Kutya tartási szabályzat a Zichy Park Hotelben

Foglalás

Zichy Park Hotel - Kutya tartási szabályzat

Kérjük mindenképpen olvassa el kutya tartási szabályunkat az Önök és szállodánk többi vendége nyugalmának megőrzése érdekében!

 

Felhívjuk Kedves Vendégeink figyelmét, hogy szállótársaik nyugalma és biztonsága érdekében házi kedvenceikkel a szállodai főépület látogatását mellőzni szíveskedjék.

Szállodánkba a maximum 15 kg súlyú és 40 cm hátmagasságú ebeket tudjuk fogadni az alábbi együttélési normák mellett:


A szálloda parkettázott szobáiban:

  • Érkezéskor kérjük, ellenőrizze a szobáját, hogy minden hiánytalanul és sérülésmentesen található a szobában. Amennyiben sérülést, koszolódást tapasztal, kérjük, jelezze ezt a recepció felé.
  •  Távozáskor kollégánk együttműködésével a szoba,- és berendezéseinek állapota ellenőrzésre kerül. Kutya által okozott számottevő kár esetén, szállodánk jogosult kártérítést felszámolni.
  • A szomszédos szobák nyugalma és a lakott szoba berendezéseinek megóvása érdekében kérjük, hogy házi kedvenceiket lehetőleg ne hagyják egyedül a szobában kivéve az étkezések ideje és a wellness használata alatt.
  • Megkérjük a kedves vendégeket, hogy a szállodai textíliákat ne használják kedvenceik fekhelyéül. Kérés esetén „bekészítéssel” (fekhely, kutyatál) állunk rendelkezésükre.

Medence, Horgásztó

Megkérjük Kedves Vendégeinket, hogy a medence és a játszótér közvetlen környékén a fürdőzők és a pihenők nyugalma érdekében kedvenceik sétáltatását mellőzését szíveskedjék.

A horgásztóban és a medencében a háziállat fürdetése népegészségügyi szempontból nem megengedett. (78/2008. (IV. 3.) kormányrendelet 7. számú melléklet 7. pont)


A szálloda területe

  • Szállodánk teljes területén a kutyák sétáltatása csak pórázzal engedélyezett az esetleges kellemetlenségek elkerülése végett.
  • Nagyobb termetű kutyák esetében, szállótársaik biztonsága érdekében kérjük kedvenceiken a szájkosár használatát.
  • A kutyaürülék eltakarítása a hotel teljes területén esztétikai és szállótársaik, különös tekintettel a gyermekek higiéniai védelme érdekében minden esetben a gazdi kötelessége.

Lovarda

A lovarda, a lovas pálya területén és környékén a lovak és a lovas programok biztonságos és szakszerű lebonyolítása érdekében, kérjük kedvenceik pórázon való sétáltatását.

Ennek megszegése fokozottan balesetveszélyes!

Bízunk benne, hogy a 15 hektáros birtok adta lehetőségeken Önök és kedvenceik is kikapcsolódásra és kellemes időtöltésre találnak!

 

Háziállat tartózkodási díja: 3.000 Ft/éj/eb

A fenti szabályokat kérjük figyelembe venni!


címkék:

AKCIÓS AJÁNLATOK

Éljen át egy hamisítatlan falusi disznóvágást a Zichy Park Hotelben! Négycsillagos kényelemben, a vidéki élet hagyományait felelevenítve várjuk vendégeinket minden hétvégén egy igazi, Tolna megyei disznóvágásra.

Lepje meg az Önnek oly kedves szeretteit élménnyel! Különböző időszakokra választható ajándékutalványainkat egyszerűen e-mailen és postán is el tudjuk küldeni, hogy a karácsonyfánál igazi örömteli arcokat lásson!

Élvezze a vidéki tél szépségeit a Zichy Park Hotelben! Szállodánk hatalmas parkjában megfigyelheti a téli természet csodáit és ha nagyon átfázott, egy pohár melengető forraltborral felmelegedhet nálunk!

Tudta, hogy 2018-ban a Március 15-e csütörtökre esik? De bizony! Így egy hosszú hétvégével ünnepelhetik a márciusi Ifjakat! Foglalja le már most szobáját, hogy egy önfeledt tavaszi pihenésben legyen része!

A két ünnep közötti csendes időszak néha hihetetelenül kell. Kell, hogy egy kicsit leeresszünk a felfokozott karácsonyi hangulat után és rápihenjünk a  pörgős szilveszter előtt.

Gondoljon már most arra, hogy véget vessen majd a téli begubózásnak és látogasson el a bikácsi Zichy Park Hotelbe élvezze a természet vendégszeretetét! Túrázzon, töltődjön fel nálunk! Most 15%-os előfoglalási kedvezményt biztosítunk Vendégeinknek 2018.február 1-ig történő foglalás esetén!

Töltse a Zichy Park Hotelben a Karácsonyi Ünnepeket! Ajándékozza meg családját néhány nap tökéletes kikapcsolódással.
Mi mindenről gondoskodunk, Önnek csak az ajándékokat kell majd becsomagolnia.
 

Ismét egy hosszú hétvége, ami remek alkalmat kínál pihenésre az egész családnak! Semmi munka, csak pihenés!"Remek hétvége a családdal!"

Értékelés időpontja: 1 héttel ezelőtt

"Rendkívül barátságos környezet, gondozott park tiszta, barátságos belső terek! Abszolút pozitív a személyzet hozzáállása mindenhez, legyen szó segítség kérésről vagy csak egy egyszerű kérdésről! Családias légkört varázsol az összes ott dolgozó a kedvességével és közvetlenségével! Az ételek finomak és a választék is elegendő. Külön köszönet..."

LEGFRISSEBB HÍREK
Legpuhább Mézeskalács Karácsonyra

A Karácsony közeledtével a háziasszonyokat egyre inkább az ünnepi ételek és azok receptjei foglalkoztatják. Az interneten fellelhető számtalan sütéssel és főzéssel kapcsolatos oldalt fellapozva próbáljuk megfejteni a titkát a tökéletes sülteknek, a tökéletes bejglinek és a tökéletes mézeskalácsnak.

Karácsonyi élményt ajándékba

Épphogy novemberre lapoztunk a naptárban, fogyasztói társadalmunk máris igényeihez mérten válogathat a szebbnél-szebb és jobbnál-jobb karácsonyi ajándékötletek között. Sokunkat azonnal magával ragad a Karácsony hangulata és nagy izgalommal vetjük bele magunkat a készülődésbe. S mire valóban elérkezik az egyik legnagyobb-, de minden bizonnyal a legszebb ünnepünk, már kicsit bele is fáradunk az ajándékok keresésébe és a készülődésbe.  

Céges rendezvényhelyszn

Tapasztalattól függően okozhat számunkra kisebb vagy nagyobb fejtörést, ha egy rendezvény szervezését kaptuk feladataként. Ez a cikksorozat – a teljesség igénye nélkül – próbál segítséget nyújtani, hogy milyen feladatok várnak ránk egy rendezvény szervezése során - mire kell nagyon figyelni, és ha esetleg valamit elrontottunk vagy elfelejtettünk, akkor hogyan korrigálhatunk. A cikksorozat első része ide kattintva olvasható. Lent pedig, a második részben olvashatunk az ételsorok kiválasztásáról – hogyan válasszunk, mik a legfontosabb szempontok.

Céges rendezvény - Zichy Park Hotel

Tapasztalattól függően okozhat számunkra kisebb vagy nagyobb fejtörést, ha egy rendezvény szervezését kaptuk feladataként. Ez a cikksorozat – a teljesség igénye nélkül – próbál segítséget nyújtani, hogy milyen feladatok várnak ránk egy rendezvény szervezése során - mire kell nagyon figyelni, és ha esetleg valamit elrontottunk vagy elfelejtettünk, akkor hogyan korrigálhatunk. A sorozat első részében a megfelelő időpont és helyszín kiválasztásáról esik szó.

További hírek
New York Café TripAdvisor