A Zichy Park Hotel családbarát szálloda Tolna megyében, Bikácson szeretettel várja a kikapcsolódásra vágyó családokat!

Foglalás

Zichy Park Hotel - a családbarát szálloda

Zichy Park Hotel - a családbarát szálloda

Hotelünk Bikácson, Tolna megyében található. A Zichy Park Hotel szeretettel várja a kikapcsolódásra vágyó családokat! Ha olyan szállást keres, ahol a gyermekek számos játék, a felnőttek pedig megannyi programlehetőség közül válogathatnak, akkor a Zichy Park Hotel családbarát szálloda a legalkalmasabb választás!
Miért érdemes ellátogatni hozzánk a családdal?

 

 

Családbarát szálloda – boldog gyermekek, pihenő szülők

 

A Zichy Park Hotel igazi családbarát szálloda. Hotelünk egyedülálló módon, olyan programkínálattal várja az ide érkezőket, amelyben minden korosztály megtalálja a számára legkedvesebb időtöltést. Kikapcsolódási lehetőségeink között megtalálhatóak külön gyermekek és külön felnőttek számára ajánlott programok, de bőven akadnak az egész családot megörvendeztető programlehetőségeink is.

Családbarát szállodaként ismerjük az összes olyan problémát, mely felmerülhet a kisebb-nagyobb gyerekekkel kapcsolatban. Nálunk nem probléma, ha véletlenül összetörik egy pohár, vagy kiborul a leves. Közvetlen és udvarias megoldásokkal gyorsan orvosoljuk az ilyen “gondokat”. 

 

Hatalmas birtokunkon az aktív és a passzív pihenést kedvelők egyaránt megtalálják számításaikat. Családbarát szállodánkban rengeteg szabadtéri lehetőség közül válogathatnak a szülők. A kisebb gyerekekkel érkezőknek ajánljuk a kerékpározást a környéken, hiszen a gyerekülésben már az egy-két éves gyermekek is szívesen üldögélnek, nézelődnek. Ez a korosztály nagyon szeret ismerkedni a birtokunkon található állatokkal. Lehet nálunk nyuszit símogatni, vagy tyúkokat etetni. Izgalmas feladat megkeresni a szalmában megbújt tojásokat. 

Nagyobb gyerekekkel már kisebb túrát is tervezhetünk. Ők már szívesen gyalogolnak vagy szaladgálnak körülöttünk. Kíváncsian szemlélik az erdő növényeit és kisebb állatait. Érdemes ilyenkor sokat mesélni nekik például a környezetvédelem fontosságáról, hiszen így könnyen megérti, hogy milyen károkat okozhatunk az erdőnek és a benne élő állatoknak, növényeknek, ha nem vigyázunk. 

 

Családbarát szálloda – Programok az egész családnak

 

…mert együtt a legjobb!

 

Családbarát szállodánkat úgy alakítottuk ki, hogy a közös programok mellett egyéni kikapcsolódásra is legyen lehetőség. A szülők – főleg az apukák számára kellemes pihenést kínál horgász tavunk, ahol teljes nyugalomban pecázhatnak. Ezalatt az idő alatt az anyukáknak sem kell unatkozniuk, hiszen wellness részlegünk – a frissítő masszáz, pezsgőfürdő, vagy a szauna csak rájuk vár. A gyerekek pedig animátoraink segítségével izgalmasabbnál izagalmasabb foglalkozásokon vehetnek részt. Az egyéni felötltődés után a család ismét közös programként csónakázhat vagy lovaskocsikázhat is, ha kedve tartja.  

Családbarát szállodánk kedvezményes csomagajánlatait ide kattintva érheti el.

 

Családbarát szálloda – Gyerekprogramok

 

Míg a felnőttek egy jó sétával vagy wellness-szel pihenhetik ki a hét fáradalmait, addig gyermekeik kedvükre válogathatnak a hatalmas birtokunk nyújtotta megannyi lehetőség között.

 

A Zichy Park Hotel családbarát szálloda birtoka a meleg és hűvösebb időben is számos játékkal várja a gyerkőcöket! Télen benti medence, játékszoba, melegebb időben pedig kint, a friss levegőn ugrálóvár várja őket, ahol aztán tényleg kitombolhatják magukat a kicsik!

 

Lovas oktatásra is lehetőség van hotelünkben, valamint nyáron kültéri medencével is várjuk a pancsolni vágyó gyermekeket!   

 

Családbarát szálloda – Kikapcsolódás a felnőtteknek

 

A legnagyobb öröm a szülők számára, ha azt látják, hogy gyermekük jól érzi magát. Néha azonban jólesik, egy picit nélkülük is lazítani, így egy rövid időre – meggyőződve arról, hogy a porontyok a másik szülő felügyelete mellett is jól szórakoznak – elvonulhatnak pihenni. Egy családbarát szállodában éppen ez a kiemelendő, hogy a programkínálatban mindenki örömét leli.

 

Akár a wellness részleg, akár a lovaglás vagy az étterem felé visz az út, a vidék ellenállhatatlan hangulata és a falusias környezet biztosan feltölti majd. Ha csak pihenne, akkor egy kellemes szaunázást vagy  egy kiadós sétát ajánlunk a madárcsicsergős természetben, ha pedig inkább az aktív kikapcsolódás híve, akkor pattanjon lóra, vagy biciklire és irány a természet! A Zichy Park Hotel családbarát szálloda extrém futópályát is üzemeltet, amelyet a kihívásokat keresőknek ajánlunk elsősorban!

 

Szeretettel várjuk családbarát szállodánkban! Kedvezményes csomagajánlatainkat ide kattintva érheti el.


címkék:

AKCIÓS AJÁNLATOK

Az őszi színek varázslatosak, a végtelen sárga, narancssárga, vörös levelek csodálatos kavalkádja megunhatatlan. Véget ért a nyár, de ez az idő is épp olyan élményekkel kecsegtet. És még egy plusz ajándék: MOST a gyermekeknek 6 éves korig a szállás ingyenes!

A nyár után, végre újra együtt lehet a család egy gondtalan pihenésre. Sok izgalmas, sokszínű programajánlattal várjuk a kicsiket és nagyokat egyaránt! Jöjjön és csodálja meg az őszi természetet nálunk, mely október végén is számtalan kirándulási- és programlehetőséggel várja Önt és Családját!

Nagysikerű hamisítatlan vidéki hangulatú disznóvágásra várjuk négycsillagos kényelemben! A vidéki élet hagyományait felelevenítve szombat kora reggeltől egész napos programot kínálunk, a vállalkozó kedvűek részt vehetnek a disznó feldolgozásának folyamatában, elleshetik böllérünk és főzőasszonyaink fortélyait.

Október 23-a Szabadság Napja. Ezen a hétvégén megemlékezünk a magyar történelem egyik legjelentősebb időszakáról. Múltidéző programokkal, mécsesgyújtással emlékezünk meg '56 hőseiről. Az ünnepi momentumok mellett a főszerep a pihenésé, a lazulásé és a változatos családi aktivitásoké egy kis wellness élménnyel fűszerezve.

Lepje meg az Önnek oly kedves szeretteit élménnyel! Különböző időszakokra választható ajándékutalványainkat egyszerűen e-mailen és postán is el tudjuk küldeni, hogy igazi örömteli arcokat lásson!

Mi gondolunk a csendes téli estékre is, amikor jó bevackolni magunkat! Élvezze a vidéki tél szépségeit a Zichy Park Hotelben! Szállodánk hatalmas parkjában megfigyelheti a a téli természet csodáit.

Töltse a Zichy Park Hotelben a Karácsonyi Ünnepeket! Ajándékozza meg családját néhány nap tökéletes kikapcsolódással.
Mi mindenről gondoskodunk, Önnek csak az ajándékokat kell majd becsomagolnia.

A két ünnep közötti csendes időszak néha hihetetelenül kell. Kell, hogy egy kicsit leeresszünk a felfokozott karácsonyi hangulat után és rápihenjünk a  pörgős szilveszter előtt.

A jó évkezdésnek velejárói a jó italok és a bőséges étkezés. Hogy is lehet igazán jól kezdeni a 2019-as évet, mint egy igazán bőséges, mesterien elkészített étkekkel, fergeteges hangulattal?!"Csoportépítő"

Értékelés időpontja: 1 héttel ezelőtt

"Egy 80 fős csoporttal érkeztünk ide több városból is, hogy közelebb hozzuk egymáshoz az embereket. Itt minden a rendelkezésünkre állt az előadóteremtől az esti zenés táncolásig. A kollégá kifejezetten élvezték a faulisias hangulatot az állatokkal együtt. A svédasztalos tálalás jól elő volt készítve választékos és..."

LEGFRISSEBB HÍREK
Egy recept, amit imádni fog a család: beregi csirke

A nagymamáinknál valószínűleg senki sem tud jobban főzni a világon... Lehet, hogy finomabb, lehet, hogy szebb, amit egy étteremben kapunk, de azokból a fogásokból hiányzik az a feltétel nélküli szeretet, az az odaadás, amit a nagyi minden alkalommal belecsempész az ételbe.

gyógyító háziálllatok - birtok szálloda

Senki sem tud ellenállni egy kiscicának, kiskutyának vagy akár egy póninak. Azonnal szeretnénk megsimogatni, a közelében lenni, etetni, gondozni. Az állatokkal való időtöltés, törődés pedig pozitívan hat a lelki állapotra, csökkenti a stresszt, megnyugtat. Erre a felismerésre már a XVIII. században rájöttek a szakemberek és ebből az időből vannak az első feljegyzések pszichoterápiában alkalmazott állatokról is. 

Őszi kikapcsolódás, túrázás

Vége a nyárnak, elkezdődtek ismét a dolgos hétköznapok. Tele élményekkel, kicsit szomorkásan hagyjuk magunk mögött az elmúlt heteket. Ám az ember természetes igénye az alkotás, a munka és a tanulás, így augusztus vége felé a megszokott napirendet és az új kihívásokat már jólesően vesszük tudomásul.

A vidék ízei - gyümölcsleves

Nyári étlapunk legkedveltebb fogása vitathatatlanul a tejszínes gyümölcsleves. Vendégeink kortól függetlenül rajonganak érte, főszakácsunk, Teca pedig nem győzi készíteni. Nem túl édes és nem túl fűszeres – éppen csak szelíden megmutatja magát a fahéj és a szegfűszeg. A friss nyári gyümölcs és a lágy tejszín ha találkozik a leveses csészében, attól mindenki egy kicsit boldogabb lesz. A receptet természetesen megosztjuk Önökkel, bár egy összetevő mindenképp hiányozni fog: főzőasszonyaink szíve-lelke, amit minden általuk készített ételhez hozzáadnak.

További hírek
New York Café TripAdvisor