Kutya tartási szabályzat a Zichy Park Hotelben

Foglalás

Zichy Park Hotel - Kutya tartási szabályzat

Kérjük mindenképpen olvassa el kutya tartási szabályunkat az Önök és szállodánk többi vendége nyugalmának megőrzése érdekében!

 

Felhívjuk Kedves Vendégeink figyelmét, hogy szállótársaik nyugalma és biztonsága érdekében házi kedvenceikkel a szállodai főépület látogatását mellőzni szíveskedjék.

Szállodánkba a maximum 15 kg súlyú és 40 cm hátmagasságú ebeket tudjuk fogadni az alábbi együttélési normák mellett:


A szálloda parkettázott szobáiban:

  • Érkezéskor kérjük, ellenőrizze a szobáját, hogy minden hiánytalanul és sérülésmentesen található a szobában. Amennyiben sérülést, koszolódást tapasztal, kérjük, jelezze ezt a recepció felé.
  •  Távozáskor kollégánk együttműködésével a szoba,- és berendezéseinek állapota ellenőrzésre kerül. Kutya által okozott számottevő kár esetén, szállodánk jogosult kártérítést felszámolni.
  • A szomszédos szobák nyugalma és a lakott szoba berendezéseinek megóvása érdekében kérjük, hogy házi kedvenceiket lehetőleg ne hagyják egyedül a szobában kivéve az étkezések ideje és a wellness használata alatt.
  • Megkérjük a kedves vendégeket, hogy a szállodai textíliákat ne használják kedvenceik fekhelyéül. Kérés esetén „bekészítéssel” (fekhely, kutyatál) állunk rendelkezésükre.

Medence, Horgásztó

Megkérjük Kedves Vendégeinket, hogy a medence és a játszótér közvetlen környékén a fürdőzők és a pihenők nyugalma érdekében kedvenceik sétáltatását mellőzését szíveskedjék.

A horgásztóban és a medencében a háziállat fürdetése népegészségügyi szempontból nem megengedett. (78/2008. (IV. 3.) kormányrendelet 7. számú melléklet 7. pont)


A szálloda területe

  • Szállodánk teljes területén a kutyák sétáltatása csak pórázzal engedélyezett az esetleges kellemetlenségek elkerülése végett.
  • Nagyobb termetű kutyák esetében, szállótársaik biztonsága érdekében kérjük kedvenceiken a szájkosár használatát.
  • A kutyaürülék eltakarítása a hotel teljes területén esztétikai és szállótársaik, különös tekintettel a gyermekek higiéniai védelme érdekében minden esetben a gazdi kötelessége.

Lovarda

A lovarda, a lovas pálya területén és környékén a lovak és a lovas programok biztonságos és szakszerű lebonyolítása érdekében, kérjük kedvenceik pórázon való sétáltatását.

Ennek megszegése fokozottan balesetveszélyes!

Bízunk benne, hogy a 15 hektáros birtok adta lehetőségeken Önök és kedvenceik is kikapcsolódásra és kellemes időtöltésre találnak!

 

Háziállat tartózkodási díja: 3.000 Ft/éj/eb

A fenti szabályokat kérjük figyelembe venni!


címkék:

AKCIÓS AJÁNLATOK

A nyári élmények után jól esik egy kis levezetés. Szállodánk kiváló lehetőséget kínál azoknak, akik egy kis energiát szeretnének gyűjteni a őszi munkakezdés előtt vagy éppen a nyár fáradalmait szeretnék kipihenni.

Itt az ősz a Zichy Park Hotelben! Töltsön néhány felejthetetlen napot nálunk és töltődjön fel élményekkel!
Páratlan akciónk keretében 1 éjszaka pihenést ajándékba adunk – ha vasárnap érkezik és minimum 4 éjszakát eltölt nálunk!
Amennyiben EVENTREND CLUB applikációnkat letöltik, további kedvezményt biztosítunk a csomagárból!

A szeptemberi iskolakezdés, külön órák után, újra együtt lehet a család! Sok izgalmas, sokszínű programajánlattal várjuk a kicsiket és nagyokat egyaránt! Jöjjön és csodálja meg az őszi természetet nálunk, mely október végén is számtalan kirándulási- és programlehetőséggel várja Önt és Családját!

 
Még javában tombol a hőség, de mi már gondolunk a csendes téli estékre is, amikor jó bevackolni magunkat! És most hihetetlen előfoglalási kedvezménnyel, ami 20%!!!
Élvezze a vidéki tél szépségeit a Zichy Park Hotelben! Szállodánk hatalmas parkjában megfigyelheti a téli természet csodáit és ha nagyon átfázott, egy pohár melengető forraltborral felmelegedhet nálunk!

Márton napi hétvége, ahol inkább a gasztronómiai élvezetekre és a játékos, vidám "libaprogramokra" helyezzük a hangsúlyt.

Mi már gondolunk a csendes téli estékre is, amikor jó bevackolni magunkat! És most hihetetlen előfoglalási kedvezménnyel, ami 20%!!!
Élvezze a vidéki tél szépségeit a Zichy Park Hotelben! Szállodánk hatalmas parkjában megfigyelheti a téli természet csodáit és ha nagyon átfázott, egy pohár melengető forraltborral felmelegedhet nálunk!
Töltse a Zichy Park Hotelben a Karácsonyi Ünnepeket! Ajándékozza meg családját néhány nap tökéletes kikapcsolódással.
Mi mindenről gondoskodunk, Önnek csak az ajándékokat kell majd becsomagolnia.
Most 15% előfoglalási kedvezménnyel, illetve a 3. éjszaka után a további éjszakák árából 5% kedvezményt adunk most ajándékba!!!!

Éljen át egy hamisítatlan falusi disznóvágást a Zichy Park Hotelben! Négycsillagos kényelemben, a vidéki élet hagyományait felelevenítve várjuk vendégeinket minden hétvégén egy igazi, Tolna megyei disznóvágásra.

Hogy is lehet igazán jól kezdeni a 2018-as évet, mint egy igazán bőséges, mesterien elkészített étkekkel, fergeteges hangulattal?!
 
"Esküvő Bikácson"

Értékelés időpontja: 3 nappal ezelőtt

"Számomra nagyon szeretett emberek esküvőjüket tartották Bikácson. Remek három napot töltöttünk itt! Kedves személyzet, finom ételek, hangulatos környezet! Aki csendes, romantikus kikapcsolódásra vágyik távol a város zajától keresve sem találhatna jobbat. Mindenkinek csak ajánlani tudom!"

LEGFRISSEBB HÍREK
Céges rendezvényhelyszn

Tapasztalattól függően okozhat számunkra kisebb vagy nagyobb fejtörést, ha egy rendezvény szervezését kaptuk feladataként. Ez a cikksorozat – a teljesség igénye nélkül – próbál segítséget nyújtani, hogy milyen feladatok várnak ránk egy rendezvény szervezése során - mire kell nagyon figyelni, és ha esetleg valamit elrontottunk vagy elfelejtettünk, akkor hogyan korrigálhatunk. A cikksorozat első része ide kattintva olvasható. Lent pedig, a második részben olvashatunk az ételsorok kiválasztásáról – hogyan válasszunk, mik a legfontosabb szempontok.

Céges rendezvény - Zichy Park Hotel

Tapasztalattól függően okozhat számunkra kisebb vagy nagyobb fejtörést, ha egy rendezvény szervezését kaptuk feladataként. Ez a cikksorozat – a teljesség igénye nélkül – próbál segítséget nyújtani, hogy milyen feladatok várnak ránk egy rendezvény szervezése során - mire kell nagyon figyelni, és ha esetleg valamit elrontottunk vagy elfelejtettünk, akkor hogyan korrigálhatunk. A sorozat első részében a megfelelő időpont és helyszín kiválasztásáról esik szó.

Lovaglás

Azok, akik gyermekkoruk óta lovagolnak, egész életen át megszállottjai lesznek a lovaknak - természetesen a megszállottság itt jó értelemben használandó. A lovas szerint a ló olyan, mint maga az élet: a gyönyörű, nagylelkű és varázslatos, ugyanakkor kiszámíthatatlan és öntörvényű. A lovaglás olyan tevékenység, mely állandóságot visz a mindig változó életünkbe – megnyugtatja az elmét és eléri, hogy figyelmünket a jelenbe hozzuk. Íme, néhány ok, hogy miért imádjuk annyira a lovakat és a lovaglást.

Zichy Park Hotel, az ideális konferencia-helyszín vidéken

Az őszi-téli szezonban egyre több konferencia kerül megrendezésre, melyeknek eredményessége a konferencia témáján és a meghívottakon túlmenően nagyban függ az esemény helyszínétől is. Bár a fővárosban és a nagyobb városokban is számos lehetőség van ezen rendezvények lebonyolítására, ugyanakkor amennyiben mi vagyunk az illetékesek a konferencia megszervezésében, és célunk az esemény fényének, színvonalának emelése, célszerű elgondolkoznunk a vidéki konferencia-helyszíneken is. Miért? Alább eláruljuk nektek!

További hírek
New York Café TripAdvisor