Családbarát hotelünk rengeteg szabadtéri programlehetőséggel és a vidék ízeivel várja kedves vendégeit

Foglalás

A Zichy Park Hotel igazi családbarát hotel

A Zichy Park Hotel igazi családbarát hotel

Családbarát hotelként rengeteg programlehetőséggel várjuk kedves vendégeinket a legfiatalabbaktól a legidősebbekig. Kisfiúk, kislányok, nagymamák, nagypapák, anyukák, apukák – nálunk mindenki megtalálja a számára legjobb kikapcsolódási lehetőséget – aktív, vagy kevésbé aktív programot, akár együtt szeretne időt tölteni a család, akár külön-külön. Nézzük, hogy mivel várjuk a hozzánk érkezőket családbarát hotelünkbe.

 

Családbarát hotel – babával az élet

Kezdjük mindjárt a legfiatalabbakkal. Pici gyermekeknek igény esetén babaágyat biztosítunk, hogy a szülők is nyugodtan alhassanak. Családbarát hotelünk tökéletesen alkalmas arra, hogy babakocsival kisebb-nagyobb sétákat tegyünk a birtokon. Túrázáshoz ajánljuk, hogy hozzanak magukkal hordozókendőt, vagy háti babahordozót, hiszen az erdei utakon nehéz babakocsival közlekedni. Ha már tud ülni a kisgyermek, akkor nyugodtan biciklire pattanhatunk. A kicsi, ha nem is túl hosszú ideig, de egy-két órát biztosan szívesen nézelődik a biciklis gyerekülésben.

 

Megnézem a csomagajánlatokat!

 

Családbarát hotel az örökmozgó ovisok kedvence

Családbarát hotelünkben a az óvodás/kisiskolás korú gyerekek számára is rengeteg lehetőséget tartogatunk. Fontos, hogy a lehető legtöbb időt töltsenek szabadlevegőn, hiszen ebben a korban a gyerekek mozgásigénye szinte kielégíthetetlen. Erre kínál megoldást a birtok, ahol a szabad mozgás hatalmas területen biztosított, emellett ugrálóvár is várja a kisebbeket, ahol levezethetik mozgásigényüket. Nyári melegben a kültéri medencénk ad hűsítő felüdülést kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Emellett túrázhatunk, biciklizhetünk, vagy akár csónakázhatunk is családbarát hotelünk tavában.

 

Családbarát hotel – a kamaszok különleges világa

Nem könnyű a kamaszokkal az élet – sok türelem és odafigyelés szükséges ahhoz, hogy szót értsünk velük. Milyen programokat szervezzünk, hogy ők is jól érezzék magukat? Vannak tizenévesek, akik szeretik a kihívásokat, így nekik nyugodtan tervezzünk be egy nagyobb teljesítménytúrát. A gyalogtúra mellett spartan futópályánk is jó megoldás lehet. Élvezni fogják a kihívást, ráadásul a fölösleges energiáikat is tökéletesen levezethetik. A sportolás miatt felszabaduló endorfin pedig a segítségünkre lesz, hogy végre igazán vidámnak és boldognak lássuk őket.

Családbarát hotelünk a kevésbé aktív kamaszok számára is kínál programokat. A horgászat például pont olyan tevékenység, ahol nem kell túl nagy erőfeszítést tenni. Félszemmel figyelhetjük a gyereket, hogy szeretne-e beszélgetni velünk, vagy inkább csak a saját gondolataiba merülne. Legyünk türelmesek és ne akarjunk feltétlenül társalogni. Gondoljunk csak vissza néhány évtizeddel ezelőttre, amikor mi voltunk kamaszok!

 

Megnézem az aktuális, kedvezményes csomagajánlatokat!

 

Családbarát hotel – együtt a legjobb!

Amint látjuk, kis tervezéssel az egész család a legfiatalabbaktól a legidősebbekig jól érezheti magát családbarát hotelünkben. Tervezzük úgy, hogy a közös programok mellett legyen idő az egyedüllétre is – például a nagyszülők számára hagyjunk egy kis pihenőidőt ebéd után. Egy kellemes frissítő masszázs számukra sokat segíthet az egészségük megőrzésében.

Lehetetlen lenne felsorolni családbarát hotelünkben elérhető, összes aktív pihenéssel kapcsolatos programot egy oldalban. A lényeg, hogy készüljünk fel a közös élményekre, éljük meg a maga teljességében, és minden pillanatban tudatosítsuk magunkban, hogy itt és most, ezek a kivételes pillanatok teszik igazán széppé az életünket. Nem szükséges hozzá sem drága sportautó, iphone, tengerpart vagy luxus lakosztály. Kizárólag az számít, hogy együtt vagyunk, nevetünk és szeretünk.


címkék:

AKCIÓS AJÁNLATOK

Vége az iskolának! Ó-IÓ-CIÓ… VAKÁCIÓ!!!! Foglaljon 2 éjszakát kedvezményes áron!
Kezdjék nálunk a nyarat gyönyörű környezetben, kiszabadulva a kötöttségekből!

Ki nem szeret pihenni, kényelmesen?! És ki mondta, hogy csak a kuponos oldalakon lehet kupont vásárolni?! Itt egy nagyszerű lehetőség most limitált ideig!!! Ha már tudja, hogy ősszel/télen töltene nálunk néhány napot, akkor most mindenképpen érdemes kihasználni ezt a kínálkozó alkalmat!

Vége az iskolának! Ó-IÓ-CIÓ… VAKÁCIÓ!!!! Foglaljon 4 éjszakát kedvezményes áron!
Kezdjék nálunk a nyarat gyönyörű környezetben, kiszabadulva a kötöttségekből!

Szívesen eltöltene szerelmével egy-két napot csak kettesben? Szívesen beszélgetne egy meghitt séta után Párjával, egy finom pohár bort kortyolgatva tóparti gyertyafényes vacsora mellett?! Szállodánk a romantika és a nyugalom szigete, ahol jó kettesben lenni! Lepje meg Kedvesét egy romantikus pihenéssel, ajándékozzon felejthetetlen élményt!

Nyaraljon a Zichy Park hotelben, ahol minden adott egy tartalmas, élményekkel teli pihenéshez! Élvezze a napsütést, a naponta változó programjainkat, Tolna megye hagyományait életre keltő gasztronómiánkat.

 

Lepje meg az Önnek oly kedves szeretteit élménnyel! Különböző időszakokra választható ajándékutalványainkat egyszerűen e-mailen és postán is el tudjuk küldeni, hogy igazi örömteli arcokat lásson!

Amíg a férj horgászik a feleséget megmasszírozzuk! Igazi pihenés a család számára! Ráadásnak ajándék csalit adunk, hogy legyen fogás!"Budapest"

Értékelés időpontja: 3 nappal ezelőtt

"Csak jót tudunk mondani,csendes nyugodt,de kiváló a kötnyezet sétára,lovaglára,hogászásra,ideális gyermekeknek több igény kielégitő foglalkozást nyújt.A vellnesz részlege fantasztikus.Személyzet mindenben a kedvünket nézte,nagyon figyelmesek,udvariasak.Csak ajánlani tudom,családok,fiatalok,és egyedül állok számára is.Köszönjük az egyhetes vendéglátást.visszajövünk,még az ősszel.

"

LEGFRISSEBB HÍREK
Kezdődik a vakáció

A bizonyítványosztás után jöhet a jól megérdemelt pihenés, házifeladatok és kötelező memoriterek nélkül. De vajon a szülők is ennyire örülnek a két és fél hónapnyi vakációnak? A munkahelyen bizony nem támogatott az egész nyáron át tartó szabadság. Mit tehetünk?

Quad bérlés

A Zichy Park Hotel újabb élménylehetőséggel bővítette az egyébként is igen széles szabadtéri programlehetőségeinek palettáját. A csónakázás, kerékpározás, horgászat, ugrálóvár és extrém futópálya mellett mostantól quad bérlésére is van lehetőség. Ezzel a négykerekű járművel az egész család bejárhatja a környéket. Az élmény pedig igazán kivételes.

joghurtos gyümölcssaláta

Nehéz elképzelni, hogy valaki (bárki) olyan sokat egyen a fagyiból, ebből az édes-jeges-krémes finomságból, hogy megunja, de ha mégis akadna ilyen, akkor íme, egy kiváló és nagyon egyszerű recept, vidéki ízeik sorozatunk következő darabjakén, mellyel helyettesíthetjük a fagylaltot. Amellett, hogy igazán finom, még egészséges is. Csak néhány percig tart összeállítani, majd érdemes egy-két órára a hűtőszekrényben pihentetni, hogy az ízek jól összeérjenek.

Mézes masszázs a Zichy Park Hotelben

A folyékony arany nem csak belülről táplál minket, bőrünkön alkalmazva is csodákra képes. A természet igaz nagy ajándéka, igazi csodaszer a természet kincseinek kedvelői körében. Az orvostudomány is meghajol a méz nagysága előtt, mint masszázs pedig csak nekünk új. A tibeti és az orosz kultúrában több száz éve ismerik és alkalmazzák a mézes masszázst frissítésre és méregtelenítésre.

További hírek
New York Café TripAdvisor