Remek családbarát szálláshely Bikácson a Zichy Park Hotel, amely megfelelő kikapcsolódást nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Foglalás

Családbarát szálláshely Bikácson

Családbarát szálláshely Bikácson

A Zichy Park Hotel remek szálláshely lehet az egész család számára. Nálunk nem csak a felnőttek, hanem a gyerekek számára is rengeteg programmal készültünk. Így biztosak lehetnek abban, hogy minden korosztály jól fogja magát érezni. Szállodánkban minden eshetőségre felkészültünk, hogy valóban gondtalan legyen a közös pihenés. 

 

Családbarát szálláshely, ahol a baba is jól érzi magát 


A legkisebbeknek is készültünk, hogy a szülők nyugalomban élvezhessék a pihenést. A babák számára babaágyat tudunk biztosítani a legkényelmesebb alváshoz. Hatalmas birtokunkon pedig babakocsival könnyen sétálgathatunk, így a baba nyugodtan pihenhet. A szülők pedig egy könnyed sétával kikapcsolódhatnak. Túrázásra szintén van lehetőségünk, akár babával együtt, azonban ide már érdemes babahordozót hozni, hogy felhőtlenül töltsük a kirándulás minden pillanatát. 

 

Családbarát szálláshely, hogy az ovisok is kikapcsolódjanak 


A babák mellett az ovis korú gyermekekre egyaránt gondoltunk. Hotelünk számos programot biztosít kisgyermekek számára, így biztosak lehetünk benne, hogy kellemes szórakozásban lesz részük. Ugráló várunkban mozgásigényük levezetése mellett igazán jól is fogják magukat érezni. Ezek mellett lehetőség adódik biciklizésre, kirándulásra, és a nyári időszakban medencénk is várja őket. 

 

Családbarát szálláshely, ahol a kamaszok sem fognak unatkozni 


Kamasszal nehéz az élet, mondják mindig. Őket a legnehezebb lefoglalni, és olyan programokat szervezni, ahol jól érezhetik magukat. A Zichy Park Hotel a kamaszok számára is tökéletes választás lesz, hiszen mind az aktív, mind a pihenésre vágyó fiatalok is találhatnak maguknak megfelelő szórakozási lehetőséget. Az aktívabb kamaszok számára hatalmas birtokunkon lévő futópályánk, akár lovardánk, vagy a környező túraútvonalak is remek elfoglaltságot nyújtanak. A pihenésre vágyó fiatalok addig birtokunk tavában horgászhatnak, vagy a medence mellett pihenhetnek. Így biztosan mindenki megtalálja a magának megfelelő programot családbarát szálláshelyünkön. 

 

Természetesen a legjobb, ha együtt tölti a család az egész nyaralást, hogy még közelebb kerüljenek egymáshoz. Mint láthatjuk családbarát szálláshelyünk remek lehetőséget nyújt a legkisebbektől a legnagyobbakig. Érdemes minket választani, hiszen korosztálytól függetlenül garantált a kellemes kikapcsolódás a gyönyörű vidéki környezetben. 
 


címkék:

AKCIÓS AJÁNLATOK

Az őszi színek varázslatosak, a végtelen sárga, narancssárga, vörös levelek csodálatos kavalkádja megunhatatlan. Véget ért a nyár, de ez az idő is épp olyan élményekkel kecsegtet. És még egy plusz ajándék: MOST a gyermekeknek 6 éves korig a szállás ingyenes!

A nyár után, végre újra együtt lehet a család egy gondtalan pihenésre. Sok izgalmas, sokszínű programajánlattal várjuk a kicsiket és nagyokat egyaránt! Jöjjön és csodálja meg az őszi természetet nálunk, mely október végén is számtalan kirándulási- és programlehetőséggel várja Önt és Családját!

Nagysikerű hamisítatlan vidéki hangulatú disznóvágásra várjuk négycsillagos kényelemben! A vidéki élet hagyományait felelevenítve szombat kora reggeltől egész napos programot kínálunk, a vállalkozó kedvűek részt vehetnek a disznó feldolgozásának folyamatában, elleshetik böllérünk és főzőasszonyaink fortélyait.

Október 23-a Szabadság Napja. Ezen a hétvégén megemlékezünk a magyar történelem egyik legjelentősebb időszakáról. Múltidéző programokkal, mécsesgyújtással emlékezünk meg '56 hőseiről. Az ünnepi momentumok mellett a főszerep a pihenésé, a lazulásé és a változatos családi aktivitásoké egy kis wellness élménnyel fűszerezve.

Lepje meg az Önnek oly kedves szeretteit élménnyel! Különböző időszakokra választható ajándékutalványainkat egyszerűen e-mailen és postán is el tudjuk küldeni, hogy igazi örömteli arcokat lásson!

Mi gondolunk a csendes téli estékre is, amikor jó bevackolni magunkat! Élvezze a vidéki tél szépségeit a Zichy Park Hotelben! Szállodánk hatalmas parkjában megfigyelheti a a téli természet csodáit.

Töltse a Zichy Park Hotelben a Karácsonyi Ünnepeket! Ajándékozza meg családját néhány nap tökéletes kikapcsolódással.
Mi mindenről gondoskodunk, Önnek csak az ajándékokat kell majd becsomagolnia.

A két ünnep közötti csendes időszak néha hihetetelenül kell. Kell, hogy egy kicsit leeresszünk a felfokozott karácsonyi hangulat után és rápihenjünk a  pörgős szilveszter előtt.

A jó évkezdésnek velejárói a jó italok és a bőséges étkezés. Hogy is lehet igazán jól kezdeni a 2019-as évet, mint egy igazán bőséges, mesterien elkészített étkekkel, fergeteges hangulattal?!"Csoportépítő"

Értékelés időpontja: 1 héttel ezelőtt

"Egy 80 fős csoporttal érkeztünk ide több városból is, hogy közelebb hozzuk egymáshoz az embereket. Itt minden a rendelkezésünkre állt az előadóteremtől az esti zenés táncolásig. A kollégá kifejezetten élvezték a faulisias hangulatot az állatokkal együtt. A svédasztalos tálalás jól elő volt készítve választékos és..."

LEGFRISSEBB HÍREK
Egy recept, amit imádni fog a család: beregi csirke

A nagymamáinknál valószínűleg senki sem tud jobban főzni a világon... Lehet, hogy finomabb, lehet, hogy szebb, amit egy étteremben kapunk, de azokból a fogásokból hiányzik az a feltétel nélküli szeretet, az az odaadás, amit a nagyi minden alkalommal belecsempész az ételbe.

gyógyító háziálllatok - birtok szálloda

Senki sem tud ellenállni egy kiscicának, kiskutyának vagy akár egy póninak. Azonnal szeretnénk megsimogatni, a közelében lenni, etetni, gondozni. Az állatokkal való időtöltés, törődés pedig pozitívan hat a lelki állapotra, csökkenti a stresszt, megnyugtat. Erre a felismerésre már a XVIII. században rájöttek a szakemberek és ebből az időből vannak az első feljegyzések pszichoterápiában alkalmazott állatokról is. 

Őszi kikapcsolódás, túrázás

Vége a nyárnak, elkezdődtek ismét a dolgos hétköznapok. Tele élményekkel, kicsit szomorkásan hagyjuk magunk mögött az elmúlt heteket. Ám az ember természetes igénye az alkotás, a munka és a tanulás, így augusztus vége felé a megszokott napirendet és az új kihívásokat már jólesően vesszük tudomásul.

A vidék ízei - gyümölcsleves

Nyári étlapunk legkedveltebb fogása vitathatatlanul a tejszínes gyümölcsleves. Vendégeink kortól függetlenül rajonganak érte, főszakácsunk, Teca pedig nem győzi készíteni. Nem túl édes és nem túl fűszeres – éppen csak szelíden megmutatja magát a fahéj és a szegfűszeg. A friss nyári gyümölcs és a lágy tejszín ha találkozik a leveses csészében, attól mindenki egy kicsit boldogabb lesz. A receptet természetesen megosztjuk Önökkel, bár egy összetevő mindenképp hiányozni fog: főzőasszonyaink szíve-lelke, amit minden általuk készített ételhez hozzáadnak.

További hírek
New York Café TripAdvisor