Egy kellemes nyaralást belföldön is meg lehet valósítani. A Zichy Park Hotel négycsillagos pihenést kínál vidéken, gyönyörű környezetben, erdőkkel és tavakkal körülölelt birtokon.

Foglalás

Nyaralás belföldön

Nyaralás belföldön

Egy jó vakációhoz nem kell feltétlenül külföldre utaznunk. Egy kellemes nyaralást belföldön is meg lehet valósítani. A Zichy Park Hotel négycsillagos pihenést kínál vidéken, gyönyörű környezetben, erdőkkel és tavakkal körülölelt birtokon. Nálunk rengeteg szabadtéri program közül választhat, ami a nyaralást belföldön élvezetessé és emlékezetessé teszi. A birtokon élő állatok megszokták az ember közelségét, így a gyerekek is nyugodtan foglalkozhatnak velük – lehet nyuszit simogatni vagy etetni, lehet lovagolni, de akár a lovak csutakolásában is segíthetünk.

Kedvezményes csomagajánlatok belföldi nyaraláshoz

 

Nyaralás belföldön – horgászat, nyugalom és csend

A birtokon lévő gyönyörű tó tovább emeli a belföldi nyaralás élményét. Kora hajnalban vagy késő este a tó partján, amikor már a madarak sem (vagy még nem) énekelnek, teljes a csend és a nyugalom. Ilyenkor az ember elmélyülhet a természetben és a gondolataiban. Ennél nyugtatóbb, pihentetőbb tevékenység nincs. A tó vize és lágy hullámzása szelíden elhessegeti a gondolatainkat, melynek eredményeképpen egy kellemes meditatív állapotba kerülünk. Ez igazi feltöltődés a testnek és a léleknek egyaránt.

 

 

 

Nyaralás belföldön – masszázsszolgáltatás a hotelben

Ha belföldön nyaralunk és aktív pihenést tervezünk, sok túrázással, futással, lovaglással, akkor érdemes időnként  egy-egy masszázs szolgáltatást is igénybe venni, hogy izmainknak legyen lehetősége megfelelően regenerálódni. Hotelünk kínálatában – a teljesség igénye nélkül – megtalálható a relaxáló aromaterápiás hátmasszázs, frissítő mézes-olajos vagy csokis-olajos masszázs is. Hangulatjavító masszázsunkat hölgyeknek ajánljuk elősorban.

 

Nyaralás belföldön, gyerekekkel

Ha gyerekekkel indulunk nyaralni belföldön, a Zichy Park Hotel akkor is remek választás. Sok-sok programlehetőség várja a kisebbeket is. Kiemelt időszakokban animátorokat biztosítunk, így a szülők akár rájuk is bízhatják a gyerekeket, hogy néhány órát kettesben tölthessenek. További programlehetőségek gyerekeknek belföldi nyaralás idején: kerékpározás a környéken, melyhez kerékpárokat a recepción lehet bérelni, lovaskocsikázás a környéken, lovaglás, ház körüli állatokkal való foglalatoskodás. A birtokon található új Quadokkal bejárhatjuk a környéket – nagyon népszerűek ezek a járművek, leginkább a hozzánk érkező kamaszok körében. A kisebbeket ugrálóvárral és játszótérrel várjuk, valamit szezontól függően hatalmas kültéri medencével.

 

Ha belföldi nyaralást tervez, kattintson ide és tekintse meg kedvezményes csomagajánlatainkat!  


címkék:

AKCIÓS AJÁNLATOK

Vége az iskolának! Ó-IÓ-CIÓ… VAKÁCIÓ!!!! Foglaljon 2 éjszakát kedvezményes áron!
Kezdjék nálunk a nyarat gyönyörű környezetben, kiszabadulva a kötöttségekből!

Ki nem szeret pihenni, kényelmesen?! És ki mondta, hogy csak a kuponos oldalakon lehet kupont vásárolni?! Itt egy nagyszerű lehetőség most limitált ideig!!! Ha már tudja, hogy ősszel/télen töltene nálunk néhány napot, akkor most mindenképpen érdemes kihasználni ezt a kínálkozó alkalmat!

Vége az iskolának! Ó-IÓ-CIÓ… VAKÁCIÓ!!!! Foglaljon 4 éjszakát kedvezményes áron!
Kezdjék nálunk a nyarat gyönyörű környezetben, kiszabadulva a kötöttségekből!

Szívesen eltöltene szerelmével egy-két napot csak kettesben? Szívesen beszélgetne egy meghitt séta után Párjával, egy finom pohár bort kortyolgatva tóparti gyertyafényes vacsora mellett?! Szállodánk a romantika és a nyugalom szigete, ahol jó kettesben lenni! Lepje meg Kedvesét egy romantikus pihenéssel, ajándékozzon felejthetetlen élményt!

Nyaraljon a Zichy Park hotelben, ahol minden adott egy tartalmas, élményekkel teli pihenéshez! Élvezze a napsütést, a naponta változó programjainkat, Tolna megye hagyományait életre keltő gasztronómiánkat.

 

Lepje meg az Önnek oly kedves szeretteit élménnyel! Különböző időszakokra választható ajándékutalványainkat egyszerűen e-mailen és postán is el tudjuk küldeni, hogy igazi örömteli arcokat lásson!

Amíg a férj horgászik a feleséget megmasszírozzuk! Igazi pihenés a család számára! Ráadásnak ajándék csalit adunk, hogy legyen fogás!"Budapest"

Értékelés időpontja: 3 nappal ezelőtt

"Csak jót tudunk mondani,csendes nyugodt,de kiváló a kötnyezet sétára,lovaglára,hogászásra,ideális gyermekeknek több igény kielégitő foglalkozást nyújt.A vellnesz részlege fantasztikus.Személyzet mindenben a kedvünket nézte,nagyon figyelmesek,udvariasak.Csak ajánlani tudom,családok,fiatalok,és egyedül állok számára is.Köszönjük az egyhetes vendéglátást.visszajövünk,még az ősszel.

"

LEGFRISSEBB HÍREK
Kezdődik a vakáció

A bizonyítványosztás után jöhet a jól megérdemelt pihenés, házifeladatok és kötelező memoriterek nélkül. De vajon a szülők is ennyire örülnek a két és fél hónapnyi vakációnak? A munkahelyen bizony nem támogatott az egész nyáron át tartó szabadság. Mit tehetünk?

Quad bérlés

A Zichy Park Hotel újabb élménylehetőséggel bővítette az egyébként is igen széles szabadtéri programlehetőségeinek palettáját. A csónakázás, kerékpározás, horgászat, ugrálóvár és extrém futópálya mellett mostantól quad bérlésére is van lehetőség. Ezzel a négykerekű járművel az egész család bejárhatja a környéket. Az élmény pedig igazán kivételes.

joghurtos gyümölcssaláta

Nehéz elképzelni, hogy valaki (bárki) olyan sokat egyen a fagyiból, ebből az édes-jeges-krémes finomságból, hogy megunja, de ha mégis akadna ilyen, akkor íme, egy kiváló és nagyon egyszerű recept, vidéki ízeik sorozatunk következő darabjakén, mellyel helyettesíthetjük a fagylaltot. Amellett, hogy igazán finom, még egészséges is. Csak néhány percig tart összeállítani, majd érdemes egy-két órára a hűtőszekrényben pihentetni, hogy az ízek jól összeérjenek.

Mézes masszázs a Zichy Park Hotelben

A folyékony arany nem csak belülről táplál minket, bőrünkön alkalmazva is csodákra képes. A természet igaz nagy ajándéka, igazi csodaszer a természet kincseinek kedvelői körében. Az orvostudomány is meghajol a méz nagysága előtt, mint masszázs pedig csak nekünk új. A tibeti és az orosz kultúrában több száz éve ismerik és alkalmazzák a mézes masszázst frissítésre és méregtelenítésre.

További hírek
New York Café TripAdvisor