"Wellness élmények a vidék ízével!"

Zichy pihenés: horgászat és wellness egy helyen!

Ha az alábbi kérdések közül legalább egyre igen a válasz, akkor Önnek a Zichy Park Hotelben van a helye!
- Szeret horgászni, de nem igazán van rá ideje?
- Messze van a legközelebbi horgász tó, és ráadásul korán kellene felkelni hozzá?
- Szeretné, ha ez családi program lenne, hogy a gyerekek is megismerjék a horgászat szépségeit?
- Vagy egyszerűen csak egy kicsit kényelmes és jó lenne, ha csak a horgászat örömeit élvezhetné?
- Szeretné, ha egy kellemes szabadtéri horgászat után vehetne egy jó wellness masszázst, vagy megmártózhatna egy élménymedence habjaiban?
Szóval, ha legalább egy válasza igen, akkor látogasson el hozzánk, élvezze a wellness és a szabadtéri horgászat tökéletes összhangját!


A Zichy Park horgásztava és halállománya

Szállodánk horgásztaván kimondottan a horgászni vágyó vendégek részére került kialakításra a két horgászstég, de három csónakunk is a rendelkezésükre áll, hogy ne csak a partról, hanem közvetlen közelről is élvezhessék a horgászat szépségeit.

A horgásztó telepített halállománya - amúr, ponty, busa, szürke harcsa - garantált fogást biztosít. Szerencsésebb vendégeink akár 10 kg-os zsákmánnyal is gazdagodhatnak!
Élelmiszerbiztonsági okokból és előírások miatt a kifogott halakat a szálloda munkatársainak nem áll módjában elkészíteni, de ha vendégeink szeretnék ezt az általunk biztosított felszereléssel, eszközökkel megtehetik és elkészíthetik hallakomájukat szabadtéri sütőhelyeinken.
A halak lefagyasztására sincs lehetőség szállodánkban élelmiszerbiztonsági okokból.
Ha a kifogott halakat azonban nem szeretnék helyben elkészíteni, de a tóba visszaengedni sem, hanem inkább az otthoni elkészítés mellett döntenek, a kifogott halakat hazautazás napjáig szákban, a tóban hagyhatják.

Horgászat, horgász turizmus Bikácson Horgászat, horgász turizmus Bikácson Horgászat, horgász turizmus Bikácson

Közös családi program: horgászat a Zichy tónál

A Bikács tágabb környezetében horgász szállodaként is közkedvelt Zichy Park Hotel kiválóan alkalmas családok részére rövidebb, vagy akár hosszabb, kellemes pihenés elköltésére. A gyönyörű vidék, a gondozott park és a park területén elhelyezkedő horgásztó pedig tökéletes színhelye egy jó kis családi programnak, a horgászatnak.
Míg jó időben a horgászat, a hatalmas séták és a csónakázás a fő program, télen a lékhorgászattal próbálkozhatnak a vendégek.
Legyen szó közös családi, szabatéri programról, vagyí akár magányos, világ zajától elmenekülő, nyugodt horgászatról mindenki megtalálja a lehetőséget igényei szerint.

Sőt, ha a családból Ön az egyetlen, aki élvezi ennek a sportnak a szépségeit, a család többi tagja is kedvére talál programot magának a szállodában, vagy akár a szabadban.
A tavat és a halakat mi biztosítjuk, a felszerelését ne hagyja otthon!
Szállodánk recepcióján néhány horgászfelszerelés vásárolható (úszó, horog), de a hotel horgászatot kedvelő vendégei a saját felszerelésüket használják. A horgászathoz nélkülözhetetlen csali és egyéb kellékek beszerzéséhez a szállodánktól kb. 6 km-re található, nagydorogi horgászboltot ajánljuk.
Vendégeinknek lehetősége van a horgászathoz napijegy vásárlására, de külsős vendégeket is szívesen fogadunk.

Horgászrend a Zichy Parkban:

A horgászok érkezési sorrendben foglalhatják el a horgászhelyeket.
A napijegy recepción történő kiváltása után, két darab horgászbottal és egy orsó nélküli sneciző felszereléssel lehet a halakat megadásra késztetni, a tó horgászatra kijelölt részén.
A tószínpadról tilos a horgászás.
A horgász a horgászat ideje alatt köteles magánál tartani napijegyét, amit távozáskor a megváltás helyén a zsákmány bemutatásakor le kell adni.

A napijegy megvásárlásának fejében hazavihető 2 kg apróhal és 3 kg nemeshal (ponty mérethatár 32 cm)
A horgászat napfelkeltétől napnyugtáig tart.

Horgász áraink szállóvendégek részére:

  • Horgász napijegy / felnőtt 3 000 Ft
  • Horgász napijegy / gyermek 1 500 Ft / 6 - 18 éves korig
  • díjmentes / 0-5 korig