és sok más.

Foglalás
| Szerző: Zichy Park Hotel

Szabadtéri csapatépítők tavasztól őszig a Zichy Park Hotelben

A jó idő beköszöntével egyre többször téved a tekintetünk napközben az iroda ablaka felé. Örömmel nyugtázzuk, hogy odakint végre süt a nap és a fák is kezdik magukra ölteni új ruhájukat. Így még a munka is jobban megy, bár a legjobb az lenne, ha nem csak az ablak mögül élvezhetnénk a tavaszt. Talán itt az ideje egy jó kis csapatépítőnek a szabadban. Nyugodtan forduljunk az illetékes kollégához, és tegyünk finom, de egyértelmű célzásokat, hogy milyen jó is volna újra egy közös bográcsozás vagy túrázás a munkatársakkal.

Szabadtéri csapatépítő

Négycsillagos szállodánk tökéletesen alkalmas egy jó hangulatú természetközeli csapatépítő program kivitelezésére. A hatalmas birtok és a külön épületek, konferenciatermek együttese adja a lehetőséget, hogy a céges rendezvény minden célkitűzése megvalósulhasson: egyrészt a jókedvű együttlét a szabadban összehozza a csapatot, másrészt a közös munka is megoldható. A vidék ízei és a finom borok tovább emelik az esemény fényét.

 

Programlehetőségek a birtokon

A délelőtti munka után jöhet a szórakozás! Igény esetén profi csapatépítő cég segítségét kérjük, akik tematikus, személyre szabott programokkal készülnek és csapatvezetést is vállalnak.  Emellett lehet nálunk lovagolni, csónakázni, focizni, röplabdázni, túrázni vagy kerékpározni is. Az esti programok között szerepelhet a bográcsozás, szalonnasütés vagy a borkóstolás. A késő esti bulihoz külön épületet ajánlunk, ahol zavartalanul bulizhatnak hajnalig a kollégák.

Ajánlatot kérek csapatépítőre!


AKCIÓS AJÁNLATOK

Gondoljon már most arra, hogy véget vessen majd a téli begubózásnak és látogasson el a bikácsi Zichy Park Hotelbe élvezze a természet vendégszeretetét! Túrázzon, töltődjön fel nálunk!

Ha nem költi el, akkor visszautalják a munkáltatójának. Itt a megoldás hogyan hosszabbítsa meg a határidőt december 22-ig…

Birtokunk teljes tavaszi pompájába öltözik - lágy szellő, napsütés, illatos virágok, mind tökéletes keretet adnak az Ön aktív kikapcsolódásához. Sétálhat birtokunkon, megismerkedhet Majorságunk egy napjával, kerékpárjainkon kényelmesen csodálhatja a környék páratlan természeti szépségeit.

Amíg a férj horgászik a feleséget megmasszírozzuk! Igazi pihenés a család számára! Ráadásnak ajándék csalit adunk, hogy legyen fogás!

Vége az iskolának! Ó-IÓ-CIÓ… VAKÁCIÓ!!!! Foglaljon 4 éjszakát kedvezményes áron!
Kezdjék nálunk a nyarat gyönyörű környezetben, kiszabadulva a kötöttségekből!

Nyaraljon a Zichy Park hotelben, ahol minden adott egy tartalmas, élményekkel teli pihenéshez! Élvezze a napsütést, a naponta változó programjainkat, Tolna megye hagyományait életre keltő gasztronómiánkat.

 

Szívesen eltöltene szerelmével egy-két napot csak kettesben? Szívesen beszélgetne egy meghitt séta után Párjával, egy finom pohár bort kortyolgatva tóparti gyertyafényes vacsora mellett?! Szállodánk a romantika és a nyugalom szigete, ahol jó kettesben lenni! Lepje meg Kedvesét egy romantikus pihenéssel, ajándékozzon felejthetetlen élményt!

Lepje meg az Önnek oly kedves szeretteit élménnyel! Különböző időszakokra választható ajándékutalványainkat egyszerűen e-mailen és postán is el tudjuk küldeni, hogy igazi örömteli arcokat lásson!

Augusztus 20. az államalapítás és az új kenyér ünnepe, töltse kellemes környezetben pihenéssel!
A kemencénkben frissen sült új kenyér szentelés, ünnepi játékok és pompás tűzijáték is várja szállodánk vendégeit!"Remek hétvége a családdal!"

Értékelés időpontja: 2017. december 3.

"Rendkívül barátságos környezet, gondozott park tiszta, barátságos belső terek! Abszolút pozitív a személyzet hozzáállása mindenhez, legyen szó segítség kérésről vagy csak egy egyszerű kérdésről! Családias légkört varázsol az összes ott dolgozó a kedvességével és közvetlenségével! Az ételek finomak és a választék is elegendő. Külön köszönet..."

LEGFRISSEBB HÍREK
Kezdődik a vakáció

Már csak néhány hét választja el a gyerekeket a bizonyítványosztástól és aztán jöhet a jól megérdemelt pihenés, házifeladatok és kötelező memoriterek nélkül. De vajon a szülők is ennyire örülnek a két és fél hónapnyi vakációnak? A munkahelyen bizony nem támogatott az egész nyáron át tartó szabadság. Mit tehetünk?

Quad bérlés

A Zichy Park Hotel újabb élménylehetőséggel bővítette az egyébként is igen széles szabadtéri programlehetőségeinek palettáját. A csónakázás, kerékpározás, horgászat, ugrálóvár és extrém futópálya mellett mostantól quad bérlésére is van lehetőség. Ezzel a négykerekű járművel az egész család bejárhatja a környéket. Az élmény pedig igazán kivételes.

joghurtos gyümölcssaláta

Nehéz elképzelni, hogy valaki (bárki) olyan sokat egyen a fagyiból, ebből az édes-jeges-krémes finomságból, hogy megunja, de ha mégis akadna ilyen, akkor íme, egy kiváló és nagyon egyszerű recept, vidéki ízeik sorozatunk következő darabjakén, mellyel helyettesíthetjük a fagylaltot. Amellett, hogy igazán finom, még egészséges is. Csak néhány percig tart összeállítani, majd érdemes egy-két órára a hűtőszekrényben pihentetni, hogy az ízek jól összeérjenek.

Mézes masszázs a Zichy Park Hotelben

A folyékony arany nem csak belülről táplál minket, bőrünkön alkalmazva is csodákra képes. A természet igaz nagy ajándéka, igazi csodaszer a természet kincseinek kedvelői körében. Az orvostudomány is meghajol a méz nagysága előtt, mint masszázs pedig csak nekünk új. A tibeti és az orosz kultúrában több száz éve ismerik és alkalmazzák a mézes masszázst frissítésre és méregtelenítésre.

További hírek
New York Café TripAdvisor