Kedvezményes hosszú hétvége hotelben, a Zichy Birtokon

Foglalás

Hosszú hétvége hotelben – végre kettesben

Hosszú hétvége hotelben – végre kettesben

 

A Zichy Park Hotel kiváló lehetőségeket nyújt azok számára is, akik szeretnének egy időre kettesben kiszakadni a mókuskerékből. Pihenni, feltöltődni, együtt lenni. Egy kellemes hosszú hétvége hotelünkben garantálja, hogy megújulva, élményekkel telve térünk majd vissza a mindennapokba. A Zichy birtokon számos lehetőséget találunk aktív pihenéshez – a túrázástól kezdve a kerékpározáson át, egészen a lovaglásig. Ha kicsit kevésbé aktív pihenést tervezünk, akkor ajánljuk a horgászatot, vagy a lovaskocsikázást. Ezek mind olyan élmények, melyek sokáig emlékezetesek maradnak számunkra.

 

Kedvezményes csomagajánlatainkat egy kellemes hosszú hétvégére hotelünkben, ide kattintva tekintheti meg!

 

 

 

 

 

 

Miért menjünk hosszú hétvégén hotelbe?

Az első, talán a legfontosabb érv, arra, hogy miért menjünk hosszú hétvégén hotelbe, hogy valójában csak akkor tudunk igazán kikapcsolódni, ha a természet közelségét érezzük. Szükséges, hogy a város zaját csendre, madárcsicsergésre cseréljük, legalább egy időre. Emellett, ha otthon maradunk, akkor valószínűleg még az is előfordulhat, hogy elővesszük a laptopunkat és befejezünk néhány elmaradt munkát. Ha pedig így teszünk, akkor máris lőttek a teljes kikapcsolódásnak, hiszen egyetlen napra sem tudtuk elfelejteni a munkával kapcsolatos gondokat.

A másik ok, mely inkább a hölgyek számára nyomós érv, hogy a hotelben félpanziós ellátást kapunk – a Zichy Park Hotel a vidék ízeivel várja kedves vendégeit - így a konyhában töltött idő helyett mehetünk például egy jót kerékpározni a környéken.

 

Hosszú hétvége hotelben – jó áron

Szeretnénk még vonzóbbá tenni a lehetőséget vendégeink számára, hogy a hosszú hétvégéket hotelünkben töltsék, ezért olyan csomagajánlatokat dolgoztunk ki, melyek igazodnak a pénztárcához. Négycsillagos kényelemhez igazán jó árakat illesztettünk, ezért érdemes minket választani.

Hogy mit tartalmaznak az egyes csomagajánlatok, azt ide kattintva tekintheti meg!

Ha szeretne szobát foglalni egy kellemes hosszú hétvégére hotelünkben, akkor kérem kattintson ide.

 

Hosszú hétvége hotelben, mégis közel a természethez

Vidéki szállodánk erdővel, tóval, lovakkal és egyéb háziállatokkal igazán közel hozza a minden évszakban másik arcát mutató természetet. Már az ablakon kitekintve is érezhetjük a vidék hangulatát, csendjét. Ebben a nyugalomban érdemes eltölteni egy hosszú hétvégét hotelünkben, hogy aztán újult erővel vethessük bele magunkat a mindennapi teendőkbe.


címkék:

AKCIÓS AJÁNLATOK

Gondoljon már most arra, hogy véget vessen majd a téli begubózásnak és látogasson el a bikácsi Zichy Park Hotelbe élvezze a természet vendégszeretetét! Túrázzon, töltődjön fel nálunk!

Ismét egy hosszú hétvége, ami remek alkalmat kínál pihenésre az egész családnak! Semmi munka, csak pihenés!

Birtokunk teljes tavaszi pompájába öltözik - lágy szellő, napsütés, illatos virágok, mind tökéletes keretet adnak az Ön aktív kikapcsolódásához. Sétálhat birtokunkon, megismerkedhet Majorságunk egy napjával, kerékpárjainkon kényelmesen csodálhatja a környék páratlan természeti szépségeit.

Amíg a férj horgászik a feleséget megmasszírozzuk! Igazi pihenés a család számára! Ráadásnak ajándék csalit adunk, hogy legyen fogás!

Vége az iskolának! Ó-IÓ-CIÓ… VAKÁCIÓ!!!!
Kezdjék nálunk a nyarat gyönyörű környezetben, kiszabadulva a kötöttségekből!

Nyaraljon a Zichy Park hotelben, ahol minden adott egy tartalmas, élményekkel teli pihenéshez! Élvezze a napsütést, a naponta változó programjainkat, Tolna megye hagyományait életre keltő gasztronómiánkat.

 

Szívesen eltöltene szerelmével egy-két napot csak kettesben? Szívesen beszélgetne egy meghitt séta után Párjával, egy finom pohár bort kortyolgatva tóparti gyertyafényes vacsora mellett?! Szállodánk a romantika és a nyugalom szigete, ahol jó kettesben lenni! Lepje meg Kedvesét egy romantikus pihenéssel, ajándékozzon felejthetetlen élményt!

Lepje meg az Önnek oly kedves szeretteit élménnyel! Különböző időszakokra választható ajándékutalványainkat egyszerűen e-mailen és postán is el tudjuk küldeni, hogy igazi örömteli arcokat lásson!

Augusztus 20. az államalapítás és az új kenyér ünnepe, töltse kellemes környezetben pihenéssel!
A kemencénkben frissen sült új kenyér szentelés, ünnepi játékok és pompás tűzijáték is várja szállodánk vendégeit!"Remek hétvége a családdal!"

Értékelés időpontja: 2017. december 3.

"Rendkívül barátságos környezet, gondozott park tiszta, barátságos belső terek! Abszolút pozitív a személyzet hozzáállása mindenhez, legyen szó segítség kérésről vagy csak egy egyszerű kérdésről! Családias légkört varázsol az összes ott dolgozó a kedvességével és közvetlenségével! Az ételek finomak és a választék is elegendő. Külön köszönet..."

LEGFRISSEBB HÍREK
Húsvéti sonkatekercs

A sonkatekercset nem csak gépsonkából készíthetjük, hanem a húsvéti sonkánkból is. Persze nem egyszerű feladat szép vékony szeleteket vágni belőle, de megoldható. Akinek van szeletelőgépe, vagy elektromos kése, azzal könnyebben fog menni, de egy igazán éles késsel sem kivitelezhetetlen a művelet.

Aktív programok

Minden szülő tisztában van vele, hogy a gyerekek számára fontos a tiszta levegő és a mozgással töltött idő a szabadban. De, hogy ez milyen hatással van pontosan a gyerekek fejlődésére – vagy megfordítva: ennek hiánya milyen károkat okoz, azzal már kevesebben foglalkoznak.

Tanyasi állatok a Zichy Park Hotelben

Ha valós kikapcsolódásra vágyunk, el kell hagyni a városi betondzsungelt. Kis autózás után rálelhetünk az abszolút vidéki nyugalomra, amely egyáltalán nem jelenti az igényesség feladását – sőt! A Zichy Park Hotel négycsillagos kényelemmel várja vendégeit, akár gyermekkel érkeznek, akár baráti társasággal akár csak kettesben. Túrázás, programok, romantika, állatok és vidéki hangulat – mindössze másfél órára Budapesttől.

Családi nyaralás

A nehéz, munkával töltött hétköznapokon általában egyetlen apró gondolat tartja életben a családfőt: a tudtad, hogy hamarosan vége a mókuskeréknek és néhány napot- vagy nyáron akár néhány hetet pihenéssel, kikapcsolódással tölthet. Azonban ebbe a jóleső gondolatba hamar bekúszik a családfő két kisgyermekének hangos kacagása. Bizony nem könnyű az apák élete, pláne, ha pihenésről van szó.

További hírek
New York Café TripAdvisor