Csapatépítő programok szállással egybekötve a Zichy Park Hotelben. Nálunk garantáltan jól fogja érezni magát minden kolléga!

Foglalás

Csapatépítő programok szállással

Csapatépítő programok szállással

A csapatépítő megszervezése nem a legkönnyebb feladat, hiszen nem csak a programokat kell átgondolni, hanem azt is, hogy több naposat, vagy egy naposat szeretnénk. A többnapos csapatépítők mindig jobb választásnak bizonyulnak, hiszen a kollégák így kerülhetnek még közelebb egymáshoz. Vidéki szállodánkban nem csak csapatépítő programokat lehet szervezni, de szállást is biztosítunk az ide látogató vendégeknek. 

 

Csapatépítő programok szállással a Zichy Park Hotelben 


A Zichy Park Hotel tökéletes választás lehet csapatépítők számára, hiszen nálunk minden felszerelés biztosított a gondtalan rendezvények lebonyolítására. Nehéz döntés a jó helyszín megválasztása, mivel ez az alapja egy esemény hangulatához. Hotelünk különteremmel és hatalmas birtokkal rendelkezik, így bármilyen ötlet születik a csapatépítésre, nálunk könnyedén megszervezhető. 

 

Csapatépítő programok szállással a megfelelő hangulat jegyében


Egy csapatépítő másik fontos része a megfelelő programok megszervezése. Fontos, hogy a kollégák jól érezzék magukat, és a sok program mellett se érezzék túl szorosnak a tempót. Figyelnünk kell arra, hogy játékos feladatokkal jobban meg tudják ismerni egymást. Ezeket a feladatokat akár a szabadban szervezzük meg, akár benti térben. Hatalmas birtokunk egy tóval is rendelkezik, illetve lovaglási lehetőség is adott. Így ha szeretnénk a friss levegőn programokat szervezni arra is van bőven lehetőség. A benti programokhoz különtermünkben minden felszerelést biztosítani tudunk, ha esetleg valamilyen előadást is szerveznénk.  

 

Csapatépítő programok szállással a tökéletes kikapcsolódáshoz 


A csapatépítő programok lezajlása után biztosan mindenki vágyik egy kis kikapcsolódásra majd, így jó, ha erre is figyelünk. Hotelünkben nem csak az aktív programokhoz nyújtunk megfelelő helyszínt, de az utána lévő pihenéshez is. Szállodánkban horgászásra és a hatalmas birtokon sétálásra is van lehetőség. Aki esetleg levezetné még a megmaradt energiáit futópályánkon ezt is megteheti. A nyári időszakban medencénk is nyitva áll a vendégek előtt, így itt is nyugalomba helyezhetik magukat a kollégák. 


címkék:

AKCIÓS AJÁNLATOK

Az őszi színek varázslatosak, a végtelen sárga, narancssárga, vörös levelek csodálatos kavalkádja megunhatatlan. Véget ért a nyár, de ez az idő is épp olyan élményekkel kecsegtet. És még egy plusz ajándék: MOST a gyermekeknek 6 éves korig a szállás ingyenes!

A nyár után, végre újra együtt lehet a család egy gondtalan pihenésre. Sok izgalmas, sokszínű programajánlattal várjuk a kicsiket és nagyokat egyaránt! Jöjjön és csodálja meg az őszi természetet nálunk, mely október végén is számtalan kirándulási- és programlehetőséggel várja Önt és Családját!

Nagysikerű hamisítatlan vidéki hangulatú disznóvágásra várjuk négycsillagos kényelemben! A vidéki élet hagyományait felelevenítve szombat kora reggeltől egész napos programot kínálunk, a vállalkozó kedvűek részt vehetnek a disznó feldolgozásának folyamatában, elleshetik böllérünk és főzőasszonyaink fortélyait.

Október 23-a Szabadság Napja. Ezen a hétvégén megemlékezünk a magyar történelem egyik legjelentősebb időszakáról. Múltidéző programokkal, mécsesgyújtással emlékezünk meg '56 hőseiről. Az ünnepi momentumok mellett a főszerep a pihenésé, a lazulásé és a változatos családi aktivitásoké egy kis wellness élménnyel fűszerezve.

Lepje meg az Önnek oly kedves szeretteit élménnyel! Különböző időszakokra választható ajándékutalványainkat egyszerűen e-mailen és postán is el tudjuk küldeni, hogy igazi örömteli arcokat lásson!

Mi gondolunk a csendes téli estékre is, amikor jó bevackolni magunkat! Élvezze a vidéki tél szépségeit a Zichy Park Hotelben! Szállodánk hatalmas parkjában megfigyelheti a a téli természet csodáit.

Töltse a Zichy Park Hotelben a Karácsonyi Ünnepeket! Ajándékozza meg családját néhány nap tökéletes kikapcsolódással.
Mi mindenről gondoskodunk, Önnek csak az ajándékokat kell majd becsomagolnia.

A két ünnep közötti csendes időszak néha hihetetelenül kell. Kell, hogy egy kicsit leeresszünk a felfokozott karácsonyi hangulat után és rápihenjünk a  pörgős szilveszter előtt.

A jó évkezdésnek velejárói a jó italok és a bőséges étkezés. Hogy is lehet igazán jól kezdeni a 2019-as évet, mint egy igazán bőséges, mesterien elkészített étkekkel, fergeteges hangulattal?!"Csoportépítő"

Értékelés időpontja: 1 héttel ezelőtt

"Egy 80 fős csoporttal érkeztünk ide több városból is, hogy közelebb hozzuk egymáshoz az embereket. Itt minden a rendelkezésünkre állt az előadóteremtől az esti zenés táncolásig. A kollégá kifejezetten élvezték a faulisias hangulatot az állatokkal együtt. A svédasztalos tálalás jól elő volt készítve választékos és..."

LEGFRISSEBB HÍREK
Egy recept, amit imádni fog a család: beregi csirke

A nagymamáinknál valószínűleg senki sem tud jobban főzni a világon... Lehet, hogy finomabb, lehet, hogy szebb, amit egy étteremben kapunk, de azokból a fogásokból hiányzik az a feltétel nélküli szeretet, az az odaadás, amit a nagyi minden alkalommal belecsempész az ételbe.

gyógyító háziálllatok - birtok szálloda

Senki sem tud ellenállni egy kiscicának, kiskutyának vagy akár egy póninak. Azonnal szeretnénk megsimogatni, a közelében lenni, etetni, gondozni. Az állatokkal való időtöltés, törődés pedig pozitívan hat a lelki állapotra, csökkenti a stresszt, megnyugtat. Erre a felismerésre már a XVIII. században rájöttek a szakemberek és ebből az időből vannak az első feljegyzések pszichoterápiában alkalmazott állatokról is. 

Őszi kikapcsolódás, túrázás

Vége a nyárnak, elkezdődtek ismét a dolgos hétköznapok. Tele élményekkel, kicsit szomorkásan hagyjuk magunk mögött az elmúlt heteket. Ám az ember természetes igénye az alkotás, a munka és a tanulás, így augusztus vége felé a megszokott napirendet és az új kihívásokat már jólesően vesszük tudomásul.

A vidék ízei - gyümölcsleves

Nyári étlapunk legkedveltebb fogása vitathatatlanul a tejszínes gyümölcsleves. Vendégeink kortól függetlenül rajonganak érte, főszakácsunk, Teca pedig nem győzi készíteni. Nem túl édes és nem túl fűszeres – éppen csak szelíden megmutatja magát a fahéj és a szegfűszeg. A friss nyári gyümölcs és a lágy tejszín ha találkozik a leveses csészében, attól mindenki egy kicsit boldogabb lesz. A receptet természetesen megosztjuk Önökkel, bár egy összetevő mindenképp hiányozni fog: főzőasszonyaink szíve-lelke, amit minden általuk készített ételhez hozzáadnak.

További hírek
New York Café TripAdvisor