A Zichy Park Hotel tökéletes választás belföldi nyaraláshoz, hiszen a négycsillagos kényelem mellett rengeteg programlehetőséget kínálunk kedves vendégeinknek.

Foglalás

Belföldi nyaralás a Zichy Park Hotelben

Belföldi nyaralás a Zichy Park Hotelben

A Zichy Park Hotel tökéletes választás belföldi nyaraláshoz, hiszen a négycsillagos kényelem mellett rengeteg programlehetőséget kínálunk kedves vendégeinknek. Lehet nálunk horgászni és csónakázni a birtokon található halastóban, de tervezhetünk egy kellemes sétát is a hotel környékén. Sportosabb vendégink kipróbálhatják spartan futópályánkat, mely igazi kihívást jelent még az edzettebbek számára is. Wellness részlegünk ajánlatában természetesen szerepel a masszázs szolgáltatás, van fitness terem, pezsgőfürdő, Finn és Infra szauna is. A kültéri kalandpark és a medence hosszú időre izgalmas elfoglaltságot kínál a legkisebbeknek. Emellett, ha kedvük tartja, a birtokon lévő állatok gondozásában is segíthetnek, de lehet lovagolni, kerékpározni vagy túrázni is.

 

Kulturális programok belföldi nyaralás idején

Ha a belföldi nyaralás alkalmával kicsit távolabb merészkedünk a hoteltől, akkor feltétlenül látogassunk el Ozorai Pipó várához, mely a XV. század elején épült. A várkastélyt egy firenzei kereskedőcsalád sarja, Filippo Scolari (vagy ahogy Magyarországon nevezték, Ozorai Pipó) építtette. A reneszánsz hangulatot idéző várat 2007-ben állították helyre.

A nagydorogi Sipka Múzeumot is érdemes megnézni, melyet Stockinger Artúr plébános alapított és ahol régi korok fejfedőit csodálhatjuk meg. A györkönyi pincesoron finom borokat kóstolhatunk (előzetes bejelentkezés szükséges). További programlehetőségeket belföldi nyaraláshoz ide kattintva talál.   

 

Belföldi nyaralás jó áron – ha nagy a család

Bár Magyarországon a születések száma évről évre csökken, szerencsére még szép számmal vannak nagycsaládok is, ahol három- vagy akár négy gyermeket nevelnek szeretve a szülők. Sok gyerekkel a családi nyaralás még belföldön is igen költséges, ezért úgy alakítottuk ki csomagajánlatainkat, hogy számukra is elérhető legyen a pihenés, kikapcsolódás.

 

Kedvezményes csomagajánlatainkat belföldi nyaraláshoz ide kattintva érheti el.

 

Családi élmények belföldön – nyaralás vidéken

A belföldi nyaralás vidéken elsősorban a városi ember számára jelent nagy változást, ha a zajos forgatagból egy időre kiszakadhat és élvezheti a vidék nyugalmát, csendjét. Ilyen pihenéshez nyújt kiváló lehetőséget hotelünk. Az erdőkkel és tóval körülölelt birtokon reggel a város zaja helyett a madarak csicsergésére ébredhetünk és a szmog helyett tiszta, friss levegővel tölthetjük meg a tüdőnket. Nálunk a gyerekek egy időre biztosan elfelejtik a számítógépes játékokat, a telefont és a tabletet. Helyette a birtokon lévő állatokkal töltik majd az idejüket, vagy végre a négy fal közül kiszabadulva, szaladgálással, fáramászással lesznek elfoglalva. Mindezt biztonságos környezetben tehetik, anélkül, hogy tartanunk kéne például a forgalmas városi utak veszélyeitől.

 

 

Belföldi nyaralás családdal

Ahhoz, hogy felejthetetlen legyen a nyár nem muszáj külföldre utaznunk. Egy belföldi nyaralás a családdal vagy csak kettesben ugyanolyan élménygazdag lehet, hiszen rengeteg gyönyörű hely van az országban, ahova érdemes ellátogatni. A lényeg, hogy sokat legyünk a szabadban, napozzunk és nevessünk együtt. Ha találunk egy megfelelő belföldi nyaralás ajánlatot jó áron, akkor pedig mindezt úgy tehetjük, hogy közben a pénztárcánkat is kíméljük.

Belföldi nyaraláshoz csomagajánlatainkat ide kattintva tekintheti meg.


címkék:

AKCIÓS AJÁNLATOK

Az őszi színek varázslatosak, a végtelen sárga, narancssárga, vörös levelek csodálatos kavalkádja megunhatatlan. Véget ért a nyár, de ez az idő is épp olyan élményekkel kecsegtet. És még egy plusz ajándék: MOST a gyermekeknek 6 éves korig a szállás ingyenes!

A nyár után, végre újra együtt lehet a család egy gondtalan pihenésre. Sok izgalmas, sokszínű programajánlattal várjuk a kicsiket és nagyokat egyaránt! Jöjjön és csodálja meg az őszi természetet nálunk, mely október végén is számtalan kirándulási- és programlehetőséggel várja Önt és Családját!

Nagysikerű hamisítatlan vidéki hangulatú disznóvágásra várjuk négycsillagos kényelemben! A vidéki élet hagyományait felelevenítve szombat kora reggeltől egész napos programot kínálunk, a vállalkozó kedvűek részt vehetnek a disznó feldolgozásának folyamatában, elleshetik böllérünk és főzőasszonyaink fortélyait.

Október 23-a Szabadság Napja. Ezen a hétvégén megemlékezünk a magyar történelem egyik legjelentősebb időszakáról. Múltidéző programokkal, mécsesgyújtással emlékezünk meg '56 hőseiről. Az ünnepi momentumok mellett a főszerep a pihenésé, a lazulásé és a változatos családi aktivitásoké egy kis wellness élménnyel fűszerezve.

Lepje meg az Önnek oly kedves szeretteit élménnyel! Különböző időszakokra választható ajándékutalványainkat egyszerűen e-mailen és postán is el tudjuk küldeni, hogy igazi örömteli arcokat lásson!

Mi gondolunk a csendes téli estékre is, amikor jó bevackolni magunkat! Élvezze a vidéki tél szépségeit a Zichy Park Hotelben! Szállodánk hatalmas parkjában megfigyelheti a a téli természet csodáit.

Töltse a Zichy Park Hotelben a Karácsonyi Ünnepeket! Ajándékozza meg családját néhány nap tökéletes kikapcsolódással.
Mi mindenről gondoskodunk, Önnek csak az ajándékokat kell majd becsomagolnia.

A két ünnep közötti csendes időszak néha hihetetelenül kell. Kell, hogy egy kicsit leeresszünk a felfokozott karácsonyi hangulat után és rápihenjünk a  pörgős szilveszter előtt.

A jó évkezdésnek velejárói a jó italok és a bőséges étkezés. Hogy is lehet igazán jól kezdeni a 2019-as évet, mint egy igazán bőséges, mesterien elkészített étkekkel, fergeteges hangulattal?!"Csoportépítő"

Értékelés időpontja: 1 héttel ezelőtt

"Egy 80 fős csoporttal érkeztünk ide több városból is, hogy közelebb hozzuk egymáshoz az embereket. Itt minden a rendelkezésünkre állt az előadóteremtől az esti zenés táncolásig. A kollégá kifejezetten élvezték a faulisias hangulatot az állatokkal együtt. A svédasztalos tálalás jól elő volt készítve választékos és..."

LEGFRISSEBB HÍREK
Egy recept, amit imádni fog a család: beregi csirke

A nagymamáinknál valószínűleg senki sem tud jobban főzni a világon... Lehet, hogy finomabb, lehet, hogy szebb, amit egy étteremben kapunk, de azokból a fogásokból hiányzik az a feltétel nélküli szeretet, az az odaadás, amit a nagyi minden alkalommal belecsempész az ételbe.

gyógyító háziálllatok - birtok szálloda

Senki sem tud ellenállni egy kiscicának, kiskutyának vagy akár egy póninak. Azonnal szeretnénk megsimogatni, a közelében lenni, etetni, gondozni. Az állatokkal való időtöltés, törődés pedig pozitívan hat a lelki állapotra, csökkenti a stresszt, megnyugtat. Erre a felismerésre már a XVIII. században rájöttek a szakemberek és ebből az időből vannak az első feljegyzések pszichoterápiában alkalmazott állatokról is. 

Őszi kikapcsolódás, túrázás

Vége a nyárnak, elkezdődtek ismét a dolgos hétköznapok. Tele élményekkel, kicsit szomorkásan hagyjuk magunk mögött az elmúlt heteket. Ám az ember természetes igénye az alkotás, a munka és a tanulás, így augusztus vége felé a megszokott napirendet és az új kihívásokat már jólesően vesszük tudomásul.

A vidék ízei - gyümölcsleves

Nyári étlapunk legkedveltebb fogása vitathatatlanul a tejszínes gyümölcsleves. Vendégeink kortól függetlenül rajonganak érte, főszakácsunk, Teca pedig nem győzi készíteni. Nem túl édes és nem túl fűszeres – éppen csak szelíden megmutatja magát a fahéj és a szegfűszeg. A friss nyári gyümölcs és a lágy tejszín ha találkozik a leveses csészében, attól mindenki egy kicsit boldogabb lesz. A receptet természetesen megosztjuk Önökkel, bár egy összetevő mindenképp hiányozni fog: főzőasszonyaink szíve-lelke, amit minden általuk készített ételhez hozzáadnak.

További hírek
New York Café TripAdvisor