Ha igazán jó karácsonyi ajándékot szeretnénk ajándékozni, akkor ajándékozzunk élményt Karácsonyra.

Foglalás
| Szerző: Zichy Park Hotel

Élményt Karácsonyra!

Épphogy novemberre lapoztunk a naptárban, fogyasztói társadalmunk máris igényeihez mérten válogathat a szebbnél-szebb és jobbnál-jobb karácsonyi ajándékötletek között. Sokunkat azonnal magával ragad a Karácsony hangulata és nagy izgalommal vetjük bele magunkat a készülődésbe. S mire valóban elérkezik az egyik legnagyobb-, de minden bizonnyal a legszebb ünnepünk, már kicsit bele is fáradunk az ajándékok keresésébe és a készülődésbe.

 

Karácsonyi élményt ajándékba

Amíg tart a lelkesedés, egész nap azon gondolkodunk, hogy kinek mit is vásároljuk, vajon minek fog leginkább örülni? Százszor játszódik le a fejünkben a pillanat, amikor átadjuk az ajándékot és feszülten figyeljük az ajándékozott reakcióját. Vajon tényleg örül, vagy csak a rendszeres pókerpartik eredménye a rezzenéstelen arc? Senki sem szeret olyan ajándékot vásárolni, ami aztán az ünnep végén a fenyődíszekkel együtt egy szekrény mélyén landol. A fenyődíszeknek legalább annyi esélyük van, hogy a következő karácsonykor újra csilloghatnak, viszont egy rosszul megválasztott karácsonyi ajándék sorsa épp olyan szánakozó könnyeket csal a szemünkbe, mint a kis gyufaárus lány története. (Karácsony előtt az újságíró is kicsit szentimentálisabb – a szerk.) 

 

Élményt ajándékba

Mit tegyünk, hogy elkerüljük a fent említett szekrény mélyén landoló karácsonyi ajándékokat? Manapság már nagyon sok üzlet kínál ajándékkártyákat, ajándékutalványokat. Ha ilyennel lepjük meg szeretteinket, az ugyan nem mondható túl személyesnek, viszont nagyon praktikus, hiszen az ajándékozott számára hasznos dolgot fog majd választani az adott üzletbő.

Ennél azonban sokkal izgalmasabb, ha élményt adunk ajándékba. Például néhány napos tartózkodást egy jó hotelben. Egyszerűen nem tudunk mellélőni egy ilyen ajándékkal, mert biztos, hogy mindenki örül néhány nap kikapcsolódásnak, pláne, ha az időpontot is maga választhatja meg. Nálunk a Zichy Park Hotelben már tavaly is nagy sikere volt az ajándékutalványoknak. Ezért idén is szeretettel ajánljuk mindenkinek, aki úgy dönt, hogy igazi örömet akar szerezni szeretteinek a karácsonyi ajándékkal.

 

Karácsonyi ajándékutalványainkat ide kattintva vásárolhatja meg!

 

Hagyd, hogy a lelked is megérkezzen!

Ha Zichy ajándékutalványt adunk ajándékba, ezzel több legyet ütünk egy csapásra – pontosan annyit, ahány ember számára szól az utalvány – mert így akár egy egész család karácsonyi ajándékát öt perc alatt, online meg is vásárolhatjuk. Az így megspórolt szabadidőnkben pedig keressük elő a tavalyi mézeskalácsformákat, gyúrjunk egy jó mézeskalács alapot – itt található hozzá a legpuhább és legjobb mézeskalács recept főzőasszonyunktól – és miután fél centisre nyújtottuk a tésztát, engedjük, hogy családunk apraja és nagyja elkészítse helyettünk a fűszeres süteményeket. Mi pedig egy jó kávéval a kezünkben, csendesen figyeljük szeretteink ténykedését, élvezzük a fahéj és az ánizs illatát, közben engedjük, hogy a lelkünkbe is megérkezzen az ünnepi hangulat.   


AKCIÓS AJÁNLATOK

Gyönyörű napsütéses kirándulások igazi színtere birtokunk és környéke, ahol megfigyelheti a téli természet csodáit! Ehhez jár egy könnyű ebéd is? Bizony! És ha ez még nem lenne elég a 3. éjszakát szinte ingyen adjuk!

Élvezze a vidéki tél szépségeit a Zichy Park Hotelben!

Tudta, hogy 2018-ban a Március 15-e csütörtökre esik? De bizony! Így egy hosszú hétvégével ünnepelhetik a márciusi Ifjakat! Foglalja le már most szobáját, hogy egy önfeledt tavaszi pihenésben legyen része!

Gondoljon már most arra, hogy véget vessen majd a téli begubózásnak és látogasson el a bikácsi Zichy Park Hotelbe élvezze a természet vendégszeretetét! Túrázzon, töltődjön fel nálunk! Most 8%-os előfoglalási kedvezményt biztosítunk Vendégeinknek 2018.március 1-ig történő foglalás esetén!

Éljen át egy hamisítatlan falusi disznóvágást a Zichy Park Hotelben! Négycsillagos kényelemben, a vidéki élet hagyományait felelevenítve várjuk vendégeinket minden hétvégén egy igazi, Tolna megyei disznóvágásra.

Töltse a Húsvétot hamisítatlan, falusi környezetben, a tolna megyei Zichy Park Hotelben ahol felelevenítjük a vidéki, húsvéti népszokásokat felnőttek és gyermekek örömére! Egésznapos, húsvéti gyermekprogramokkal várjuk a legkisebbeket - tojást festünk, nyulakat etetünk, bárányt terelünk és Húsvét vasárnapján megkeressük az elrejtett tojásokat!

Ismét egy hosszú hétvége, ami remek alkalmat kínál pihenésre az egész családnak! Semmi munka, csak pihenés!

Birtokunk teljes tavaszi pompájába öltözik - lágy szellő, napsütés, illatos virágok, mind tökéletes keretet adnak az Ön aktív kikapcsolódásához. Sétálhat birtokunkon, megismerkedhet Majorságunk egy napjával, kerékpárjainkon kényelmesen csodálhatja a környék páratlan természeti szépségeit.

Vége az iskolának! Ó-IÓ-CIÓ… VAKÁCIÓ!!!!
Kezdjék nálunk a nyarat gyönyörű környezetben, kiszabadulva a kötöttségekből!"Remek hétvége a családdal!"

Értékelés időpontja: 2017. december 3.

"Rendkívül barátságos környezet, gondozott park tiszta, barátságos belső terek! Abszolút pozitív a személyzet hozzáállása mindenhez, legyen szó segítség kérésről vagy csak egy egyszerű kérdésről! Családias légkört varázsol az összes ott dolgozó a kedvességével és közvetlenségével! Az ételek finomak és a választék is elegendő. Külön köszönet..."

LEGFRISSEBB HÍREK
Húsvét a Zichy Park Hotelben

Felnőttként szívesen emlékszünk vissza gyerekkorunk húsvéti ünnepeire. Főleg vidéki környezetben a locsolkodás igen népszerű szokás volt. Húsvét hétfőn korán keltünk, hogy mire az első locsoló megérkezik már terített asztal várja. Mindenféle finomság került az asztalra: húsvéti sonka, kolbász, tojás, friss kenyér, valamint a kertből frissen szedett piros retek és újhagyma.  Az előző napokban gondos kezek által festett tojások is ott sorakoztak a húsvéti asztalon, várva, hogy megérdemelt jutalomként valamelyik locsoló zsebében landoljanak.

Vendégszeretet

December elején kaptuk a következő sorokat kedves vendégünktől. Hálásan köszönjük, örülünk, hogy jól érezték magukat nálunk és szeretettel visszavárjuk!

Rendezvények, konferenciák

Tapasztalattól függően okozhat számunkra kisebb vagy nagyobb fejtörést, ha egy rendezvény szervezését kaptuk feladataként. Ez a cikksorozat – a teljesség igénye nélkül – próbál segítséget nyújtani, hogy milyen feladatok várnak ránk egy rendezvény szervezése során - mire kell nagyon figyelni, és ha esetleg valamit elrontottunk vagy elfelejtettünk, akkor hogyan korrigálhatunk. A cikksorozat első része ide kattintva olvasható, a második pedig itt található. A harmadik részben pedig, ahogy ígértük, a meghívókról és a program összeállításáról lesz szó.  

Flódni recept

A flódni igazi, tartalmas karácsonyi sütemény, mindenféle finomsággal töltve. Az elkészítése kissé időigényes, de megéri a fáradozást. Az eredeti recept szerint, libazsírral készítjük. Ezzel kívánunk nagyon boldog ünnepet a Zichy Park Hotel volt és leendő kedves vendégeinek.  

További hírek
New York Café TripAdvisor