A Zichy Park Hotel tökéletes választás belföldi nyaraláshoz, hiszen a négycsillagos kényelem mellett rengeteg programlehetőséget kínálunk kedves vendégeinknek.

Foglalás

Belföldi nyaralás a Zichy Park Hotelben

Belföldi nyaralás a Zichy Park Hotelben

A Zichy Park Hotel tökéletes választás belföldi nyaraláshoz, hiszen a négycsillagos kényelem mellett rengeteg programlehetőséget kínálunk kedves vendégeinknek. Lehet nálunk horgászni és csónakázni a birtokon található halastóban, de tervezhetünk egy kellemes sétát is a hotel környékén. Sportosabb vendégink kipróbálhatják spartan futópályánkat, mely igazi kihívást jelent még az edzettebbek számára is. Wellness részlegünk ajánlatában természetesen szerepel a masszázs szolgáltatás, van fitness terem, pezsgőfürdő, Finn és Infra szauna is. A kültéri kalandpark és a medence hosszú időre izgalmas elfoglaltságot kínál a legkisebbeknek. Emellett, ha kedvük tartja, a birtokon lévő állatok gondozásában is segíthetnek, de lehet lovagolni, kerékpározni vagy túrázni is.

 

Kulturális programok belföldi nyaralás idején

Ha a belföldi nyaralás alkalmával kicsit távolabb merészkedünk a hoteltől, akkor feltétlenül látogassunk el Ozorai Pipó várához, mely a XV. század elején épült. A várkastélyt egy firenzei kereskedőcsalád sarja, Filippo Scolari (vagy ahogy Magyarországon nevezték, Ozorai Pipó) építtette. A reneszánsz hangulatot idéző várat 2007-ben állították helyre.

A nagydorogi Sipka Múzeumot is érdemes megnézni, melyet Stockinger Artúr plébános alapított és ahol régi korok fejfedőit csodálhatjuk meg. A györkönyi pincesoron finom borokat kóstolhatunk (előzetes bejelentkezés szükséges). További programlehetőségeket belföldi nyaraláshoz ide kattintva talál.   

 

Belföldi nyaralás jó áron – ha nagy a család

Bár Magyarországon a születések száma évről évre csökken, szerencsére még szép számmal vannak nagycsaládok is, ahol három- vagy akár négy gyermeket nevelnek szeretve a szülők. Sok gyerekkel a családi nyaralás még belföldön is igen költséges, ezért úgy alakítottuk ki csomagajánlatainkat, hogy számukra is elérhető legyen a pihenés, kikapcsolódás.

 

Kedvezményes csomagajánlatainkat belföldi nyaraláshoz ide kattintva érheti el.

 

Családi élmények belföldön – nyaralás vidéken

A belföldi nyaralás vidéken elsősorban a városi ember számára jelent nagy változást, ha a zajos forgatagból egy időre kiszakadhat és élvezheti a vidék nyugalmát, csendjét. Ilyen pihenéshez nyújt kiváló lehetőséget hotelünk. Az erdőkkel és tóval körülölelt birtokon reggel a város zaja helyett a madarak csicsergésére ébredhetünk és a szmog helyett tiszta, friss levegővel tölthetjük meg a tüdőnket. Nálunk a gyerekek egy időre biztosan elfelejtik a számítógépes játékokat, a telefont és a tabletet. Helyette a birtokon lévő állatokkal töltik majd az idejüket, vagy végre a négy fal közül kiszabadulva, szaladgálással, fáramászással lesznek elfoglalva. Mindezt biztonságos környezetben tehetik, anélkül, hogy tartanunk kéne például a forgalmas városi utak veszélyeitől.

 

 

Belföldi nyaralás családdal

Ahhoz, hogy felejthetetlen legyen a nyár nem muszáj külföldre utaznunk. Egy belföldi nyaralás a családdal vagy csak kettesben ugyanolyan élménygazdag lehet, hiszen rengeteg gyönyörű hely van az országban, ahova érdemes ellátogatni. A lényeg, hogy sokat legyünk a szabadban, napozzunk és nevessünk együtt. Ha találunk egy megfelelő belföldi nyaralás ajánlatot jó áron, akkor pedig mindezt úgy tehetjük, hogy közben a pénztárcánkat is kíméljük.

Belföldi nyaraláshoz csomagajánlatainkat ide kattintva tekintheti meg.


címkék:

AKCIÓS AJÁNLATOK

Vége az iskolának! Ó-IÓ-CIÓ… VAKÁCIÓ!!!! Foglaljon 2 éjszakát kedvezményes áron!
Kezdjék nálunk a nyarat gyönyörű környezetben, kiszabadulva a kötöttségekből!

Ki nem szeret pihenni, kényelmesen?! És ki mondta, hogy csak a kuponos oldalakon lehet kupont vásárolni?! Itt egy nagyszerű lehetőség most limitált ideig!!! Ha már tudja, hogy ősszel/télen töltene nálunk néhány napot, akkor most mindenképpen érdemes kihasználni ezt a kínálkozó alkalmat!

Vége az iskolának! Ó-IÓ-CIÓ… VAKÁCIÓ!!!! Foglaljon 4 éjszakát kedvezményes áron!
Kezdjék nálunk a nyarat gyönyörű környezetben, kiszabadulva a kötöttségekből!

Szívesen eltöltene szerelmével egy-két napot csak kettesben? Szívesen beszélgetne egy meghitt séta után Párjával, egy finom pohár bort kortyolgatva tóparti gyertyafényes vacsora mellett?! Szállodánk a romantika és a nyugalom szigete, ahol jó kettesben lenni! Lepje meg Kedvesét egy romantikus pihenéssel, ajándékozzon felejthetetlen élményt!

Nyaraljon a Zichy Park hotelben, ahol minden adott egy tartalmas, élményekkel teli pihenéshez! Élvezze a napsütést, a naponta változó programjainkat, Tolna megye hagyományait életre keltő gasztronómiánkat.

 

Lepje meg az Önnek oly kedves szeretteit élménnyel! Különböző időszakokra választható ajándékutalványainkat egyszerűen e-mailen és postán is el tudjuk küldeni, hogy igazi örömteli arcokat lásson!

Amíg a férj horgászik a feleséget megmasszírozzuk! Igazi pihenés a család számára! Ráadásnak ajándék csalit adunk, hogy legyen fogás!"Budapest"

Értékelés időpontja: 3 nappal ezelőtt

"Csak jót tudunk mondani,csendes nyugodt,de kiváló a kötnyezet sétára,lovaglára,hogászásra,ideális gyermekeknek több igény kielégitő foglalkozást nyújt.A vellnesz részlege fantasztikus.Személyzet mindenben a kedvünket nézte,nagyon figyelmesek,udvariasak.Csak ajánlani tudom,családok,fiatalok,és egyedül állok számára is.Köszönjük az egyhetes vendéglátást.visszajövünk,még az ősszel.

"

LEGFRISSEBB HÍREK
Kezdődik a vakáció

A bizonyítványosztás után jöhet a jól megérdemelt pihenés, házifeladatok és kötelező memoriterek nélkül. De vajon a szülők is ennyire örülnek a két és fél hónapnyi vakációnak? A munkahelyen bizony nem támogatott az egész nyáron át tartó szabadság. Mit tehetünk?

Quad bérlés

A Zichy Park Hotel újabb élménylehetőséggel bővítette az egyébként is igen széles szabadtéri programlehetőségeinek palettáját. A csónakázás, kerékpározás, horgászat, ugrálóvár és extrém futópálya mellett mostantól quad bérlésére is van lehetőség. Ezzel a négykerekű járművel az egész család bejárhatja a környéket. Az élmény pedig igazán kivételes.

joghurtos gyümölcssaláta

Nehéz elképzelni, hogy valaki (bárki) olyan sokat egyen a fagyiból, ebből az édes-jeges-krémes finomságból, hogy megunja, de ha mégis akadna ilyen, akkor íme, egy kiváló és nagyon egyszerű recept, vidéki ízeik sorozatunk következő darabjakén, mellyel helyettesíthetjük a fagylaltot. Amellett, hogy igazán finom, még egészséges is. Csak néhány percig tart összeállítani, majd érdemes egy-két órára a hűtőszekrényben pihentetni, hogy az ízek jól összeérjenek.

Mézes masszázs a Zichy Park Hotelben

A folyékony arany nem csak belülről táplál minket, bőrünkön alkalmazva is csodákra képes. A természet igaz nagy ajándéka, igazi csodaszer a természet kincseinek kedvelői körében. Az orvostudomány is meghajol a méz nagysága előtt, mint masszázs pedig csak nekünk új. A tibeti és az orosz kultúrában több száz éve ismerik és alkalmazzák a mézes masszázst frissítésre és méregtelenítésre.

További hírek
New York Café TripAdvisor