Egy kellemes nyaralást belföldön is meg lehet valósítani. A Zichy Park Hotel négycsillagos pihenést kínál vidéken, gyönyörű környezetben, erdőkkel és tavakkal körülölelt birtokon.

Foglalás

Nyaralás belföldön, egy mesés környezetben

Nyaralás belföldön, egy mesés környezetben

Egy jó vakációhoz nem kell feltétlenül külföldre utaznunk. Egy kellemes nyaralást belföldön is meg lehet valósítani. A Zichy Park Hotel négycsillagos pihenést kínál vidéken, gyönyörű környezetben, erdőkkel és tavakkal körülölelt birtokon. Nálunk rengeteg szabadtéri program közül választhat, ami a nyaralást belföldön élvezetessé és emlékezetessé teszi. A birtokon élő állatok megszokták az ember közelségét, így a gyerekek is nyugodtan foglalkozhatnak velük – lehet nyuszit simogatni vagy etetni, lehet lovagolni, de akár a lovak csutakolásában is segíthetünk.

Kedvezményes csomagajánlatok belföldi nyaraláshoz

 

Nyaralás belföldön – horgászat, nyugalom és csend

A birtokon lévő gyönyörű tó tovább emeli a belföldi nyaralás élményét. Kora hajnalban vagy késő este a tó partján, amikor már a madarak sem (vagy még nem) énekelnek, teljes a csend és a nyugalom. Ilyenkor az ember elmélyülhet a természetben és a gondolataiban. Ennél nyugtatóbb, pihentetőbb tevékenység nincs. A tó vize és lágy hullámzása szelíden elhessegeti a gondolatainkat, melynek eredményeképpen egy kellemes meditatív állapotba kerülünk. Ez igazi feltöltődés a testnek és a léleknek egyaránt.

 

 

 

Nyaralás belföldön – masszázsszolgáltatás a hotelben

Ha belföldön nyaralunk és aktív pihenést tervezünk, sok túrázással, futással, lovaglással, akkor érdemes időnként  egy-egy masszázs szolgáltatást is igénybe venni, hogy izmainknak legyen lehetősége megfelelően regenerálódni. Hotelünk kínálatában – a teljesség igénye nélkül – megtalálható a relaxáló aromaterápiás hátmasszázs, frissítő mézes-olajos vagy csokis-olajos masszázs is. Hangulatjavító masszázsunkat hölgyeknek ajánljuk elősorban.

 

Nyaralás belföldön, gyerekekkel

Ha gyerekekkel indulunk nyaralni belföldön, a Zichy Park Hotel akkor is remek választás. Sok-sok programlehetőség várja a kisebbeket is. Kiemelt időszakokban animátorokat biztosítunk, így a szülők akár rájuk is bízhatják a gyerekeket, hogy néhány órát kettesben tölthessenek. További programlehetőségek gyerekeknek belföldi nyaralás idején: kerékpározás a környéken, melyhez kerékpárokat a recepción lehet bérelni, lovaskocsikázás a környéken, lovaglás, ház körüli állatokkal való foglalatoskodás. A birtokon található új Quadokkal bejárhatjuk a környéket – nagyon népszerűek ezek a járművek, leginkább a hozzánk érkező kamaszok körében. A kisebbeket ugrálóvárral és játszótérrel várjuk, valamit szezontól függően hatalmas kültéri medencével.

 

Ha belföldi nyaralást tervez, kattintson ide és tekintse meg kedvezményes csomagajánlatainkat!  


címkék:

AKCIÓS AJÁNLATOK

Az őszi színek varázslatosak, a végtelen sárga, narancssárga, vörös levelek csodálatos kavalkádja megunhatatlan. Véget ért a nyár, de ez az idő is épp olyan élményekkel kecsegtet. És még egy plusz ajándék: MOST a gyermekeknek 6 éves korig a szállás ingyenes!

A nyár után, végre újra együtt lehet a család egy gondtalan pihenésre. Sok izgalmas, sokszínű programajánlattal várjuk a kicsiket és nagyokat egyaránt! Jöjjön és csodálja meg az őszi természetet nálunk, mely október végén is számtalan kirándulási- és programlehetőséggel várja Önt és Családját!

Nagysikerű hamisítatlan vidéki hangulatú disznóvágásra várjuk négycsillagos kényelemben! A vidéki élet hagyományait felelevenítve szombat kora reggeltől egész napos programot kínálunk, a vállalkozó kedvűek részt vehetnek a disznó feldolgozásának folyamatában, elleshetik böllérünk és főzőasszonyaink fortélyait.

Október 23-a Szabadság Napja. Ezen a hétvégén megemlékezünk a magyar történelem egyik legjelentősebb időszakáról. Múltidéző programokkal, mécsesgyújtással emlékezünk meg '56 hőseiről. Az ünnepi momentumok mellett a főszerep a pihenésé, a lazulásé és a változatos családi aktivitásoké egy kis wellness élménnyel fűszerezve.

Lepje meg az Önnek oly kedves szeretteit élménnyel! Különböző időszakokra választható ajándékutalványainkat egyszerűen e-mailen és postán is el tudjuk küldeni, hogy igazi örömteli arcokat lásson!

Mi gondolunk a csendes téli estékre is, amikor jó bevackolni magunkat! Élvezze a vidéki tél szépségeit a Zichy Park Hotelben! Szállodánk hatalmas parkjában megfigyelheti a a téli természet csodáit.

Töltse a Zichy Park Hotelben a Karácsonyi Ünnepeket! Ajándékozza meg családját néhány nap tökéletes kikapcsolódással.
Mi mindenről gondoskodunk, Önnek csak az ajándékokat kell majd becsomagolnia.

A két ünnep közötti csendes időszak néha hihetetelenül kell. Kell, hogy egy kicsit leeresszünk a felfokozott karácsonyi hangulat után és rápihenjünk a  pörgős szilveszter előtt.

A jó évkezdésnek velejárói a jó italok és a bőséges étkezés. Hogy is lehet igazán jól kezdeni a 2019-as évet, mint egy igazán bőséges, mesterien elkészített étkekkel, fergeteges hangulattal?!"Csoportépítő"

Értékelés időpontja: 1 héttel ezelőtt

"Egy 80 fős csoporttal érkeztünk ide több városból is, hogy közelebb hozzuk egymáshoz az embereket. Itt minden a rendelkezésünkre állt az előadóteremtől az esti zenés táncolásig. A kollégá kifejezetten élvezték a faulisias hangulatot az állatokkal együtt. A svédasztalos tálalás jól elő volt készítve választékos és..."

LEGFRISSEBB HÍREK
Egy recept, amit imádni fog a család: beregi csirke

A nagymamáinknál valószínűleg senki sem tud jobban főzni a világon... Lehet, hogy finomabb, lehet, hogy szebb, amit egy étteremben kapunk, de azokból a fogásokból hiányzik az a feltétel nélküli szeretet, az az odaadás, amit a nagyi minden alkalommal belecsempész az ételbe.

gyógyító háziálllatok - birtok szálloda

Senki sem tud ellenállni egy kiscicának, kiskutyának vagy akár egy póninak. Azonnal szeretnénk megsimogatni, a közelében lenni, etetni, gondozni. Az állatokkal való időtöltés, törődés pedig pozitívan hat a lelki állapotra, csökkenti a stresszt, megnyugtat. Erre a felismerésre már a XVIII. században rájöttek a szakemberek és ebből az időből vannak az első feljegyzések pszichoterápiában alkalmazott állatokról is. 

Őszi kikapcsolódás, túrázás

Vége a nyárnak, elkezdődtek ismét a dolgos hétköznapok. Tele élményekkel, kicsit szomorkásan hagyjuk magunk mögött az elmúlt heteket. Ám az ember természetes igénye az alkotás, a munka és a tanulás, így augusztus vége felé a megszokott napirendet és az új kihívásokat már jólesően vesszük tudomásul.

A vidék ízei - gyümölcsleves

Nyári étlapunk legkedveltebb fogása vitathatatlanul a tejszínes gyümölcsleves. Vendégeink kortól függetlenül rajonganak érte, főszakácsunk, Teca pedig nem győzi készíteni. Nem túl édes és nem túl fűszeres – éppen csak szelíden megmutatja magát a fahéj és a szegfűszeg. A friss nyári gyümölcs és a lágy tejszín ha találkozik a leveses csészében, attól mindenki egy kicsit boldogabb lesz. A receptet természetesen megosztjuk Önökkel, bár egy összetevő mindenképp hiányozni fog: főzőasszonyaink szíve-lelke, amit minden általuk készített ételhez hozzáadnak.

További hírek
New York Café TripAdvisor