A Zichy Park Hotel tökéletes választás belföldi nyaraláshoz, hiszen a négycsillagos kényelem mellett rengeteg programlehetőséget kínálunk kedves vendégeinknek.

Foglalás

Belföldi nyaralás a Zichy Park Hotelben

Belföldi nyaralás a Zichy Park Hotelben

A Zichy Park Hotel tökéletes választás belföldi nyaraláshoz, hiszen a négycsillagos kényelem mellett rengeteg programlehetőséget kínálunk kedves vendégeinknek. Lehet nálunk horgászni és csónakázni a birtokon található halastóban, de tervezhetünk egy kellemes sétát is a hotel környékén. Sportosabb vendégink kipróbálhatják spartan futópályánkat, mely igazi kihívást jelent még az edzettebbek számára is. Wellness részlegünk ajánlatában természetesen szerepel a masszázs szolgáltatás, van fitness terem, pezsgőfürdő, Finn és Infra szauna is. A kültéri kalandpark és a medence hosszú időre izgalmas elfoglaltságot kínál a legkisebbeknek. Emellett, ha kedvük tartja, a birtokon lévő állatok gondozásában is segíthetnek, de lehet lovagolni, kerékpározni vagy túrázni is.

 

Kulturális programok belföldi nyaralás idején

Ha a belföldi nyaralás alkalmával kicsit távolabb merészkedünk a hoteltől, akkor feltétlenül látogassunk el Ozorai Pipó várához, mely a XV. század elején épült. A várkastélyt egy firenzei kereskedőcsalád sarja, Filippo Scolari (vagy ahogy Magyarországon nevezték, Ozorai Pipó) építtette. A reneszánsz hangulatot idéző várat 2007-ben állították helyre.

A nagydorogi Sipka Múzeumot is érdemes megnézni, melyet Stockinger Artúr plébános alapított és ahol régi korok fejfedőit csodálhatjuk meg. A györkönyi pincesoron finom borokat kóstolhatunk (előzetes bejelentkezés szükséges). További programlehetőségeket belföldi nyaraláshoz ide kattintva talál.   

 

Belföldi nyaralás jó áron – ha nagy a család

Bár Magyarországon a születések száma évről évre csökken, szerencsére még szép számmal vannak nagycsaládok is, ahol három- vagy akár négy gyermeket nevelnek szeretve a szülők. Sok gyerekkel a családi nyaralás még belföldön is igen költséges, ezért úgy alakítottuk ki csomagajánlatainkat, hogy számukra is elérhető legyen a pihenés, kikapcsolódás.

 

Kedvezményes csomagajánlatainkat belföldi nyaraláshoz ide kattintva érheti el.

 

Családi élmények belföldön – nyaralás vidéken

A belföldi nyaralás vidéken elsősorban a városi ember számára jelent nagy változást, ha a zajos forgatagból egy időre kiszakadhat és élvezheti a vidék nyugalmát, csendjét. Ilyen pihenéshez nyújt kiváló lehetőséget hotelünk. Az erdőkkel és tóval körülölelt birtokon reggel a város zaja helyett a madarak csicsergésére ébredhetünk és a szmog helyett tiszta, friss levegővel tölthetjük meg a tüdőnket. Nálunk a gyerekek egy időre biztosan elfelejtik a számítógépes játékokat, a telefont és a tabletet. Helyette a birtokon lévő állatokkal töltik majd az idejüket, vagy végre a négy fal közül kiszabadulva, szaladgálással, fáramászással lesznek elfoglalva. Mindezt biztonságos környezetben tehetik, anélkül, hogy tartanunk kéne például a forgalmas városi utak veszélyeitől.

 

 

Belföldi nyaralás családdal

Ahhoz, hogy felejthetetlen legyen a nyár nem muszáj külföldre utaznunk. Egy belföldi nyaralás a családdal vagy csak kettesben ugyanolyan élménygazdag lehet, hiszen rengeteg gyönyörű hely van az országban, ahova érdemes ellátogatni. A lényeg, hogy sokat legyünk a szabadban, napozzunk és nevessünk együtt. Ha találunk egy megfelelő belföldi nyaralás ajánlatot jó áron, akkor pedig mindezt úgy tehetjük, hogy közben a pénztárcánkat is kíméljük.

Belföldi nyaraláshoz csomagajánlatainkat ide kattintva tekintheti meg.


címkék:

AKCIÓS AJÁNLATOK

Gondoljon már most arra, hogy véget vessen majd a téli begubózásnak és látogasson el a bikácsi Zichy Park Hotelbe élvezze a természet vendégszeretetét! Túrázzon, töltődjön fel nálunk!

Ismét egy hosszú hétvége, ami remek alkalmat kínál pihenésre az egész családnak! Semmi munka, csak pihenés!

Birtokunk teljes tavaszi pompájába öltözik - lágy szellő, napsütés, illatos virágok, mind tökéletes keretet adnak az Ön aktív kikapcsolódásához. Sétálhat birtokunkon, megismerkedhet Majorságunk egy napjával, kerékpárjainkon kényelmesen csodálhatja a környék páratlan természeti szépségeit.

Amíg a férj horgászik a feleséget megmasszírozzuk! Igazi pihenés a család számára! Ráadásnak ajándék csalit adunk, hogy legyen fogás!

Vége az iskolának! Ó-IÓ-CIÓ… VAKÁCIÓ!!!!
Kezdjék nálunk a nyarat gyönyörű környezetben, kiszabadulva a kötöttségekből!

Nyaraljon a Zichy Park hotelben, ahol minden adott egy tartalmas, élményekkel teli pihenéshez! Élvezze a napsütést, a naponta változó programjainkat, Tolna megye hagyományait életre keltő gasztronómiánkat.

 

Szívesen eltöltene szerelmével egy-két napot csak kettesben? Szívesen beszélgetne egy meghitt séta után Párjával, egy finom pohár bort kortyolgatva tóparti gyertyafényes vacsora mellett?! Szállodánk a romantika és a nyugalom szigete, ahol jó kettesben lenni! Lepje meg Kedvesét egy romantikus pihenéssel, ajándékozzon felejthetetlen élményt!

Lepje meg az Önnek oly kedves szeretteit élménnyel! Különböző időszakokra választható ajándékutalványainkat egyszerűen e-mailen és postán is el tudjuk küldeni, hogy igazi örömteli arcokat lásson!

Augusztus 20. az államalapítás és az új kenyér ünnepe, töltse kellemes környezetben pihenéssel!
A kemencénkben frissen sült új kenyér szentelés, ünnepi játékok és pompás tűzijáték is várja szállodánk vendégeit!"Remek hétvége a családdal!"

Értékelés időpontja: 2017. december 3.

"Rendkívül barátságos környezet, gondozott park tiszta, barátságos belső terek! Abszolút pozitív a személyzet hozzáállása mindenhez, legyen szó segítség kérésről vagy csak egy egyszerű kérdésről! Családias légkört varázsol az összes ott dolgozó a kedvességével és közvetlenségével! Az ételek finomak és a választék is elegendő. Külön köszönet..."

LEGFRISSEBB HÍREK
Húsvéti sonkatekercs

A sonkatekercset nem csak gépsonkából készíthetjük, hanem a húsvéti sonkánkból is. Persze nem egyszerű feladat szép vékony szeleteket vágni belőle, de megoldható. Akinek van szeletelőgépe, vagy elektromos kése, azzal könnyebben fog menni, de egy igazán éles késsel sem kivitelezhetetlen a művelet.

Aktív programok

Minden szülő tisztában van vele, hogy a gyerekek számára fontos a tiszta levegő és a mozgással töltött idő a szabadban. De, hogy ez milyen hatással van pontosan a gyerekek fejlődésére – vagy megfordítva: ennek hiánya milyen károkat okoz, azzal már kevesebben foglalkoznak.

Tanyasi állatok a Zichy Park Hotelben

Ha valós kikapcsolódásra vágyunk, el kell hagyni a városi betondzsungelt. Kis autózás után rálelhetünk az abszolút vidéki nyugalomra, amely egyáltalán nem jelenti az igényesség feladását – sőt! A Zichy Park Hotel négycsillagos kényelemmel várja vendégeit, akár gyermekkel érkeznek, akár baráti társasággal akár csak kettesben. Túrázás, programok, romantika, állatok és vidéki hangulat – mindössze másfél órára Budapesttől.

Családi nyaralás

A nehéz, munkával töltött hétköznapokon általában egyetlen apró gondolat tartja életben a családfőt: a tudtad, hogy hamarosan vége a mókuskeréknek és néhány napot- vagy nyáron akár néhány hetet pihenéssel, kikapcsolódással tölthet. Azonban ebbe a jóleső gondolatba hamar bekúszik a családfő két kisgyermekének hangos kacagása. Bizony nem könnyű az apák élete, pláne, ha pihenésről van szó.

További hírek
New York Café TripAdvisor