Kedvezményes ajánlatok

Tavaszi ébredés!

Arra ébredt, hogy tavasz van? Jöjjön el hozzánk a Zichy birtokra, és ünnepelje velünk a természet újjászületését! Szerezzen új élményeket, ismerkedjen meg a birtokon élő állatokkal, vagy üdvözölje őket régi ismerősként! Emma és a többiek már nagyon várják a találkozást.


TOVÁBB

Húsvéti hosszú hétvége!

Izgalmas családi programokkal teli hosszú hétvége Bikácson! A hideg tél után igazán jó a szabadban lenni és figyelni az ébredő természet csodáját - az első tavaszi virágok pompás színeit vagy a kismadarak vidám énekét. A Zichy Birtok tökéletes helyszín erre. Válassza az idén négycsillagos szállodánkat a tavaszi pihenése helyszínéül! A vidék ízeivel és nagy szeretettel várjuk!


TOVÁBB

Pünkösdi hosszú hétvége!

Most tudjuk igazán értékelni a szabadban töltött időt, az ébredő természet csodáját - az első tavaszi virágok pompás színeit vagy a kismadarak vidám énekét. A Zichy Birtok tökéletes és biztonságos helyszín erre, hiszen minden óvintézkedést továbbra is maximálisan betartunk. Ehhez a felejthetetlen élményhez válassza négycsillagos szállodánkat! A vidék ízeivel és nagy szeretettel várjuk!


TOVÁBB

Tombol a nyár!

Mikor itt az igazi kánikula, mi sem lehet jobb egy vidéki birtok pihentető légkörénél... Szállodánk gyönyörű tópartján, medencénk mellett garantált a feltöltődés! A vidék legjobb ízeivel várunk!


TOVÁBB

Ajándékutalvány

Lepje meg az Önnek oly kedves szeretteit, ismerőseit élménnyel! A legjobb ajándék mindig emlékezetes, olyan értéket képvisel, amely sokáig elkísér bennünket. Nem mindennapi ajándék, hiszen egyszerre nyújt törődést, kényeztetést valamint felejthetetlen élményeket. Különböző időszakokra választható ajándékutalványainkat egyszerűen e-mailen és postán is el tudjuk küldeni!


TOVÁBB