Kedvezményes hosszú hétvége hotelben, a Zichy Birtokon

Foglalás

Hosszú hétvége hotelben – végre kettesben

Hosszú hétvége hotelben – végre kettesben

 

A Zichy Park Hotel kiváló lehetőségeket nyújt azok számára is, akik szeretnének egy időre kettesben kiszakadni a mókuskerékből. Pihenni, feltöltődni, együtt lenni. Egy kellemes hosszú hétvége hotelünkben garantálja, hogy megújulva, élményekkel telve térünk majd vissza a mindennapokba. A Zichy birtokon számos lehetőséget találunk aktív pihenéshez – a túrázástól kezdve a kerékpározáson át, egészen a lovaglásig. Ha kicsit kevésbé aktív pihenést tervezünk, akkor ajánljuk a horgászatot, vagy a lovaskocsikázást. Ezek mind olyan élmények, melyek sokáig emlékezetesek maradnak számunkra.

 

Kedvezményes csomagajánlatainkat egy kellemes hosszú hétvégére hotelünkben, ide kattintva tekintheti meg!

 

 

 

 

 

 

Miért menjünk hosszú hétvégén hotelbe?

Az első, talán a legfontosabb érv, arra, hogy miért menjünk hosszú hétvégén hotelbe, hogy valójában csak akkor tudunk igazán kikapcsolódni, ha a természet közelségét érezzük. Szükséges, hogy a város zaját csendre, madárcsicsergésre cseréljük, legalább egy időre. Emellett, ha otthon maradunk, akkor valószínűleg még az is előfordulhat, hogy elővesszük a laptopunkat és befejezünk néhány elmaradt munkát. Ha pedig így teszünk, akkor máris lőttek a teljes kikapcsolódásnak, hiszen egyetlen napra sem tudtuk elfelejteni a munkával kapcsolatos gondokat.

A másik ok, mely inkább a hölgyek számára nyomós érv, hogy a hotelben félpanziós ellátást kapunk – a Zichy Park Hotel a vidék ízeivel várja kedves vendégeit - így a konyhában töltött idő helyett mehetünk például egy jót kerékpározni a környéken.

 

Hosszú hétvége hotelben – jó áron

Szeretnénk még vonzóbbá tenni a lehetőséget vendégeink számára, hogy a hosszú hétvégéket hotelünkben töltsék, ezért olyan csomagajánlatokat dolgoztunk ki, melyek igazodnak a pénztárcához. Négycsillagos kényelemhez igazán jó árakat illesztettünk, ezért érdemes minket választani.

Hogy mit tartalmaznak az egyes csomagajánlatok, azt ide kattintva tekintheti meg!

Ha szeretne szobát foglalni egy kellemes hosszú hétvégére hotelünkben, akkor kérem kattintson ide.

 

Hosszú hétvége hotelben, mégis közel a természethez

Vidéki szállodánk erdővel, tóval, lovakkal és egyéb háziállatokkal igazán közel hozza a minden évszakban másik arcát mutató természetet. Már az ablakon kitekintve is érezhetjük a vidék hangulatát, csendjét. Ebben a nyugalomban érdemes eltölteni egy hosszú hétvégét hotelünkben, hogy aztán újult erővel vethessük bele magunkat a mindennapi teendőkbe.


címkék:

AKCIÓS AJÁNLATOK

Vége az iskolának! Ó-IÓ-CIÓ… VAKÁCIÓ!!!! Foglaljon 2 éjszakát kedvezményes áron!
Kezdjék nálunk a nyarat gyönyörű környezetben, kiszabadulva a kötöttségekből!

Ki nem szeret pihenni, kényelmesen?! És ki mondta, hogy csak a kuponos oldalakon lehet kupont vásárolni?! Itt egy nagyszerű lehetőség most limitált ideig!!! Ha már tudja, hogy ősszel/télen töltene nálunk néhány napot, akkor most mindenképpen érdemes kihasználni ezt a kínálkozó alkalmat!

Vége az iskolának! Ó-IÓ-CIÓ… VAKÁCIÓ!!!! Foglaljon 4 éjszakát kedvezményes áron!
Kezdjék nálunk a nyarat gyönyörű környezetben, kiszabadulva a kötöttségekből!

Szívesen eltöltene szerelmével egy-két napot csak kettesben? Szívesen beszélgetne egy meghitt séta után Párjával, egy finom pohár bort kortyolgatva tóparti gyertyafényes vacsora mellett?! Szállodánk a romantika és a nyugalom szigete, ahol jó kettesben lenni! Lepje meg Kedvesét egy romantikus pihenéssel, ajándékozzon felejthetetlen élményt!

Nyaraljon a Zichy Park hotelben, ahol minden adott egy tartalmas, élményekkel teli pihenéshez! Élvezze a napsütést, a naponta változó programjainkat, Tolna megye hagyományait életre keltő gasztronómiánkat.

 

Lepje meg az Önnek oly kedves szeretteit élménnyel! Különböző időszakokra választható ajándékutalványainkat egyszerűen e-mailen és postán is el tudjuk küldeni, hogy igazi örömteli arcokat lásson!

Amíg a férj horgászik a feleséget megmasszírozzuk! Igazi pihenés a család számára! Ráadásnak ajándék csalit adunk, hogy legyen fogás!"Budapest"

Értékelés időpontja: 3 nappal ezelőtt

"Csak jót tudunk mondani,csendes nyugodt,de kiváló a kötnyezet sétára,lovaglára,hogászásra,ideális gyermekeknek több igény kielégitő foglalkozást nyújt.A vellnesz részlege fantasztikus.Személyzet mindenben a kedvünket nézte,nagyon figyelmesek,udvariasak.Csak ajánlani tudom,családok,fiatalok,és egyedül állok számára is.Köszönjük az egyhetes vendéglátást.visszajövünk,még az ősszel.

"

LEGFRISSEBB HÍREK
Kezdődik a vakáció

A bizonyítványosztás után jöhet a jól megérdemelt pihenés, házifeladatok és kötelező memoriterek nélkül. De vajon a szülők is ennyire örülnek a két és fél hónapnyi vakációnak? A munkahelyen bizony nem támogatott az egész nyáron át tartó szabadság. Mit tehetünk?

Quad bérlés

A Zichy Park Hotel újabb élménylehetőséggel bővítette az egyébként is igen széles szabadtéri programlehetőségeinek palettáját. A csónakázás, kerékpározás, horgászat, ugrálóvár és extrém futópálya mellett mostantól quad bérlésére is van lehetőség. Ezzel a négykerekű járművel az egész család bejárhatja a környéket. Az élmény pedig igazán kivételes.

joghurtos gyümölcssaláta

Nehéz elképzelni, hogy valaki (bárki) olyan sokat egyen a fagyiból, ebből az édes-jeges-krémes finomságból, hogy megunja, de ha mégis akadna ilyen, akkor íme, egy kiváló és nagyon egyszerű recept, vidéki ízeik sorozatunk következő darabjakén, mellyel helyettesíthetjük a fagylaltot. Amellett, hogy igazán finom, még egészséges is. Csak néhány percig tart összeállítani, majd érdemes egy-két órára a hűtőszekrényben pihentetni, hogy az ízek jól összeérjenek.

Mézes masszázs a Zichy Park Hotelben

A folyékony arany nem csak belülről táplál minket, bőrünkön alkalmazva is csodákra képes. A természet igaz nagy ajándéka, igazi csodaszer a természet kincseinek kedvelői körében. Az orvostudomány is meghajol a méz nagysága előtt, mint masszázs pedig csak nekünk új. A tibeti és az orosz kultúrában több száz éve ismerik és alkalmazzák a mézes masszázst frissítésre és méregtelenítésre.

További hírek
New York Café TripAdvisor