Családbarát hotelünk rengeteg szabadtéri programlehetőséggel és a vidék ízeivel várja kedves vendégeit

Foglalás

A Zichy Park Hotel igazi családbarát hotel

A Zichy Park Hotel igazi családbarát hotel

Családbarát hotelként rengeteg programlehetőséggel várjuk kedves vendégeinket a legfiatalabbaktól a legidősebbekig. Kisfiúk, kislányok, nagymamák, nagypapák, anyukák, apukák – nálunk mindenki megtalálja a számára legjobb kikapcsolódási lehetőséget – aktív, vagy kevésbé aktív programot, akár együtt szeretne időt tölteni a család, akár külön-külön. Nézzük, hogy mivel várjuk a hozzánk érkezőket családbarát hotelünkbe.

 

Családbarát hotel – babával az élet

Kezdjük mindjárt a legfiatalabbakkal. Pici gyermekeknek igény esetén babaágyat biztosítunk, hogy a szülők is nyugodtan alhassanak. Családbarát hotelünk tökéletesen alkalmas arra, hogy babakocsival kisebb-nagyobb sétákat tegyünk a birtokon. Túrázáshoz ajánljuk, hogy hozzanak magukkal hordozókendőt, vagy háti babahordozót, hiszen az erdei utakon nehéz babakocsival közlekedni. Ha már tud ülni a kisgyermek, akkor nyugodtan biciklire pattanhatunk. A kicsi, ha nem is túl hosszú ideig, de egy-két órát biztosan szívesen nézelődik a biciklis gyerekülésben.

 

Megnézem a csomagajánlatokat!

 

Családbarát hotel az örökmozgó ovisok kedvence

Családbarát hotelünkben a az óvodás/kisiskolás korú gyerekek számára is rengeteg lehetőséget tartogatunk. Fontos, hogy a lehető legtöbb időt töltsenek szabadlevegőn, hiszen ebben a korban a gyerekek mozgásigénye szinte kielégíthetetlen. Erre kínál megoldást a Zichy Kalandpark, ahol azon felül, hogy kiválóan szórakozhatnak, a nagymozgásos fejlesztésre alkalmas eszközök – egyensúly, mászás, kúszás, stb. biztosíthatják a gyermekek megfelelő fejlődését. Nyári melegben a kültéri medencénk ad hűsítő felüdülést kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Emellett túrázhatunk, biciklizhetünk, vagy akár csónakázhatunk is családbarát hotelünk tavában.

 

Családbarát hotel – a kamaszok különleges világa

Nem könnyű a kamaszokkal az élet – sok türelem és odafigyelés szükséges ahhoz, hogy szót értsünk velük. Milyen programokat szervezzünk, hogy ők is jól érezzék magukat? Vannak tizenévesek, akik szeretik a kihívásokat, így nekik nyugodtan tervezzünk be egy nagyobb teljesítménytúrát. A gyalogtúra mellett spartan futópályánk is jó megoldás lehet. Élvezni fogják a kihívást, ráadásul a fölösleges energiáikat is tökéletesen levezethetik. A sportolás miatt felszabaduló endorfin pedig a segítségünkre lesz, hogy végre igazán vidámnak és boldognak lássuk őket.

Családbarát hotelünk a kevésbé aktív kamaszok számára is kínál programokat. A horgászat például pont olyan tevékenység, ahol nem kell túl nagy erőfeszítést tenni. Félszemmel figyelhetjük a gyereket, hogy szeretne-e beszélgetni velünk, vagy inkább csak a saját gondolataiba merülne. Legyünk türelmesek és ne akarjunk feltétlenül társalogni. Gondoljunk csak vissza néhány évtizeddel ezelőttre, amikor mi voltunk kamaszok!

 

Megnézem az aktuális, kedvezményes csomagajánlatokat!

 

Családbarát hotel – együtt a legjobb!

Amint látjuk, kis tervezéssel az egész család a legfiatalabbaktól a legidősebbekig jól érezheti magát családbarát hotelünkben. Tervezzük úgy, hogy a közös programok mellett legyen idő az egyedüllétre is – például a nagyszülők számára hagyjunk egy kis pihenőidőt ebéd után. Egy kellemes frissítő masszázs számukra sokat segíthet az egészségük megőrzésében.

Lehetetlen lenne felsorolni családbarát hotelünkben elérhető, összes aktív pihenéssel kapcsolatos programot egy oldalban. A lényeg, hogy készüljünk fel a közös élményekre, éljük meg a maga teljességében, és minden pillanatban tudatosítsuk magunkban, hogy itt és most, ezek a kivételes pillanatok teszik igazán széppé az életünket. Nem szükséges hozzá sem drága sportautó, iphone, tengerpart vagy luxus lakosztály. Kizárólag az számít, hogy együtt vagyunk, nevetünk és szeretünk.


címkék:

AKCIÓS AJÁNLATOK

Gondoljon már most arra, hogy véget vessen majd a téli begubózásnak és látogasson el a bikácsi Zichy Park Hotelbe élvezze a természet vendégszeretetét! Túrázzon, töltődjön fel nálunk!

Ismét egy hosszú hétvége, ami remek alkalmat kínál pihenésre az egész családnak! Semmi munka, csak pihenés!

Birtokunk teljes tavaszi pompájába öltözik - lágy szellő, napsütés, illatos virágok, mind tökéletes keretet adnak az Ön aktív kikapcsolódásához. Sétálhat birtokunkon, megismerkedhet Majorságunk egy napjával, kerékpárjainkon kényelmesen csodálhatja a környék páratlan természeti szépségeit.

Amíg a férj horgászik a feleséget megmasszírozzuk! Igazi pihenés a család számára! Ráadásnak ajándék csalit adunk, hogy legyen fogás!

Vége az iskolának! Ó-IÓ-CIÓ… VAKÁCIÓ!!!!
Kezdjék nálunk a nyarat gyönyörű környezetben, kiszabadulva a kötöttségekből!

Nyaraljon a Zichy Park hotelben, ahol minden adott egy tartalmas, élményekkel teli pihenéshez! Élvezze a napsütést, a naponta változó programjainkat, Tolna megye hagyományait életre keltő gasztronómiánkat.

 

Szívesen eltöltene szerelmével egy-két napot csak kettesben? Szívesen beszélgetne egy meghitt séta után Párjával, egy finom pohár bort kortyolgatva tóparti gyertyafényes vacsora mellett?! Szállodánk a romantika és a nyugalom szigete, ahol jó kettesben lenni! Lepje meg Kedvesét egy romantikus pihenéssel, ajándékozzon felejthetetlen élményt!

Lepje meg az Önnek oly kedves szeretteit élménnyel! Különböző időszakokra választható ajándékutalványainkat egyszerűen e-mailen és postán is el tudjuk küldeni, hogy igazi örömteli arcokat lásson!

Augusztus 20. az államalapítás és az új kenyér ünnepe, töltse kellemes környezetben pihenéssel!
A kemencénkben frissen sült új kenyér szentelés, ünnepi játékok és pompás tűzijáték is várja szállodánk vendégeit!"Remek hétvége a családdal!"

Értékelés időpontja: 2017. december 3.

"Rendkívül barátságos környezet, gondozott park tiszta, barátságos belső terek! Abszolút pozitív a személyzet hozzáállása mindenhez, legyen szó segítség kérésről vagy csak egy egyszerű kérdésről! Családias légkört varázsol az összes ott dolgozó a kedvességével és közvetlenségével! Az ételek finomak és a választék is elegendő. Külön köszönet..."

LEGFRISSEBB HÍREK
Húsvéti sonkatekercs

A sonkatekercset nem csak gépsonkából készíthetjük, hanem a húsvéti sonkánkból is. Persze nem egyszerű feladat szép vékony szeleteket vágni belőle, de megoldható. Akinek van szeletelőgépe, vagy elektromos kése, azzal könnyebben fog menni, de egy igazán éles késsel sem kivitelezhetetlen a művelet.

Aktív programok

Minden szülő tisztában van vele, hogy a gyerekek számára fontos a tiszta levegő és a mozgással töltött idő a szabadban. De, hogy ez milyen hatással van pontosan a gyerekek fejlődésére – vagy megfordítva: ennek hiánya milyen károkat okoz, azzal már kevesebben foglalkoznak.

Tanyasi állatok a Zichy Park Hotelben

Ha valós kikapcsolódásra vágyunk, el kell hagyni a városi betondzsungelt. Kis autózás után rálelhetünk az abszolút vidéki nyugalomra, amely egyáltalán nem jelenti az igényesség feladását – sőt! A Zichy Park Hotel négycsillagos kényelemmel várja vendégeit, akár gyermekkel érkeznek, akár baráti társasággal akár csak kettesben. Túrázás, programok, romantika, állatok és vidéki hangulat – mindössze másfél órára Budapesttől.

Családi nyaralás

A nehéz, munkával töltött hétköznapokon általában egyetlen apró gondolat tartja életben a családfőt: a tudtad, hogy hamarosan vége a mókuskeréknek és néhány napot- vagy nyáron akár néhány hetet pihenéssel, kikapcsolódással tölthet. Azonban ebbe a jóleső gondolatba hamar bekúszik a családfő két kisgyermekének hangos kacagása. Bizony nem könnyű az apák élete, pláne, ha pihenésről van szó.

További hírek
New York Café TripAdvisor