A Zichy Park Hotelben remek csapatépítőt szervezhetünk ősszel is, hiszen kültéri és beltéri rendezvényekre, programokra is kínálunk lehetőségeket.

Foglalás

Csapatépítő ősszel a Zichy Park Hotelben

Csapatépítő ősszel a Zichy Park Hotelben

A csapatépítők megszervezése igen bonyolult feladat, hiszen minden kollégánk igényére gondolnunk kell. Nem mindegy milyen helyszínt választunk, és az sem mindegy, hogy hány napos csapatépítést tervezünk. Fontos átgondolnunk minden lehetőséget, és arra törekedni, hogy minden a lehető leggördülékenyebben mehessen. A Zichy Park Hotel nem csak szálláshelyet, de programlehetőségeket is kínál az ide érkező vendégek számára a csapatépítésre. 

 

Csapatépítő ősszel, a kellemes környezetért 


Nyáron a kollégák nagy része nincs bent az irodába, ilyenkor nehéz csapatépítést szervezni. Ezért érdemes őszre hagynunk ezt, amikor mindenki újult erővel vág bele a munkába. Vidéki hotelünk az őszi csapatépítésre kiváló helyszín lehet, hiszen a környező erdők és birtokunk fái ilyenkor csodálatos őszi színekben pompáznak. Ez plusz hangulatot biztosíthat az ide érkezők számára. Ősszel még sokszor elcsíphetjük a jó időt, vagy a kár a vénasszonyok nyarát. Így csapatépítőt külső helyszínre is szervezhetünk a Zichy birtokára. 

 

Csapatépítő ősszel, aktív programokkal 


A Zichy Park Hotel birtokán a kollégáknak lehetősége van horgászni, vadászni, de akár közös biciklitúrára is. A birtokon több olyan pont is van, ahol a szervezett kültéri programokat nyugalomban lebonyolíthatják a szervezők. A nappali aktív programok után pedig jöhet az esti mulatság. 

 

Csapatépítő ősszel, rossz idő esetén is 


Az őszi időjárás kiszámíthatatlan, így nem lehetünk elég felkészültek a kültéri programokat illetően. Azonban nem kell megijednünk, mivel hotelünk különtermében minden felszerelés, és kellék megvan a jó csapatépítőhöz. Így nem kell aggódnunk a csapatépítő őszi szervezésétől. Öreg tölgy konferenciatermünk mobilfallal kettéosztható, világos, tágas terem. Akár ha előadást tartanánk, minden technikai feltétel adott: vetítővászon, beépített projektor, hangosítás, DVD, CD és VHS lejátszó, flipchart, valamint a hotel főépületben ingyenes internet hozzáférést is biztosítunk. 
 


címkék:

AKCIÓS AJÁNLATOK

Az őszi színek varázslatosak, a végtelen sárga, narancssárga, vörös levelek csodálatos kavalkádja megunhatatlan. Véget ért a nyár, de ez az idő is épp olyan élményekkel kecsegtet. És még egy plusz ajándék: MOST a gyermekeknek 6 éves korig a szállás ingyenes!

A nyár után, végre újra együtt lehet a család egy gondtalan pihenésre. Sok izgalmas, sokszínű programajánlattal várjuk a kicsiket és nagyokat egyaránt! Jöjjön és csodálja meg az őszi természetet nálunk, mely október végén is számtalan kirándulási- és programlehetőséggel várja Önt és Családját!

Nagysikerű hamisítatlan vidéki hangulatú disznóvágásra várjuk négycsillagos kényelemben! A vidéki élet hagyományait felelevenítve szombat kora reggeltől egész napos programot kínálunk, a vállalkozó kedvűek részt vehetnek a disznó feldolgozásának folyamatában, elleshetik böllérünk és főzőasszonyaink fortélyait.

Október 23-a Szabadság Napja. Ezen a hétvégén megemlékezünk a magyar történelem egyik legjelentősebb időszakáról. Múltidéző programokkal, mécsesgyújtással emlékezünk meg '56 hőseiről. Az ünnepi momentumok mellett a főszerep a pihenésé, a lazulásé és a változatos családi aktivitásoké egy kis wellness élménnyel fűszerezve.

Lepje meg az Önnek oly kedves szeretteit élménnyel! Különböző időszakokra választható ajándékutalványainkat egyszerűen e-mailen és postán is el tudjuk küldeni, hogy igazi örömteli arcokat lásson!

Mi gondolunk a csendes téli estékre is, amikor jó bevackolni magunkat! Élvezze a vidéki tél szépségeit a Zichy Park Hotelben! Szállodánk hatalmas parkjában megfigyelheti a a téli természet csodáit.

Töltse a Zichy Park Hotelben a Karácsonyi Ünnepeket! Ajándékozza meg családját néhány nap tökéletes kikapcsolódással.
Mi mindenről gondoskodunk, Önnek csak az ajándékokat kell majd becsomagolnia.

A két ünnep közötti csendes időszak néha hihetetelenül kell. Kell, hogy egy kicsit leeresszünk a felfokozott karácsonyi hangulat után és rápihenjünk a  pörgős szilveszter előtt.

A jó évkezdésnek velejárói a jó italok és a bőséges étkezés. Hogy is lehet igazán jól kezdeni a 2019-as évet, mint egy igazán bőséges, mesterien elkészített étkekkel, fergeteges hangulattal?!"Csoportépítő"

Értékelés időpontja: 1 héttel ezelőtt

"Egy 80 fős csoporttal érkeztünk ide több városból is, hogy közelebb hozzuk egymáshoz az embereket. Itt minden a rendelkezésünkre állt az előadóteremtől az esti zenés táncolásig. A kollégá kifejezetten élvezték a faulisias hangulatot az állatokkal együtt. A svédasztalos tálalás jól elő volt készítve választékos és..."

LEGFRISSEBB HÍREK
Egy recept, amit imádni fog a család: beregi csirke

A nagymamáinknál valószínűleg senki sem tud jobban főzni a világon... Lehet, hogy finomabb, lehet, hogy szebb, amit egy étteremben kapunk, de azokból a fogásokból hiányzik az a feltétel nélküli szeretet, az az odaadás, amit a nagyi minden alkalommal belecsempész az ételbe.

gyógyító háziálllatok - birtok szálloda

Senki sem tud ellenállni egy kiscicának, kiskutyának vagy akár egy póninak. Azonnal szeretnénk megsimogatni, a közelében lenni, etetni, gondozni. Az állatokkal való időtöltés, törődés pedig pozitívan hat a lelki állapotra, csökkenti a stresszt, megnyugtat. Erre a felismerésre már a XVIII. században rájöttek a szakemberek és ebből az időből vannak az első feljegyzések pszichoterápiában alkalmazott állatokról is. 

Őszi kikapcsolódás, túrázás

Vége a nyárnak, elkezdődtek ismét a dolgos hétköznapok. Tele élményekkel, kicsit szomorkásan hagyjuk magunk mögött az elmúlt heteket. Ám az ember természetes igénye az alkotás, a munka és a tanulás, így augusztus vége felé a megszokott napirendet és az új kihívásokat már jólesően vesszük tudomásul.

A vidék ízei - gyümölcsleves

Nyári étlapunk legkedveltebb fogása vitathatatlanul a tejszínes gyümölcsleves. Vendégeink kortól függetlenül rajonganak érte, főszakácsunk, Teca pedig nem győzi készíteni. Nem túl édes és nem túl fűszeres – éppen csak szelíden megmutatja magát a fahéj és a szegfűszeg. A friss nyári gyümölcs és a lágy tejszín ha találkozik a leveses csészében, attól mindenki egy kicsit boldogabb lesz. A receptet természetesen megosztjuk Önökkel, bár egy összetevő mindenképp hiányozni fog: főzőasszonyaink szíve-lelke, amit minden általuk készített ételhez hozzáadnak.

További hírek
New York Café TripAdvisor