Csapatépítés disznóvágással programunk nagy népszerűségnek örvend évről évre

Foglalás

Csapatépítés disznóvágással

Csapatépítés disznóvágással

Méltán népszerű szállodánkban az őszi-téli időszakban a csapatépítés disznótoros programmal egybekötve. A kollégák nagy örömére korlátlan forraltborfogyasztással, pogácsával és természetesen pálinkával, ami kicsit oldja a disznótoros csapatépítő program elején a feszültséget és segít, hogy szembe tudjunk nézni a disznóval. A menü egész nap a disznótor folyamatához igazodik – reggelire sült disznóvér, házi savanyúsággal és kemencében sült friss cipóval. Ebédre sváb böllérlevest, toros pecsenyét, sült oldalast kínálunk, sváb káposztával, hagymás törtburgonyával. A desszert pedig túrós rétes. Az egész napos „munka” után élőzenés disznótoros vacsorán vehetnek részt a csapat tagjai.

Csapatépítő disznóvágás programunkra ajánlatot ide kattintva kérhet!

 

Csapatépítés disznóvágással – Vigyázz! Kész! Rajt! Kolbásztöltés!

A kolbásztöltő verseny csak fokozza a jókedvet, hiszen személyesen tapasztalhatjuk meg, hogy főnökünk mennyire jó kolbásztöltésben. Ne feledjük, hogy ekkorra már jócskán fogy a pálinkából és a forralt borból, ez pedig némi nehezítés lesz az egyébként sem könnyű kihíváshoz. Az eddigi tapasztalatok azt mutatják, hogy nem minden jó kolbásztöltő menedzser, de minden menedzser jó kolbásztöltő is egyben! Csapatépítés disznóvágással programunk élőzenés, disznótoros vacsorával zárul – illetve folytatódik hajnalig.

 

Csapatépítés disznóvágással – az élmény sokáig megmarad

A csapatépítés nem csak arra való, hogy a kollégák megismerjék egymást és ezáltal könnyebben tudjanak együtt dolgozni, hanem arra is, hogy a közösen szerzett élményeket később – egy nehéz, stresszes napon, rövid kávészünet közben felelevenítsék. Mindenkinek jobb kedve lesz attól, ha újra és újra előkerülnek a disznóvágáson történtek – Ki fogta a fülét? Ki a farkát? Ki volt az, aki az este végére már egyáltalán nem emlékezett…? Ezek a jó emlékek oldják a feszültséget, visszagondolva ismét jót nevetünk, tehát könnyebbé teszik a hétköznapokat. Valljuk be, néha igen nagy szükségünk van ilyen emlékekre.

Ha ajánlatot szeretne kérni disznóvágással egybekötött csapatépítés programra, kérem kattintson ide.


címkék:

AKCIÓS AJÁNLATOK

Az őszi színek varázslatosak, a végtelen sárga, narancssárga, vörös levelek csodálatos kavalkádja megunhatatlan. Véget ért a nyár, de ez az idő is épp olyan élményekkel kecsegtet. És még egy plusz ajándék: MOST a gyermekeknek 6 éves korig a szállás ingyenes!

A nyár után, végre újra együtt lehet a család egy gondtalan pihenésre. Sok izgalmas, sokszínű programajánlattal várjuk a kicsiket és nagyokat egyaránt! Jöjjön és csodálja meg az őszi természetet nálunk, mely október végén is számtalan kirándulási- és programlehetőséggel várja Önt és Családját!

Nagysikerű hamisítatlan vidéki hangulatú disznóvágásra várjuk négycsillagos kényelemben! A vidéki élet hagyományait felelevenítve szombat kora reggeltől egész napos programot kínálunk, a vállalkozó kedvűek részt vehetnek a disznó feldolgozásának folyamatában, elleshetik böllérünk és főzőasszonyaink fortélyait.

Október 23-a Szabadság Napja. Ezen a hétvégén megemlékezünk a magyar történelem egyik legjelentősebb időszakáról. Múltidéző programokkal, mécsesgyújtással emlékezünk meg '56 hőseiről. Az ünnepi momentumok mellett a főszerep a pihenésé, a lazulásé és a változatos családi aktivitásoké egy kis wellness élménnyel fűszerezve.

Lepje meg az Önnek oly kedves szeretteit élménnyel! Különböző időszakokra választható ajándékutalványainkat egyszerűen e-mailen és postán is el tudjuk küldeni, hogy igazi örömteli arcokat lásson!

Mi gondolunk a csendes téli estékre is, amikor jó bevackolni magunkat! Élvezze a vidéki tél szépségeit a Zichy Park Hotelben! Szállodánk hatalmas parkjában megfigyelheti a a téli természet csodáit.

Töltse a Zichy Park Hotelben a Karácsonyi Ünnepeket! Ajándékozza meg családját néhány nap tökéletes kikapcsolódással.
Mi mindenről gondoskodunk, Önnek csak az ajándékokat kell majd becsomagolnia.

A két ünnep közötti csendes időszak néha hihetetelenül kell. Kell, hogy egy kicsit leeresszünk a felfokozott karácsonyi hangulat után és rápihenjünk a  pörgős szilveszter előtt.

A jó évkezdésnek velejárói a jó italok és a bőséges étkezés. Hogy is lehet igazán jól kezdeni a 2019-as évet, mint egy igazán bőséges, mesterien elkészített étkekkel, fergeteges hangulattal?!



"Csoportépítő"

Értékelés időpontja: 1 héttel ezelőtt

"Egy 80 fős csoporttal érkeztünk ide több városból is, hogy közelebb hozzuk egymáshoz az embereket. Itt minden a rendelkezésünkre állt az előadóteremtől az esti zenés táncolásig. A kollégá kifejezetten élvezték a faulisias hangulatot az állatokkal együtt. A svédasztalos tálalás jól elő volt készítve választékos és..."

LEGFRISSEBB HÍREK
Egy recept, amit imádni fog a család: beregi csirke

A nagymamáinknál valószínűleg senki sem tud jobban főzni a világon... Lehet, hogy finomabb, lehet, hogy szebb, amit egy étteremben kapunk, de azokból a fogásokból hiányzik az a feltétel nélküli szeretet, az az odaadás, amit a nagyi minden alkalommal belecsempész az ételbe.

gyógyító háziálllatok - birtok szálloda

Senki sem tud ellenállni egy kiscicának, kiskutyának vagy akár egy póninak. Azonnal szeretnénk megsimogatni, a közelében lenni, etetni, gondozni. Az állatokkal való időtöltés, törődés pedig pozitívan hat a lelki állapotra, csökkenti a stresszt, megnyugtat. Erre a felismerésre már a XVIII. században rájöttek a szakemberek és ebből az időből vannak az első feljegyzések pszichoterápiában alkalmazott állatokról is. 

Őszi kikapcsolódás, túrázás

Vége a nyárnak, elkezdődtek ismét a dolgos hétköznapok. Tele élményekkel, kicsit szomorkásan hagyjuk magunk mögött az elmúlt heteket. Ám az ember természetes igénye az alkotás, a munka és a tanulás, így augusztus vége felé a megszokott napirendet és az új kihívásokat már jólesően vesszük tudomásul.

A vidék ízei - gyümölcsleves

Nyári étlapunk legkedveltebb fogása vitathatatlanul a tejszínes gyümölcsleves. Vendégeink kortól függetlenül rajonganak érte, főszakácsunk, Teca pedig nem győzi készíteni. Nem túl édes és nem túl fűszeres – éppen csak szelíden megmutatja magát a fahéj és a szegfűszeg. A friss nyári gyümölcs és a lágy tejszín ha találkozik a leveses csészében, attól mindenki egy kicsit boldogabb lesz. A receptet természetesen megosztjuk Önökkel, bár egy összetevő mindenképp hiányozni fog: főzőasszonyaink szíve-lelke, amit minden általuk készített ételhez hozzáadnak.

További hírek
New York Café TripAdvisor