Ha igazán jó karácsonyi ajándékot szeretnénk ajándékozni, akkor ajándékozzunk élményt Karácsonyra.

Foglalás
| Szerző: Zichy Park Hotel

Élményt Karácsonyra!

Épphogy novemberre lapoztunk a naptárban, fogyasztói társadalmunk máris igényeihez mérten válogathat a szebbnél-szebb és jobbnál-jobb karácsonyi ajándékötletek között. Sokunkat azonnal magával ragad a Karácsony hangulata és nagy izgalommal vetjük bele magunkat a készülődésbe. S mire valóban elérkezik az egyik legnagyobb-, de minden bizonnyal a legszebb ünnepünk, már kicsit bele is fáradunk az ajándékok keresésébe és a készülődésbe.

 

Karácsonyi élményt ajándékba

Amíg tart a lelkesedés, egész nap azon gondolkodunk, hogy kinek mit is vásároljuk, vajon minek fog leginkább örülni? Százszor játszódik le a fejünkben a pillanat, amikor átadjuk az ajándékot és feszülten figyeljük az ajándékozott reakcióját. Vajon tényleg örül, vagy csak a rendszeres pókerpartik eredménye a rezzenéstelen arc? Senki sem szeret olyan ajándékot vásárolni, ami aztán az ünnep végén a fenyődíszekkel együtt egy szekrény mélyén landol. A fenyődíszeknek legalább annyi esélyük van, hogy a következő karácsonykor újra csilloghatnak, viszont egy rosszul megválasztott karácsonyi ajándék sorsa épp olyan szánakozó könnyeket csal a szemünkbe, mint a kis gyufaárus lány története. (Karácsony előtt az újságíró is kicsit szentimentálisabb – a szerk.) 

 

Élményt ajándékba

Mit tegyünk, hogy elkerüljük a fent említett szekrény mélyén landoló karácsonyi ajándékokat? Manapság már nagyon sok üzlet kínál ajándékkártyákat, ajándékutalványokat. Ha ilyennel lepjük meg szeretteinket, az ugyan nem mondható túl személyesnek, viszont nagyon praktikus, hiszen az ajándékozott számára hasznos dolgot fog majd választani az adott üzletbő.

Ennél azonban sokkal izgalmasabb, ha élményt adunk ajándékba. Például néhány napos tartózkodást egy jó hotelben. Egyszerűen nem tudunk mellélőni egy ilyen ajándékkal, mert biztos, hogy mindenki örül néhány nap kikapcsolódásnak, pláne, ha az időpontot is maga választhatja meg. Nálunk a Zichy Park Hotelben már tavaly is nagy sikere volt az ajándékutalványoknak. Ezért idén is szeretettel ajánljuk mindenkinek, aki úgy dönt, hogy igazi örömet akar szerezni szeretteinek a karácsonyi ajándékkal.

 

Karácsonyi ajándékutalványainkat ide kattintva vásárolhatja meg!

 

Hagyd, hogy a lelked is megérkezzen!

Ha Zichy ajándékutalványt adunk ajándékba, ezzel több legyet ütünk egy csapásra – pontosan annyit, ahány ember számára szól az utalvány – mert így akár egy egész család karácsonyi ajándékát öt perc alatt, online meg is vásárolhatjuk. Az így megspórolt szabadidőnkben pedig keressük elő a tavalyi mézeskalácsformákat, gyúrjunk egy jó mézeskalács alapot – itt található hozzá a legpuhább és legjobb mézeskalács recept főzőasszonyunktól – és miután fél centisre nyújtottuk a tésztát, engedjük, hogy családunk apraja és nagyja elkészítse helyettünk a fűszeres süteményeket. Mi pedig egy jó kávéval a kezünkben, csendesen figyeljük szeretteink ténykedését, élvezzük a fahéj és az ánizs illatát, közben engedjük, hogy a lelkünkbe is megérkezzen az ünnepi hangulat.   


AKCIÓS AJÁNLATOK

Gondoljon már most arra, hogy véget vessen majd a téli begubózásnak és látogasson el a bikácsi Zichy Park Hotelbe élvezze a természet vendégszeretetét! Túrázzon, töltődjön fel nálunk!

Ha nem költi el, akkor visszautalják a munkáltatójának. Itt a megoldás hogyan hosszabbítsa meg a határidőt december 22-ig…

Birtokunk teljes tavaszi pompájába öltözik - lágy szellő, napsütés, illatos virágok, mind tökéletes keretet adnak az Ön aktív kikapcsolódásához. Sétálhat birtokunkon, megismerkedhet Majorságunk egy napjával, kerékpárjainkon kényelmesen csodálhatja a környék páratlan természeti szépségeit.

Amíg a férj horgászik a feleséget megmasszírozzuk! Igazi pihenés a család számára! Ráadásnak ajándék csalit adunk, hogy legyen fogás!

Vége az iskolának! Ó-IÓ-CIÓ… VAKÁCIÓ!!!! Foglaljon 4 éjszakát kedvezményes áron!
Kezdjék nálunk a nyarat gyönyörű környezetben, kiszabadulva a kötöttségekből!

Nyaraljon a Zichy Park hotelben, ahol minden adott egy tartalmas, élményekkel teli pihenéshez! Élvezze a napsütést, a naponta változó programjainkat, Tolna megye hagyományait életre keltő gasztronómiánkat.

 

Szívesen eltöltene szerelmével egy-két napot csak kettesben? Szívesen beszélgetne egy meghitt séta után Párjával, egy finom pohár bort kortyolgatva tóparti gyertyafényes vacsora mellett?! Szállodánk a romantika és a nyugalom szigete, ahol jó kettesben lenni! Lepje meg Kedvesét egy romantikus pihenéssel, ajándékozzon felejthetetlen élményt!

Lepje meg az Önnek oly kedves szeretteit élménnyel! Különböző időszakokra választható ajándékutalványainkat egyszerűen e-mailen és postán is el tudjuk küldeni, hogy igazi örömteli arcokat lásson!

Augusztus 20. az államalapítás és az új kenyér ünnepe, töltse kellemes környezetben pihenéssel!
A kemencénkben frissen sült új kenyér szentelés, ünnepi játékok és pompás tűzijáték is várja szállodánk vendégeit!"Remek hétvége a családdal!"

Értékelés időpontja: 2017. december 3.

"Rendkívül barátságos környezet, gondozott park tiszta, barátságos belső terek! Abszolút pozitív a személyzet hozzáállása mindenhez, legyen szó segítség kérésről vagy csak egy egyszerű kérdésről! Családias légkört varázsol az összes ott dolgozó a kedvességével és közvetlenségével! Az ételek finomak és a választék is elegendő. Külön köszönet..."

LEGFRISSEBB HÍREK
Kezdődik a vakáció

Már csak néhány hét választja el a gyerekeket a bizonyítványosztástól és aztán jöhet a jól megérdemelt pihenés, házifeladatok és kötelező memoriterek nélkül. De vajon a szülők is ennyire örülnek a két és fél hónapnyi vakációnak? A munkahelyen bizony nem támogatott az egész nyáron át tartó szabadság. Mit tehetünk?

Quad bérlés

A Zichy Park Hotel újabb élménylehetőséggel bővítette az egyébként is igen széles szabadtéri programlehetőségeinek palettáját. A csónakázás, kerékpározás, horgászat, ugrálóvár és extrém futópálya mellett mostantól quad bérlésére is van lehetőség. Ezzel a négykerekű járművel az egész család bejárhatja a környéket. Az élmény pedig igazán kivételes.

joghurtos gyümölcssaláta

Nehéz elképzelni, hogy valaki (bárki) olyan sokat egyen a fagyiból, ebből az édes-jeges-krémes finomságból, hogy megunja, de ha mégis akadna ilyen, akkor íme, egy kiváló és nagyon egyszerű recept, vidéki ízeik sorozatunk következő darabjakén, mellyel helyettesíthetjük a fagylaltot. Amellett, hogy igazán finom, még egészséges is. Csak néhány percig tart összeállítani, majd érdemes egy-két órára a hűtőszekrényben pihentetni, hogy az ízek jól összeérjenek.

Mézes masszázs a Zichy Park Hotelben

A folyékony arany nem csak belülről táplál minket, bőrünkön alkalmazva is csodákra képes. A természet igaz nagy ajándéka, igazi csodaszer a természet kincseinek kedvelői körében. Az orvostudomány is meghajol a méz nagysága előtt, mint masszázs pedig csak nekünk új. A tibeti és az orosz kultúrában több száz éve ismerik és alkalmazzák a mézes masszázst frissítésre és méregtelenítésre.

További hírek
New York Café TripAdvisor