A Zichy Park Hotel családbarát szálloda Tolna megyében, Bikácson szeretettel várja a kikapcsolódásra vágyó családokat!

Foglalás

Zichy Park Hotel - a családbarát szálloda

Zichy Park Hotel - a családbarát szálloda

Hotelünk Bikácson, Tolna megyében található. A Zichy Park Hotel szeretettel várja a kikapcsolódásra vágyó családokat! Ha olyan szállást keres, ahol a gyermekek számos játék, a felnőttek pedig megannyi programlehetőség közül válogathatnak, akkor a Zichy Park Hotel családbarát szálloda a legalkalmasabb választás!
Miért érdemes ellátogatni hozzánk a családdal?

 

 

Családbarát szálloda – boldog gyermekek, pihenő szülők

 

A Zichy Park Hotel igazi családbarát szálloda. Hotelünk egyedülálló módon, olyan programkínálattal várja az ide érkezőket, amelyben minden korosztály megtalálja a számára legkedvesebb időtöltést. Kikapcsolódási lehetőségeink között megtalálhatóak külön gyermekek és külön felnőttek számára ajánlott programok, de bőven akadnak az egész családot megörvendeztető programlehetőségeink is.

Családbarát szállodaként ismerjük az összes olyan problémát, mely felmerülhet a kisebb-nagyobb gyerekekkel kapcsolatban. Nálunk nem probléma, ha véletlenül összetörik egy pohár, vagy kiborul a leves. Közvetlen és udvarias megoldásokkal gyorsan orvosoljuk az ilyen “gondokat”. 

 

Hatalmas birtokunkon az aktív és a passzív pihenést kedvelők egyaránt megtalálják számításaikat. Családbarát szállodánkban rengeteg szabadtéri lehetőség közül válogathatnak a szülők. A kisebb gyerekekkel érkezőknek ajánljuk a kerékpározást a környéken, hiszen a gyerekülésben már az egy-két éves gyermekek is szívesen üldögélnek, nézelődnek. Ez a korosztály nagyon szeret ismerkedni a birtokunkon található állatokkal. Lehet nálunk nyuszit símogatni, vagy tyúkokat etetni. Izgalmas feladat megkeresni a szalmában megbújt tojásokat. 

Nagyobb gyerekekkel már kisebb túrát is tervezhetünk. Ők már szívesen gyalogolnak vagy szaladgálnak körülöttünk. Kíváncsian szemlélik az erdő növényeit és kisebb állatait. Érdemes ilyenkor sokat mesélni nekik például a környezetvédelem fontosságáról, hiszen így könnyen megérti, hogy milyen károkat okozhatunk az erdőnek és a benne élő állatoknak, növényeknek, ha nem vigyázunk. 

 

Családbarát szálloda – Programok az egész családnak

 

…mert együtt a legjobb!

 

Családbarát szállodánkat úgy alakítottuk ki, hogy a közös programok mellett egyéni kikapcsolódásra is legyen lehetőség. A szülők – főleg az apukák számára kellemes pihenést kínál horgász tavunk, ahol teljes nyugalomban pecázhatnak. Ezalatt az idő alatt az anyukáknak sem kell unatkozniuk, hiszen wellness részlegünk – a frissítő masszáz, pezsgőfürdő, vagy a szauna csak rájuk vár. A gyerekek pedig animátoraink segítségével izgalmasabbnál izagalmasabb foglalkozásokon vehetnek részt. Az egyéni felötltődés után a család ismét közös programként csónakázhat vagy lovaskocsikázhat is, ha kedve tartja.  

Családbarát szállodánk kedvezményes csomagajánlatait ide kattintva érheti el.

 

Családbarát szálloda – Gyerekprogramok

 

Míg a felnőttek egy jó sétával vagy wellness-szel pihenhetik ki a hét fáradalmait, addig gyermekeik kedvükre válogathatnak a hatalmas birtokunk nyújtotta megannyi lehetőség között.

 

A Zichy Park Hotel családbarát szálloda birtoka a meleg és hűvösebb időben is számos játékkal várja a gyerkőcöket! Télen benti medence, játékszoba, melegebb időben pedig kint, a friss levegőn ugrálóvár várja őket, ahol aztán tényleg kitombolhatják magukat a kicsik!

 

Lovas oktatásra is lehetőség van hotelünkben, valamint nyáron kültéri medencével is várjuk a pancsolni vágyó gyermekeket!   

 

Családbarát szálloda – Kikapcsolódás a felnőtteknek

 

A legnagyobb öröm a szülők számára, ha azt látják, hogy gyermekük jól érzi magát. Néha azonban jólesik, egy picit nélkülük is lazítani, így egy rövid időre – meggyőződve arról, hogy a porontyok a másik szülő felügyelete mellett is jól szórakoznak – elvonulhatnak pihenni. Egy családbarát szállodában éppen ez a kiemelendő, hogy a programkínálatban mindenki örömét leli.

 

Akár a wellness részleg, akár a lovaglás vagy az étterem felé visz az út, a vidék ellenállhatatlan hangulata és a falusias környezet biztosan feltölti majd. Ha csak pihenne, akkor egy kellemes szaunázást vagy  egy kiadós sétát ajánlunk a madárcsicsergős természetben, ha pedig inkább az aktív kikapcsolódás híve, akkor pattanjon lóra, vagy biciklire és irány a természet! A Zichy Park Hotel családbarát szálloda extrém futópályát is üzemeltet, amelyet a kihívásokat keresőknek ajánlunk elsősorban!

 

Szeretettel várjuk családbarát szállodánkban! Kedvezményes csomagajánlatainkat ide kattintva érheti el.


címkék:

AKCIÓS AJÁNLATOK

Vége az iskolának! Ó-IÓ-CIÓ… VAKÁCIÓ!!!! Foglaljon 2 éjszakát kedvezményes áron!
Kezdjék nálunk a nyarat gyönyörű környezetben, kiszabadulva a kötöttségekből!

Ki nem szeret pihenni, kényelmesen?! És ki mondta, hogy csak a kuponos oldalakon lehet kupont vásárolni?! Itt egy nagyszerű lehetőség most limitált ideig!!! Ha már tudja, hogy ősszel/télen töltene nálunk néhány napot, akkor most mindenképpen érdemes kihasználni ezt a kínálkozó alkalmat!

Vége az iskolának! Ó-IÓ-CIÓ… VAKÁCIÓ!!!! Foglaljon 4 éjszakát kedvezményes áron!
Kezdjék nálunk a nyarat gyönyörű környezetben, kiszabadulva a kötöttségekből!

Szívesen eltöltene szerelmével egy-két napot csak kettesben? Szívesen beszélgetne egy meghitt séta után Párjával, egy finom pohár bort kortyolgatva tóparti gyertyafényes vacsora mellett?! Szállodánk a romantika és a nyugalom szigete, ahol jó kettesben lenni! Lepje meg Kedvesét egy romantikus pihenéssel, ajándékozzon felejthetetlen élményt!

Nyaraljon a Zichy Park hotelben, ahol minden adott egy tartalmas, élményekkel teli pihenéshez! Élvezze a napsütést, a naponta változó programjainkat, Tolna megye hagyományait életre keltő gasztronómiánkat.

 

Lepje meg az Önnek oly kedves szeretteit élménnyel! Különböző időszakokra választható ajándékutalványainkat egyszerűen e-mailen és postán is el tudjuk küldeni, hogy igazi örömteli arcokat lásson!

Amíg a férj horgászik a feleséget megmasszírozzuk! Igazi pihenés a család számára! Ráadásnak ajándék csalit adunk, hogy legyen fogás!"Budapest"

Értékelés időpontja: 3 nappal ezelőtt

"Csak jót tudunk mondani,csendes nyugodt,de kiváló a kötnyezet sétára,lovaglára,hogászásra,ideális gyermekeknek több igény kielégitő foglalkozást nyújt.A vellnesz részlege fantasztikus.Személyzet mindenben a kedvünket nézte,nagyon figyelmesek,udvariasak.Csak ajánlani tudom,családok,fiatalok,és egyedül állok számára is.Köszönjük az egyhetes vendéglátást.visszajövünk,még az ősszel.

"

LEGFRISSEBB HÍREK
Kezdődik a vakáció

A bizonyítványosztás után jöhet a jól megérdemelt pihenés, házifeladatok és kötelező memoriterek nélkül. De vajon a szülők is ennyire örülnek a két és fél hónapnyi vakációnak? A munkahelyen bizony nem támogatott az egész nyáron át tartó szabadság. Mit tehetünk?

Quad bérlés

A Zichy Park Hotel újabb élménylehetőséggel bővítette az egyébként is igen széles szabadtéri programlehetőségeinek palettáját. A csónakázás, kerékpározás, horgászat, ugrálóvár és extrém futópálya mellett mostantól quad bérlésére is van lehetőség. Ezzel a négykerekű járművel az egész család bejárhatja a környéket. Az élmény pedig igazán kivételes.

joghurtos gyümölcssaláta

Nehéz elképzelni, hogy valaki (bárki) olyan sokat egyen a fagyiból, ebből az édes-jeges-krémes finomságból, hogy megunja, de ha mégis akadna ilyen, akkor íme, egy kiváló és nagyon egyszerű recept, vidéki ízeik sorozatunk következő darabjakén, mellyel helyettesíthetjük a fagylaltot. Amellett, hogy igazán finom, még egészséges is. Csak néhány percig tart összeállítani, majd érdemes egy-két órára a hűtőszekrényben pihentetni, hogy az ízek jól összeérjenek.

Mézes masszázs a Zichy Park Hotelben

A folyékony arany nem csak belülről táplál minket, bőrünkön alkalmazva is csodákra képes. A természet igaz nagy ajándéka, igazi csodaszer a természet kincseinek kedvelői körében. Az orvostudomány is meghajol a méz nagysága előtt, mint masszázs pedig csak nekünk új. A tibeti és az orosz kultúrában több száz éve ismerik és alkalmazzák a mézes masszázst frissítésre és méregtelenítésre.

További hírek
New York Café TripAdvisor