Ha igazán jó karácsonyi ajándékot szeretnénk ajándékozni, akkor ajándékozzunk élményt Karácsonyra.

Foglalás
| Szerző: Zichy Park Hotel

Élményt Karácsonyra!

Épphogy novemberre lapoztunk a naptárban, fogyasztói társadalmunk máris igényeihez mérten válogathat a szebbnél-szebb és jobbnál-jobb karácsonyi ajándékötletek között. Sokunkat azonnal magával ragad a Karácsony hangulata és nagy izgalommal vetjük bele magunkat a készülődésbe. S mire valóban elérkezik az egyik legnagyobb-, de minden bizonnyal a legszebb ünnepünk, már kicsit bele is fáradunk az ajándékok keresésébe és a készülődésbe.

 

Karácsonyi élményt ajándékba

Amíg tart a lelkesedés, egész nap azon gondolkodunk, hogy kinek mit is vásároljuk, vajon minek fog leginkább örülni? Százszor játszódik le a fejünkben a pillanat, amikor átadjuk az ajándékot és feszülten figyeljük az ajándékozott reakcióját. Vajon tényleg örül, vagy csak a rendszeres pókerpartik eredménye a rezzenéstelen arc? Senki sem szeret olyan ajándékot vásárolni, ami aztán az ünnep végén a fenyődíszekkel együtt egy szekrény mélyén landol. A fenyődíszeknek legalább annyi esélyük van, hogy a következő karácsonykor újra csilloghatnak, viszont egy rosszul megválasztott karácsonyi ajándék sorsa épp olyan szánakozó könnyeket csal a szemünkbe, mint a kis gyufaárus lány története. (Karácsony előtt az újságíró is kicsit szentimentálisabb – a szerk.) 

 

Élményt ajándékba

Mit tegyünk, hogy elkerüljük a fent említett szekrény mélyén landoló karácsonyi ajándékokat? Manapság már nagyon sok üzlet kínál ajándékkártyákat, ajándékutalványokat. Ha ilyennel lepjük meg szeretteinket, az ugyan nem mondható túl személyesnek, viszont nagyon praktikus, hiszen az ajándékozott számára hasznos dolgot fog majd választani az adott üzletbő.

Ennél azonban sokkal izgalmasabb, ha élményt adunk ajándékba. Például néhány napos tartózkodást egy jó hotelben. Egyszerűen nem tudunk mellélőni egy ilyen ajándékkal, mert biztos, hogy mindenki örül néhány nap kikapcsolódásnak, pláne, ha az időpontot is maga választhatja meg. Nálunk a Zichy Park Hotelben már tavaly is nagy sikere volt az ajándékutalványoknak. Ezért idén is szeretettel ajánljuk mindenkinek, aki úgy dönt, hogy igazi örömet akar szerezni szeretteinek a karácsonyi ajándékkal.

 

Karácsonyi ajándékutalványainkat ide kattintva vásárolhatja meg!

 

Hagyd, hogy a lelked is megérkezzen!

Ha Zichy ajándékutalványt adunk ajándékba, ezzel több legyet ütünk egy csapásra – pontosan annyit, ahány ember számára szól az utalvány – mert így akár egy egész család karácsonyi ajándékát öt perc alatt, online meg is vásárolhatjuk. Az így megspórolt szabadidőnkben pedig keressük elő a tavalyi mézeskalácsformákat, gyúrjunk egy jó mézeskalács alapot – itt található hozzá a legpuhább és legjobb mézeskalács recept főzőasszonyunktól – és miután fél centisre nyújtottuk a tésztát, engedjük, hogy családunk apraja és nagyja elkészítse helyettünk a fűszeres süteményeket. Mi pedig egy jó kávéval a kezünkben, csendesen figyeljük szeretteink ténykedését, élvezzük a fahéj és az ánizs illatát, közben engedjük, hogy a lelkünkbe is megérkezzen az ünnepi hangulat.   


AKCIÓS AJÁNLATOK

Éljen át egy hamisítatlan falusi disznóvágást a Zichy Park Hotelben! Négycsillagos kényelemben, a vidéki élet hagyományait felelevenítve várjuk vendégeinket minden hétvégén egy igazi, Tolna megyei disznóvágásra.

Lepje meg az Önnek oly kedves szeretteit élménnyel! Különböző időszakokra választható ajándékutalványainkat egyszerűen e-mailen és postán is el tudjuk küldeni, hogy a karácsonyfánál igazi örömteli arcokat lásson!

Élvezze a vidéki tél szépségeit a Zichy Park Hotelben! Szállodánk hatalmas parkjában megfigyelheti a téli természet csodáit és ha nagyon átfázott, egy pohár melengető forraltborral felmelegedhet nálunk!

Tudta, hogy 2018-ban a Március 15-e csütörtökre esik? De bizony! Így egy hosszú hétvégével ünnepelhetik a márciusi Ifjakat! Foglalja le már most szobáját, hogy egy önfeledt tavaszi pihenésben legyen része!

A két ünnep közötti csendes időszak néha hihetetelenül kell. Kell, hogy egy kicsit leeresszünk a felfokozott karácsonyi hangulat után és rápihenjünk a  pörgős szilveszter előtt.

Gondoljon már most arra, hogy véget vessen majd a téli begubózásnak és látogasson el a bikácsi Zichy Park Hotelbe élvezze a természet vendégszeretetét! Túrázzon, töltődjön fel nálunk! Most 15%-os előfoglalási kedvezményt biztosítunk Vendégeinknek 2018.február 1-ig történő foglalás esetén!

Töltse a Zichy Park Hotelben a Karácsonyi Ünnepeket! Ajándékozza meg családját néhány nap tökéletes kikapcsolódással.
Mi mindenről gondoskodunk, Önnek csak az ajándékokat kell majd becsomagolnia.
 

Ismét egy hosszú hétvége, ami remek alkalmat kínál pihenésre az egész családnak! Semmi munka, csak pihenés!"Remek hétvége a családdal!"

Értékelés időpontja: 1 héttel ezelőtt

"Rendkívül barátságos környezet, gondozott park tiszta, barátságos belső terek! Abszolút pozitív a személyzet hozzáállása mindenhez, legyen szó segítség kérésről vagy csak egy egyszerű kérdésről! Családias légkört varázsol az összes ott dolgozó a kedvességével és közvetlenségével! Az ételek finomak és a választék is elegendő. Külön köszönet..."

LEGFRISSEBB HÍREK
Legpuhább Mézeskalács Karácsonyra

A Karácsony közeledtével a háziasszonyokat egyre inkább az ünnepi ételek és azok receptjei foglalkoztatják. Az interneten fellelhető számtalan sütéssel és főzéssel kapcsolatos oldalt fellapozva próbáljuk megfejteni a titkát a tökéletes sülteknek, a tökéletes bejglinek és a tökéletes mézeskalácsnak.

Céges rendezvényhelyszn

Tapasztalattól függően okozhat számunkra kisebb vagy nagyobb fejtörést, ha egy rendezvény szervezését kaptuk feladataként. Ez a cikksorozat – a teljesség igénye nélkül – próbál segítséget nyújtani, hogy milyen feladatok várnak ránk egy rendezvény szervezése során - mire kell nagyon figyelni, és ha esetleg valamit elrontottunk vagy elfelejtettünk, akkor hogyan korrigálhatunk. A cikksorozat első része ide kattintva olvasható. Lent pedig, a második részben olvashatunk az ételsorok kiválasztásáról – hogyan válasszunk, mik a legfontosabb szempontok.

Céges rendezvény - Zichy Park Hotel

Tapasztalattól függően okozhat számunkra kisebb vagy nagyobb fejtörést, ha egy rendezvény szervezését kaptuk feladataként. Ez a cikksorozat – a teljesség igénye nélkül – próbál segítséget nyújtani, hogy milyen feladatok várnak ránk egy rendezvény szervezése során - mire kell nagyon figyelni, és ha esetleg valamit elrontottunk vagy elfelejtettünk, akkor hogyan korrigálhatunk. A sorozat első részében a megfelelő időpont és helyszín kiválasztásáról esik szó.

Lovaglás

Azok, akik gyermekkoruk óta lovagolnak, egész életen át megszállottjai lesznek a lovaknak - természetesen a megszállottság itt jó értelemben használandó. A lovas szerint a ló olyan, mint maga az élet: a gyönyörű, nagylelkű és varázslatos, ugyanakkor kiszámíthatatlan és öntörvényű. A lovaglás olyan tevékenység, mely állandóságot visz a mindig változó életünkbe – megnyugtatja az elmét és eléri, hogy figyelmünket a jelenbe hozzuk. Íme, néhány ok, hogy miért imádjuk annyira a lovakat és a lovaglást.

További hírek
New York Café TripAdvisor