Családbarát hotelünk rengeteg szabadtéri programlehetőséggel és a vidék ízeivel várja kedves vendégeit

Foglalás

A Zichy Park Hotel igazi családbarát hotel

A Zichy Park Hotel igazi családbarát hotel

Családbarát hotelként rengeteg programlehetőséggel várjuk kedves vendégeinket a legfiatalabbaktól a legidősebbekig. Kisfiúk, kislányok, nagymamák, nagypapák, anyukák, apukák – nálunk mindenki megtalálja a számára legjobb kikapcsolódási lehetőséget – aktív, vagy kevésbé aktív programot, akár együtt szeretne időt tölteni a család, akár külön-külön. Nézzük, hogy mivel várjuk a hozzánk érkezőket családbarát hotelünkbe.

 

Családbarát hotel – babával az élet

Kezdjük mindjárt a legfiatalabbakkal. Pici gyermekeknek igény esetén babaágyat biztosítunk, hogy a szülők is nyugodtan alhassanak. Családbarát hotelünk tökéletesen alkalmas arra, hogy babakocsival kisebb-nagyobb sétákat tegyünk a birtokon. Túrázáshoz ajánljuk, hogy hozzanak magukkal hordozókendőt, vagy háti babahordozót, hiszen az erdei utakon nehéz babakocsival közlekedni. Ha már tud ülni a kisgyermek, akkor nyugodtan biciklire pattanhatunk. A kicsi, ha nem is túl hosszú ideig, de egy-két órát biztosan szívesen nézelődik a biciklis gyerekülésben.

 

Megnézem a csomagajánlatokat!

 

Családbarát hotel az örökmozgó ovisok kedvence

Családbarát hotelünkben a az óvodás/kisiskolás korú gyerekek számára is rengeteg lehetőséget tartogatunk. Fontos, hogy a lehető legtöbb időt töltsenek szabadlevegőn, hiszen ebben a korban a gyerekek mozgásigénye szinte kielégíthetetlen. Erre kínál megoldást a birtok, ahol a szabad mozgás hatalmas területen biztosított, emellett ugrálóvár is várja a kisebbeket, ahol levezethetik mozgásigényüket. Nyári melegben a kültéri medencénk ad hűsítő felüdülést kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Emellett túrázhatunk, biciklizhetünk, vagy akár csónakázhatunk is családbarát hotelünk tavában.

 

Családbarát hotel – a kamaszok különleges világa

Nem könnyű a kamaszokkal az élet – sok türelem és odafigyelés szükséges ahhoz, hogy szót értsünk velük. Milyen programokat szervezzünk, hogy ők is jól érezzék magukat? Vannak tizenévesek, akik szeretik a kihívásokat, így nekik nyugodtan tervezzünk be egy nagyobb teljesítménytúrát. A gyalogtúra mellett spartan futópályánk is jó megoldás lehet. Élvezni fogják a kihívást, ráadásul a fölösleges energiáikat is tökéletesen levezethetik. A sportolás miatt felszabaduló endorfin pedig a segítségünkre lesz, hogy végre igazán vidámnak és boldognak lássuk őket.

Családbarát hotelünk a kevésbé aktív kamaszok számára is kínál programokat. A horgászat például pont olyan tevékenység, ahol nem kell túl nagy erőfeszítést tenni. Félszemmel figyelhetjük a gyereket, hogy szeretne-e beszélgetni velünk, vagy inkább csak a saját gondolataiba merülne. Legyünk türelmesek és ne akarjunk feltétlenül társalogni. Gondoljunk csak vissza néhány évtizeddel ezelőttre, amikor mi voltunk kamaszok!

 

Megnézem az aktuális, kedvezményes csomagajánlatokat!

 

Családbarát hotel – együtt a legjobb!

Amint látjuk, kis tervezéssel az egész család a legfiatalabbaktól a legidősebbekig jól érezheti magát családbarát hotelünkben. Tervezzük úgy, hogy a közös programok mellett legyen idő az egyedüllétre is – például a nagyszülők számára hagyjunk egy kis pihenőidőt ebéd után. Egy kellemes frissítő masszázs számukra sokat segíthet az egészségük megőrzésében.

Lehetetlen lenne felsorolni családbarát hotelünkben elérhető, összes aktív pihenéssel kapcsolatos programot egy oldalban. A lényeg, hogy készüljünk fel a közös élményekre, éljük meg a maga teljességében, és minden pillanatban tudatosítsuk magunkban, hogy itt és most, ezek a kivételes pillanatok teszik igazán széppé az életünket. Nem szükséges hozzá sem drága sportautó, iphone, tengerpart vagy luxus lakosztály. Kizárólag az számít, hogy együtt vagyunk, nevetünk és szeretünk.


címkék:

AKCIÓS AJÁNLATOK

Az őszi színek varázslatosak, a végtelen sárga, narancssárga, vörös levelek csodálatos kavalkádja megunhatatlan. Véget ért a nyár, de ez az idő is épp olyan élményekkel kecsegtet. És még egy plusz ajándék: MOST a gyermekeknek 6 éves korig a szállás ingyenes!

A nyár után, végre újra együtt lehet a család egy gondtalan pihenésre. Sok izgalmas, sokszínű programajánlattal várjuk a kicsiket és nagyokat egyaránt! Jöjjön és csodálja meg az őszi természetet nálunk, mely október végén is számtalan kirándulási- és programlehetőséggel várja Önt és Családját!

Nagysikerű hamisítatlan vidéki hangulatú disznóvágásra várjuk négycsillagos kényelemben! A vidéki élet hagyományait felelevenítve szombat kora reggeltől egész napos programot kínálunk, a vállalkozó kedvűek részt vehetnek a disznó feldolgozásának folyamatában, elleshetik böllérünk és főzőasszonyaink fortélyait.

Október 23-a Szabadság Napja. Ezen a hétvégén megemlékezünk a magyar történelem egyik legjelentősebb időszakáról. Múltidéző programokkal, mécsesgyújtással emlékezünk meg '56 hőseiről. Az ünnepi momentumok mellett a főszerep a pihenésé, a lazulásé és a változatos családi aktivitásoké egy kis wellness élménnyel fűszerezve.

Lepje meg az Önnek oly kedves szeretteit élménnyel! Különböző időszakokra választható ajándékutalványainkat egyszerűen e-mailen és postán is el tudjuk küldeni, hogy igazi örömteli arcokat lásson!

Mi gondolunk a csendes téli estékre is, amikor jó bevackolni magunkat! Élvezze a vidéki tél szépségeit a Zichy Park Hotelben! Szállodánk hatalmas parkjában megfigyelheti a a téli természet csodáit.

Töltse a Zichy Park Hotelben a Karácsonyi Ünnepeket! Ajándékozza meg családját néhány nap tökéletes kikapcsolódással.
Mi mindenről gondoskodunk, Önnek csak az ajándékokat kell majd becsomagolnia.

A két ünnep közötti csendes időszak néha hihetetelenül kell. Kell, hogy egy kicsit leeresszünk a felfokozott karácsonyi hangulat után és rápihenjünk a  pörgős szilveszter előtt.

A jó évkezdésnek velejárói a jó italok és a bőséges étkezés. Hogy is lehet igazán jól kezdeni a 2019-as évet, mint egy igazán bőséges, mesterien elkészített étkekkel, fergeteges hangulattal?!"Csoportépítő"

Értékelés időpontja: 1 héttel ezelőtt

"Egy 80 fős csoporttal érkeztünk ide több városból is, hogy közelebb hozzuk egymáshoz az embereket. Itt minden a rendelkezésünkre állt az előadóteremtől az esti zenés táncolásig. A kollégá kifejezetten élvezték a faulisias hangulatot az állatokkal együtt. A svédasztalos tálalás jól elő volt készítve választékos és..."

LEGFRISSEBB HÍREK
Egy recept, amit imádni fog a család: beregi csirke

A nagymamáinknál valószínűleg senki sem tud jobban főzni a világon... Lehet, hogy finomabb, lehet, hogy szebb, amit egy étteremben kapunk, de azokból a fogásokból hiányzik az a feltétel nélküli szeretet, az az odaadás, amit a nagyi minden alkalommal belecsempész az ételbe.

gyógyító háziálllatok - birtok szálloda

Senki sem tud ellenállni egy kiscicának, kiskutyának vagy akár egy póninak. Azonnal szeretnénk megsimogatni, a közelében lenni, etetni, gondozni. Az állatokkal való időtöltés, törődés pedig pozitívan hat a lelki állapotra, csökkenti a stresszt, megnyugtat. Erre a felismerésre már a XVIII. században rájöttek a szakemberek és ebből az időből vannak az első feljegyzések pszichoterápiában alkalmazott állatokról is. 

Őszi kikapcsolódás, túrázás

Vége a nyárnak, elkezdődtek ismét a dolgos hétköznapok. Tele élményekkel, kicsit szomorkásan hagyjuk magunk mögött az elmúlt heteket. Ám az ember természetes igénye az alkotás, a munka és a tanulás, így augusztus vége felé a megszokott napirendet és az új kihívásokat már jólesően vesszük tudomásul.

A vidék ízei - gyümölcsleves

Nyári étlapunk legkedveltebb fogása vitathatatlanul a tejszínes gyümölcsleves. Vendégeink kortól függetlenül rajonganak érte, főszakácsunk, Teca pedig nem győzi készíteni. Nem túl édes és nem túl fűszeres – éppen csak szelíden megmutatja magát a fahéj és a szegfűszeg. A friss nyári gyümölcs és a lágy tejszín ha találkozik a leveses csészében, attól mindenki egy kicsit boldogabb lesz. A receptet természetesen megosztjuk Önökkel, bár egy összetevő mindenképp hiányozni fog: főzőasszonyaink szíve-lelke, amit minden általuk készített ételhez hozzáadnak.

További hírek
New York Café TripAdvisor