A Zichy Park Hotelben együtt is nyaralhatunk a családdal, hiszen számos programlehetőség biztosított kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Foglalás

Családi nyaralás belföldön

Családi nyaralás belföldön

A családdal mindig alaposan át kell gondolni hova menjünk nyaralni. Érdemes mindenképp olyan helyszínt választani, ahol a felnőttek és a gyerekek is egyaránt jól érezhetik magukat, és biztosított többféle programlehetőség. A külföldi nyaralás megszervezése általában sokkal bonyolultabb, és a gyerekek számára lehet nem is lesz olyan élvezetes. A családi nyaralás belföldön is lehetséges. 

 

Családi nyaralás belföldön a Zichy Park Hotelben 


Családbarát hotelként rengeteg programlehetőséget biztosítunk szállodánkban a legkisebbektől a legidősebbekig. Nálunk biztosan mindenki meg fogja találni a számára legmegfelelőbb programot, legyen az aktív pihenés, vagy épp nyugalmas lazítás. Hotelünk gyönyörű környezetben helyezkedik el, és mindennel felkészültünk a családi nyaralásra. 

 

Családi nyaralás belföldön babával 


A babával érkező vendégeink részére babaágyat is tudunk biztosítani a szobában, így nem kell azzal bajlódni, hogy a legkisebb gyermek hol aludjon kényelmesen. Szállodánk tökéletes arra, hogy a hatalmas birtokon nyugalmas, frissítő sétákat tudjunk tenni akár babakocsival is a természetben. A környező erdei utakra már érdemes babahordozóval érkezni, hiszen így könnyebben túrázhatunk kisbabánkkal, és fedezhetjük fel a bikácsi erdőket. 

 

Családi nyaralás belföldön ovis gyermekkel 


A gyermekek mozgásigénye ovisként igencsak megnő, így fontos odafigyelnünk, hogy minden energiájukat legyen lehetőségük levezetni. Hotelünk hatalmas birtokán erre van lehetőség, hiszen a szabadlevegőn még jobb a gyerekeknek lenni. Parkunkban ugráló várral, és lovaglási lehetőséggel is várjuk a csöppségeket. A nyári időszakban kinti medencénk biztosítja a tökéletes elfoglaltságot, a kicsiknek és a nagyoknak egyaránt. Így családi nyaralás belföldön biztosan élvezetes lesz mindenkinek. 

 

Családi nyaralás belföldön kamaszokkal 


A tiniket a legnehezebb lefoglalni, mivel ebben a korban igen makacsak, és nem egyszerű mellettük az élet. Ha minket választanak belföldi családi nyaralásukhoz, akkor ebben az esetben sem kell félniük. A kamaszokkal rengeteg túrát, biciklizést, csónakázási programlehetőséget tudunk kínálni, illetve a birtokon lévő állatok szintén lenyűgözhetik a korosztályt. Aki esetleg még nem próbálta, a lovaglást is kipróbálhatja, ezáltal akár egy új sportot is beiktathatnak életükbe. A családi nyaralás belföldön nem kell, hogy unalmas legyen, mivel e programokon kívül, akár horgászhatnak is a birtok tavában, vagy lubickolhatnak a medencében. 

 

A családi nyaralás belföldön így lesz tökéletes


Hotelünk minden korosztálynak megfelelő programokat kínál, így biztos lehet abban, hogy az egész család remek élményekkel fog gazdagodni. Örömmel nézhetik vissza majd a nyaralás alatt készült képeket, miként túráztak Bikácson, hogyan úszkáltak a hotel medencéjében, vagy éppen hogyan kapta a gyerek élete első lovas élményét. 
 


címkék:

AKCIÓS AJÁNLATOK

Az őszi színek varázslatosak, a végtelen sárga, narancssárga, vörös levelek csodálatos kavalkádja megunhatatlan. Véget ért a nyár, de ez az idő is épp olyan élményekkel kecsegtet. És még egy plusz ajándék: MOST a gyermekeknek 6 éves korig a szállás ingyenes!

A nyár után, végre újra együtt lehet a család egy gondtalan pihenésre. Sok izgalmas, sokszínű programajánlattal várjuk a kicsiket és nagyokat egyaránt! Jöjjön és csodálja meg az őszi természetet nálunk, mely október végén is számtalan kirándulási- és programlehetőséggel várja Önt és Családját!

Nagysikerű hamisítatlan vidéki hangulatú disznóvágásra várjuk négycsillagos kényelemben! A vidéki élet hagyományait felelevenítve szombat kora reggeltől egész napos programot kínálunk, a vállalkozó kedvűek részt vehetnek a disznó feldolgozásának folyamatában, elleshetik böllérünk és főzőasszonyaink fortélyait.

Október 23-a Szabadság Napja. Ezen a hétvégén megemlékezünk a magyar történelem egyik legjelentősebb időszakáról. Múltidéző programokkal, mécsesgyújtással emlékezünk meg '56 hőseiről. Az ünnepi momentumok mellett a főszerep a pihenésé, a lazulásé és a változatos családi aktivitásoké egy kis wellness élménnyel fűszerezve.

Lepje meg az Önnek oly kedves szeretteit élménnyel! Különböző időszakokra választható ajándékutalványainkat egyszerűen e-mailen és postán is el tudjuk küldeni, hogy igazi örömteli arcokat lásson!

Mi gondolunk a csendes téli estékre is, amikor jó bevackolni magunkat! Élvezze a vidéki tél szépségeit a Zichy Park Hotelben! Szállodánk hatalmas parkjában megfigyelheti a a téli természet csodáit.

Töltse a Zichy Park Hotelben a Karácsonyi Ünnepeket! Ajándékozza meg családját néhány nap tökéletes kikapcsolódással.
Mi mindenről gondoskodunk, Önnek csak az ajándékokat kell majd becsomagolnia.

A két ünnep közötti csendes időszak néha hihetetelenül kell. Kell, hogy egy kicsit leeresszünk a felfokozott karácsonyi hangulat után és rápihenjünk a  pörgős szilveszter előtt.

A jó évkezdésnek velejárói a jó italok és a bőséges étkezés. Hogy is lehet igazán jól kezdeni a 2019-as évet, mint egy igazán bőséges, mesterien elkészített étkekkel, fergeteges hangulattal?!"Csoportépítő"

Értékelés időpontja: 1 héttel ezelőtt

"Egy 80 fős csoporttal érkeztünk ide több városból is, hogy közelebb hozzuk egymáshoz az embereket. Itt minden a rendelkezésünkre állt az előadóteremtől az esti zenés táncolásig. A kollégá kifejezetten élvezték a faulisias hangulatot az állatokkal együtt. A svédasztalos tálalás jól elő volt készítve választékos és..."

LEGFRISSEBB HÍREK
Egy recept, amit imádni fog a család: beregi csirke

A nagymamáinknál valószínűleg senki sem tud jobban főzni a világon... Lehet, hogy finomabb, lehet, hogy szebb, amit egy étteremben kapunk, de azokból a fogásokból hiányzik az a feltétel nélküli szeretet, az az odaadás, amit a nagyi minden alkalommal belecsempész az ételbe.

gyógyító háziálllatok - birtok szálloda

Senki sem tud ellenállni egy kiscicának, kiskutyának vagy akár egy póninak. Azonnal szeretnénk megsimogatni, a közelében lenni, etetni, gondozni. Az állatokkal való időtöltés, törődés pedig pozitívan hat a lelki állapotra, csökkenti a stresszt, megnyugtat. Erre a felismerésre már a XVIII. században rájöttek a szakemberek és ebből az időből vannak az első feljegyzések pszichoterápiában alkalmazott állatokról is. 

Őszi kikapcsolódás, túrázás

Vége a nyárnak, elkezdődtek ismét a dolgos hétköznapok. Tele élményekkel, kicsit szomorkásan hagyjuk magunk mögött az elmúlt heteket. Ám az ember természetes igénye az alkotás, a munka és a tanulás, így augusztus vége felé a megszokott napirendet és az új kihívásokat már jólesően vesszük tudomásul.

A vidék ízei - gyümölcsleves

Nyári étlapunk legkedveltebb fogása vitathatatlanul a tejszínes gyümölcsleves. Vendégeink kortól függetlenül rajonganak érte, főszakácsunk, Teca pedig nem győzi készíteni. Nem túl édes és nem túl fűszeres – éppen csak szelíden megmutatja magát a fahéj és a szegfűszeg. A friss nyári gyümölcs és a lágy tejszín ha találkozik a leveses csészében, attól mindenki egy kicsit boldogabb lesz. A receptet természetesen megosztjuk Önökkel, bár egy összetevő mindenképp hiányozni fog: főzőasszonyaink szíve-lelke, amit minden általuk készített ételhez hozzáadnak.

További hírek
New York Café TripAdvisor