Kedvezményes hosszú hétvége hotelben, a Zichy Birtokon

Foglalás

Hosszú hétvége hotelben – végre kettesben

Hosszú hétvége hotelben – végre kettesben

 

A Zichy Park Hotel kiváló lehetőségeket nyújt azok számára is, akik szeretnének egy időre kettesben kiszakadni a mókuskerékből. Pihenni, feltöltődni, együtt lenni. Egy kellemes hosszú hétvége hotelünkben garantálja, hogy megújulva, élményekkel telve térünk majd vissza a mindennapokba. A Zichy birtokon számos lehetőséget találunk aktív pihenéshez – a túrázástól kezdve a kerékpározáson át, egészen a lovaglásig. Ha kicsit kevésbé aktív pihenést tervezünk, akkor ajánljuk a horgászatot, vagy a lovaskocsikázást. Ezek mind olyan élmények, melyek sokáig emlékezetesek maradnak számunkra.

 

Kedvezményes csomagajánlatainkat egy kellemes hosszú hétvégére hotelünkben, ide kattintva tekintheti meg!

 

 

 

 

 

 

Miért menjünk hosszú hétvégén hotelbe?

Az első, talán a legfontosabb érv, arra, hogy miért menjünk hosszú hétvégén hotelbe, hogy valójában csak akkor tudunk igazán kikapcsolódni, ha a természet közelségét érezzük. Szükséges, hogy a város zaját csendre, madárcsicsergésre cseréljük, legalább egy időre. Emellett, ha otthon maradunk, akkor valószínűleg még az is előfordulhat, hogy elővesszük a laptopunkat és befejezünk néhány elmaradt munkát. Ha pedig így teszünk, akkor máris lőttek a teljes kikapcsolódásnak, hiszen egyetlen napra sem tudtuk elfelejteni a munkával kapcsolatos gondokat.

A másik ok, mely inkább a hölgyek számára nyomós érv, hogy a hotelben félpanziós ellátást kapunk – a Zichy Park Hotel a vidék ízeivel várja kedves vendégeit - így a konyhában töltött idő helyett mehetünk például egy jót kerékpározni a környéken.

 

Hosszú hétvége hotelben – jó áron

Szeretnénk még vonzóbbá tenni a lehetőséget vendégeink számára, hogy a hosszú hétvégéket hotelünkben töltsék, ezért olyan csomagajánlatokat dolgoztunk ki, melyek igazodnak a pénztárcához. Négycsillagos kényelemhez igazán jó árakat illesztettünk, ezért érdemes minket választani.

Hogy mit tartalmaznak az egyes csomagajánlatok, azt ide kattintva tekintheti meg!

Ha szeretne szobát foglalni egy kellemes hosszú hétvégére hotelünkben, akkor kérem kattintson ide.

 

Hosszú hétvége hotelben, mégis közel a természethez

Vidéki szállodánk erdővel, tóval, lovakkal és egyéb háziállatokkal igazán közel hozza a minden évszakban másik arcát mutató természetet. Már az ablakon kitekintve is érezhetjük a vidék hangulatát, csendjét. Ebben a nyugalomban érdemes eltölteni egy hosszú hétvégét hotelünkben, hogy aztán újult erővel vethessük bele magunkat a mindennapi teendőkbe.


címkék:

AKCIÓS AJÁNLATOK

Az őszi színek varázslatosak, a végtelen sárga, narancssárga, vörös levelek csodálatos kavalkádja megunhatatlan. Véget ért a nyár, de ez az idő is épp olyan élményekkel kecsegtet. És még egy plusz ajándék: MOST a gyermekeknek 6 éves korig a szállás ingyenes!

A nyár után, végre újra együtt lehet a család egy gondtalan pihenésre. Sok izgalmas, sokszínű programajánlattal várjuk a kicsiket és nagyokat egyaránt! Jöjjön és csodálja meg az őszi természetet nálunk, mely október végén is számtalan kirándulási- és programlehetőséggel várja Önt és Családját!

Nagysikerű hamisítatlan vidéki hangulatú disznóvágásra várjuk négycsillagos kényelemben! A vidéki élet hagyományait felelevenítve szombat kora reggeltől egész napos programot kínálunk, a vállalkozó kedvűek részt vehetnek a disznó feldolgozásának folyamatában, elleshetik böllérünk és főzőasszonyaink fortélyait.

Október 23-a Szabadság Napja. Ezen a hétvégén megemlékezünk a magyar történelem egyik legjelentősebb időszakáról. Múltidéző programokkal, mécsesgyújtással emlékezünk meg '56 hőseiről. Az ünnepi momentumok mellett a főszerep a pihenésé, a lazulásé és a változatos családi aktivitásoké egy kis wellness élménnyel fűszerezve.

Lepje meg az Önnek oly kedves szeretteit élménnyel! Különböző időszakokra választható ajándékutalványainkat egyszerűen e-mailen és postán is el tudjuk küldeni, hogy igazi örömteli arcokat lásson!

Mi gondolunk a csendes téli estékre is, amikor jó bevackolni magunkat! Élvezze a vidéki tél szépségeit a Zichy Park Hotelben! Szállodánk hatalmas parkjában megfigyelheti a a téli természet csodáit.

Töltse a Zichy Park Hotelben a Karácsonyi Ünnepeket! Ajándékozza meg családját néhány nap tökéletes kikapcsolódással.
Mi mindenről gondoskodunk, Önnek csak az ajándékokat kell majd becsomagolnia.

A két ünnep közötti csendes időszak néha hihetetelenül kell. Kell, hogy egy kicsit leeresszünk a felfokozott karácsonyi hangulat után és rápihenjünk a  pörgős szilveszter előtt.

A jó évkezdésnek velejárói a jó italok és a bőséges étkezés. Hogy is lehet igazán jól kezdeni a 2019-as évet, mint egy igazán bőséges, mesterien elkészített étkekkel, fergeteges hangulattal?!"Csoportépítő"

Értékelés időpontja: 1 héttel ezelőtt

"Egy 80 fős csoporttal érkeztünk ide több városból is, hogy közelebb hozzuk egymáshoz az embereket. Itt minden a rendelkezésünkre állt az előadóteremtől az esti zenés táncolásig. A kollégá kifejezetten élvezték a faulisias hangulatot az állatokkal együtt. A svédasztalos tálalás jól elő volt készítve választékos és..."

LEGFRISSEBB HÍREK
Egy recept, amit imádni fog a család: beregi csirke

A nagymamáinknál valószínűleg senki sem tud jobban főzni a világon... Lehet, hogy finomabb, lehet, hogy szebb, amit egy étteremben kapunk, de azokból a fogásokból hiányzik az a feltétel nélküli szeretet, az az odaadás, amit a nagyi minden alkalommal belecsempész az ételbe.

gyógyító háziálllatok - birtok szálloda

Senki sem tud ellenállni egy kiscicának, kiskutyának vagy akár egy póninak. Azonnal szeretnénk megsimogatni, a közelében lenni, etetni, gondozni. Az állatokkal való időtöltés, törődés pedig pozitívan hat a lelki állapotra, csökkenti a stresszt, megnyugtat. Erre a felismerésre már a XVIII. században rájöttek a szakemberek és ebből az időből vannak az első feljegyzések pszichoterápiában alkalmazott állatokról is. 

Őszi kikapcsolódás, túrázás

Vége a nyárnak, elkezdődtek ismét a dolgos hétköznapok. Tele élményekkel, kicsit szomorkásan hagyjuk magunk mögött az elmúlt heteket. Ám az ember természetes igénye az alkotás, a munka és a tanulás, így augusztus vége felé a megszokott napirendet és az új kihívásokat már jólesően vesszük tudomásul.

A vidék ízei - gyümölcsleves

Nyári étlapunk legkedveltebb fogása vitathatatlanul a tejszínes gyümölcsleves. Vendégeink kortól függetlenül rajonganak érte, főszakácsunk, Teca pedig nem győzi készíteni. Nem túl édes és nem túl fűszeres – éppen csak szelíden megmutatja magát a fahéj és a szegfűszeg. A friss nyári gyümölcs és a lágy tejszín ha találkozik a leveses csészében, attól mindenki egy kicsit boldogabb lesz. A receptet természetesen megosztjuk Önökkel, bár egy összetevő mindenképp hiányozni fog: főzőasszonyaink szíve-lelke, amit minden általuk készített ételhez hozzáadnak.

További hírek
New York Café TripAdvisor